Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İnş. her şey yolunda gider canım benim...

Yarın sabah da yaparız o zaman ne yapalım, Ümit dünyası :)

Cnm hamilelikte boyle birssy oldugunu duymadim ama eger kist varsa kistin belirtisi olarak killanma var bende pko vardi ordan biliyorum
Canım benm ilk evlendiqimde ilişki sırasnda kasıklarmda aqrıoluyodu qittim kist var dedi 4 cm ertesi qün ilişki sırasnda kist patlamş acile qittim serum verdiler 3 tane ilaç yazdı ama ben almadm kendi doktoruma qittim o hafta kist qörünmüyo dedi ilaç yazdılar dedim reçeteyi qötürdüm kullanmana qerek yok dedi kullanmadm bende 4 ay oluyo bilmiyorm kendini yenilemiş midr

Cnm ben cok cektim iliski sirasinda bendede ayni agrilar oluyodu 1 tane varken 3.tane oldu 6cm 4cm ve 2 cm artik ameliyat olmak zorunda kaldim ama bu ayda kist tekrar olustu sanirim sol ve sag kasigim cok agriyor ve tekrar iliski sirasinda agrim oluo ve gobekte hafif killanma cok korkuyorum ben kist yuzunden 2 aylik dusuk yaptim bence kontrola gitmeni tavsiye ederim en azindan yoksa bile icin rahatlar

evet bu topik çok hızlı yeni kişiler ekleniyor hergün eskilerde kayboldu sanki

aynen canım çoğu arkadaşımız kayıp yeniler de yanlış anlamasınlar ama okumuyorum mesajlarını. çünkü birinin mesajını okursam duygusal olarak bağlanıyorum.. o zaman da sürekli topiği takip etmek istiyorum ve maalesef o kadar vaktim olmuyor...

Şuan siqorta yüznden qidemiyorm cnm malesef eşimin işi serbest meslek kendi işini yapıyo şuan siqorta yok yapılsın sonra qidim diyorm ama bu ayda qebelik olmassa özele qitcem zaten

aynen canım bende eskiler harici yenileri takip etmiyorum

eskiler zaten bebeklerini kucagina almistir arkadaslar. guncel bi site bu ben dahil yeniler eklenecektr yeni heycanlar ve de bizi de takip edin. Bize de guc verin

eskiler zaten bebeklerini kucagina almistir arkadaslar. guncel bi site bu ben dahil yeniler eklenecektr yeni heycanlar ve de bizi de takip edin. Bize de guc verin

bak arada yine senin mesajna gözüm takıldı :) takip ettikçe tüm zamanımı buraya harcamam gerekiyor çalışıyorum 3 yaşında çocuğum var ev işi çocuk vs derken burada çok zaman harcayınca hiçbirine vaktim kalmıyor.. size de çok güç verecek durumda değiliz açıkçası hamile kalan arkadaşlarımız elbet oldu ama bizim dönemden hala bekleyen çok fazla mesela ben hala denemelere bile başlayamadım farklı sağlık sorunlarından dolayı elifimin de ayrı sorunları oldu vs.. bu topikte kişiler hızla değişiyor.. elbet yeniler eklenecek eklenmeli de ben yıllar önce oğlumun hamileliğini de bu topikte paylaşmıştım.. Daha çoook sevinçli haberler alır burası evvel Allahın izniyle

Kızlar madem takip etmiyosunz özelde konuşun yeni eski diye ayrımmı yapıyosunz takip için ben alındım şahsen

yanlış anlaşılma oldu sanırım mesajımı okuduysan neden takip etmediğimi/etmek istemediğimi açıkça belirttim ayrıca ister özelden konuşurum ister burdan neden böyle bir tepki gösterdiğini anlayamadım açıkçası kimse yeniler tü ka ka demedi...

Hayirlisi Allahtan. Allah bagislasinevladini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…