3 gün geciktikaç günde bir ki adet döngün , tam olarak kac gün geçti ???
Canım merhaba ,benim de 3 günüm var , ben yarın sabah idrarımla bi deneyeceğim ,kırmızıyı Gören'e kadar Ümit varKızlar merhaba siz tecrübeli bayanlara bir sorum var benim sat tarihim 20 Eylül ovulasyon testi yaptım 7 Ekim tam günümdü şuan adetime 3 gün var ve dayanayıp evde test yaptım sonuç negatifayrıca adet belirttim yok ama gebelik belirtiside yok sadece sol kasığımda iğne batması gibi saniyelik bişiler oluyor bide 4 gündür beyaz akıntı 3 aydır deniyoruz bu ay da hüsran la sonuçlanırmı yoksa sizce erken mi
Bence yarın sabah idrarınla bi test daha yap ,inşallah bebiş oradadır.3 gün gecikti
Canım anlıyorum hepimiz o üzüntüleri yaşıyoruz ama kendinide şimdi kahredip psikolojini bozuyorsun böyle daha kötü Dr git belkisüpriz bişi olur olmazsada Dr söktürücü verir en azından regl olur yeni umutlara zamanında girersin benimde 6 gün geçmişti birlere Dr a gittim kan verdim sonucu almadan daha reglim geldi artık ne kadar stres yaptıysamGeçen ayda bekledim ama olmadı kesinlesmesini istemiyorum yine degilim die dusunuyorum her gün bugunde adet olmayım die uyaniyorum
Ben artq test mest yapmayı düşünmüyorum geçen ay 5 kere test yaptım bu ay bi tane hepsi tek çizgi kocam da üzülüyo ve onun her ay böyle umutlanmasina moralim bozuluyoCanım merhaba ,benim de 3 günüm var , ben yarın sabah idrarımla bi deneyeceğim ,kırmızıyı Gören'e kadar Ümit var
Ben göremedim inşallah sen görürsün canımCanım merhaba ,benim de 3 günüm var , ben yarın sabah idrarımla bi deneyeceğim ,kırmızıyı Gören'e kadar Ümit var
Inşallah ama ablamin gebeliğinde 3. Test pozitif çıktı ve onların bebisleri görünce daha çok istiyoruzBence yarın sabah idrarınla bi test daha yap ,inşallah bebiş oradadır.
Aslında sende adet olacağın günü beklemiyosun ne zmn adet olcam demi yosun her ay hepimizin aklında acaba hamile miyim sorusu öyle olmasa neden buraya yazalimCanim ben ilk 3 ay denemelerde adetim bittikten sonra 45_50 gün adet olmadim.
Dediğin gibi hep hamileyim die düşünerek kaç defa test yaptım kan verdim NEGATİF
bu biraz psikolojik oluyo.
Akışına bırakmaya bak.
Hayırlısıyla ve rabbim sana o bebeği büyütmeyi nasib etmisse elbet geleceği günü bilir.
Birde adetine yakin zamanlar hamilemiyim die değil de ne zaman adet olcam die bekle.
Bende sen gibiydim ama artık tamamen akışına bıraktım.
Gebelik geçirdiğim için yardımcı olmaya çalıştımAramızda hiç hamile bayan yokmu bizi aydinlatsa
Aslında sende adet olacağın günü beklemiyosun ne zmn adet olcam demi yosun her ay hepimizin aklında acaba hamile miyim sorusu öyle olmasa neden buraya yazalim
Çok teşekkür ederim gerçekten cvplariniz tatmin edici ama biride evet sen hamile sin diyecek die bekliyorum yada ben hamileyim aynısı bendede var diyen biri çıkar die umutGebelik geçirdiğim için yardımcı olmaya çalıştım
kendin bilirsin tabiki beklemek senin tercihin
valla adet öncesi gebelik belirtisi kuyruk sokumu batması olarak geçiyordu.erken belirtilerde netten yaptığım araştırmalarda..aaaa gerçekten mii ne okudun canım ??
Canım bende 8 aydır bekledim ve beklemeye devam ediyorum
Ama kendimi illaki hamile olcam hamile olabilirim die odaklamiyorum.
Bak adetim 2 gün gecikti
Hâlâ icimden bi ses hamilesin dio
Bi tarafim susturuo.
Çok teşekkür ederim gerçekten cvplariniz tatmin edici ama biride evet sen hamile sin diyecek die bekliyorum yada ben hamileyim aynısı bendede var diyen biri çıkar die umut
Allah gönlümü ze göre versin beklicez bakalimCanım bende 8 aydır bekledim ve beklemeye devam ediyorum
Ama kendimi illaki hamile olcam hamile olabilirim die odaklamiyorum.
Bak adetim 2 gün gecikti
Hâlâ icimden bi ses hamilesin dio
Bi tarafim susturuo.
Tebrik ederim canım Dr ların ümit yok dediği insanlar bile bi bakıyorsun gebe kalıyor herşey kısmet çok sevindim adına yalnız o sıfır fazladan yazmışsınız sanırım okadar yüksek değil inşallah tez zamanda kendide görünür bebişin
cnm bnce adetin 6 gün geçtiğinde kesin çikmasi lazm ama bilemiyorum genedeKızlar ben 15 gün önce kan testi yaptırdım hamile çıkamadım ama şimdi adetim 6 gün gecikti evde yapılan gebelik testinden aldım negatif çıktı acaba erken mi test yaptım yoksa bebek yokmudur tekrar kan testi verdim ama o da pazartesi çıkacak buruk bir bekleyiş icersindeyim fikri olan var mi