benim arkadaşım yine en güzel şekilde anlatmış ağzına sağlık canım ama anlarlar zamanla onlarda bizim gibi sıkıntılarla boğuşurlarsa ki umarım boğuşmazlar sıkıntıları olmazyanlış anlaşılma oldu sanırım mesajımı okuduysan neden takip etmediğimi/etmek istemediğimi açıkça belirttim ayrıca ister özelden konuşurum ister burdan neden böyle bir tepki gösterdiğini anlayamadım açıkçası kimse yeniler tü ka ka demedi...
benim arkadaşım yine en güzel şekilde anlatmış ağzına sağlık canım ama anlarlar zamanla onlarda bizim gibi sıkıntılarla boğuşurlarsa ki umarım boğuşmazlar sıkıntıları olmaz
haklısın canım umarım anlamışlardırumarım canım Allah kimseyi çok aratmasın arkadaşlar da şu an kafaları tek noktaya takıldığı için biraz alınganlar sanırım neyse umarım niyetim anlaşılmıştır
Hoşuma qitmedi çünkü yazdıqın burda yenileri takip etmiyorm yerine takip edemiyorm bazn bakıyorm diyebilirdin bizimde yardıma ihtiyacımız oluyo özelliklede eskilerden tecrübelilerden ben tepki vermedm alındıqımı belirttimyanlış anlaşılma oldu sanırım mesajımı okuduysan neden takip etmediğimi/etmek istemediğimi açıkça belirttim ayrıca ister özelden konuşurum ister burdan neden böyle bir tepki gösterdiğini anlayamadım açıkçası kimse yeniler tü ka ka demedi...
Yok cnm benm qünüme 6 qün var daha keşke yarn olsa beklemek çok zor qeliyoAnnesiyim. bizim gunumuz senle ayniydi galiba. yani yarin.
Anladim cnm. insallah guzel hberler alirsin. Ben olacak gibiyim yaaa beklemek cok zor her yerim agriyo zatenYok cnm benm qünüme 6 qün var daha keşke yarn olsa beklemek çok zor qeliyo
Hoşuma qitmedi çünkü yazdıqın burda yenileri takip etmiyorm yerine takip edemiyorm bazn bakıyorm diyebilirdin bizimde yardıma ihtiyacımız oluyo özelliklede eskilerden tecrübelilerden ben tepki vermedm alındıqımı belirttim
Ben buqn yerimden bile kalkmadm evi topladm yatıyorm heryerm aqrıyo benm adet sancm şimdiden başladı şimdi bide dün qeceden beri diş aqrısı çıktı başıma bişe yemeye korkuyorm aqricak diyeAnladim cnm. insallah guzel hberler alirsin. Ben olacak gibiyim yaaa beklemek cok zor her yerim agriyo zaten
Kızlar burda eskiler yazıyo tanıdık diye hemen cvplanıyo yenilerin yazdıqı qenelde qöz ardı ediliyo ve sorularımıza cvp alamıyorz benm tepkim bu yüzdn yanibizide anlayn bişe yazıyorz merak ediyorz cvp qelmiyo
Bende qenelleme söylüyorm sadece sizin için deql bu yazdıklarımı tepki olarak anlıyosanız sizde k.bakmayn kaç kere yazdıqıma cvp alamadmtakip edemiyor değil etmiyorum ama etmemek için gerekçelerim var ve bunu da yazdım yukarıda okursanız görürsünüz hatta ilk mesajımda da yazdım ama cımbız kullanıyor veyahut da istediğinizi anlamaya çabalıyorsunuz sanırım. polemiğe dönüşmesini arada tatsızlık çıkmasını istemiyorum niyetim kimseyi kırmak incitmek değil.. yine de büyüklük bende kalsın kırıldıysanız özür dilerim
Yazdıklarına dikkat et istersen ne kadar yanlış bi üslup kullanıyosn herkes bişeyler yaşıyo Allah korusun Allah kimseye yaşatmasn buraya derleşmeye paylaşmaya yazıyorz ztn sizde yaşamıssınız bazı şeyler qeçmiş olsun ama yaşadınız diye böyle yazmanızı qerektircek bişede yoktatlım eskiler dediklerimiz de hala hamile olmayanlar merak etme. onların da sana bir faydası olmaz zaten. seninle aynı durumda hepsi... amma ve lakin eğer istersen rahim ağzı kanseriyle ilgili deneyim ve tecrübelerimi anlatırım sana. ya da elif çift rahim serüvenini anlatabilir mesela...
Göqüslerde olan deqişiklikler en büyük belirtiymiş ztn cnmBu arada şu an koca karı inancı gibi olacak ama hamile kadınların göğüsleri yanarmis
Ya lütfen ama ben neden çatacak yer arayım qayet qüzl bi şekilde alındıqımı belirttim siz yanlış anladınz Amin İnşallah cümlemize sizede qeçmiş olsunAllah gönlüne göre versin arkadaşım ben daha fazla cevap vermiyorum artık yüreğim sıkıştı belli ki sen çatacak yer arıyorsun benden bu kadar umarım tez zamanda hamile kalır sağlıkla da kucağına alırsın
aynen canım bende yarın sabah yapıcam Allah nasip ederse bu sabah yapçaktım dalmışım işdm gittiYarın sabah da yaparız o zaman ne yapalım, Ümit dünyası :)
cnm gecen test yaptim cleanbluue adinda digital kac hafta oldugunu bile gosterio bisiy cikmayinca moralim bozuldu artik test almicm. bu ay okadar para verdim ki. 10 tane eczane gezdim utandigimdan gidemiyorum. O kirmizilri ben gorcm biliyorum. oysaki 15 gundur goguslerim kasiklarim agriyo anlam veremedim. Hayirlisi. bu arada disine dikkat et bi doktora git dis agrisi cok kotu bilirim gecmis olsunBen buqn yerimden bile kalkmadm evi topladm yatıyorm heryerm aqrıyo benm adet sancm şimdiden başladı şimdi bide dün qeceden beri diş aqrısı çıktı başıma bişe yemeye korkuyorm aqricak diyeyarnda olmassan test yapcakmısn cnm
kac gun gecti cnm aadetin ne tarz belirtilerin var ?Ben hala hasta olmadm çok umutlandmama karnımda bi kramp var gaz gibi gelip gidiyo