Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar ben bugünü adetimin ilk günü sayarak regl dönemine girmiş bulunmaktayim. Çünkü herzaman nasıl başlarsa öyle başladı adetim böyle az az leke leke sökülmesi herzaman bir iki gun alır zaten ama bugün başlangıç diyorum öğlenden beri geliyor çünkü. Ne yapalım kısmet ilk deneme idi bu zaten :)

CNM BEN 4 BUCUK HAFTALIK HAMİLEYDİM ULTRASONDAN GÖRÜNMEDİ HİÇ BİŞEY DOKTOR TEST İSTEDİ 2900 HCG CIKINCA ALTTAN VAJİNAL ULTRASONLA BAKTI ÖLE GMRÜNDÜ ODA ZAR ZOR DAHA ÇOK MİNİK OLDUKLARI İÇİN KARINDAN 6 HAFTA GİBİ GÖRÜNÜYO ... BU ARADA BEN GİTTİĞİMDE 10 GÜN GEÇİKMİŞTİM GÖRÜNMEDİ KARINDAN DÜŞÜN ..
Anladimm cok tesekkur ederim bende alttan muayene olmustum malesef degilmisim adet oldum gecte olsa :KK61:

Canim sen ovu Testi yapmicakmiydin merak ettim yaptın mi çıktı mi ??
Canim yeni geldik eve şimdi yaptım tek çizgi, sanırım,benim bahtima kırmızı var bu ay da , Karnım ağrıyor ve goguslerim acıyor , agzimin içi de çok fena ama biraz gribim , Bi de Aft var sanırım ondan

Kızlar ben bugünü adetimin ilk günü sayarak regl dönemine girmiş bulunmaktayim. Çünkü herzaman nasıl başlarsa öyle başladı adetim böyle az az leke leke sökülmesi herzaman bir iki gun alır zaten ama bugün başlangıç diyorum öğlenden beri geliyor çünkü. Ne yapalım kısmet ilk deneme idi bu zaten :)
Hayirlisi olsun inşallah canım ...

Arkadaşlar benim bu belim , Karnım hiç önceden agrimaz böyle , Karnım agrimaya başlar bi kaç saat içinde de reglim baslar, Allah'ım daha fazla ümitlenmek istemiyorum...

Kızlar merhaba siz tecrübeli bayanlara bir sorum var benim sat tarihim 20 Eylül ovulasyon testi yaptım 7 Ekim tam günümdü şuan adetime 3 gün var ve dayanayıp evde test yaptım sonuç negatif :KK42: ayrıca adet belirttim yok ama gebelik belirtiside yok sadece sol kasığımda iğne batması gibi saniyelik bişiler oluyor bide 4 gündür beyaz akıntı 3 aydır deniyoruz bu ay da hüsran la sonuçlanırmı yoksa sizce erken mi

Merhaba arkadaşlar bu forumda çok yeniyim her zaman okuyordum yazmak şimdiye nasip oldu.Şimdi ben 8 eylülde adet oldum normal adet döngüm 26 gün sürüyor ve öyle ki saati bile şaşmıyor biz 5 aydır denemelere başladık yalnız eylül ayı tuhaf bir ay oldu adetimden 20 gün sonra yeniden adet oldum ve olmadan 2 gün öncede lekelenme oldu.Normal bir adet döngüsü gibi geldi kanamam bu ay yeniden denemelere devam ettik adetime 1 hafta var fakat inanılmaz dercede yorgunum karnımda şişlik oluştu ve sert, sık sık idrara çıkıyorum, göğüslerimde şiddetli olmasada ağrı var çok çok nadir baş dönmem ve sigaraya karşı öğürtüm oluştu benim gibi yaşayanlar varsa böyle bir durumu paylaşabilirler mi acaba:) uzunca yazdığım için şimdiden özür diliyorum. Teşekkürler şimdiden.:KK36:
Ha buarada çok fazla akıntım var ve iştahlıyım :)

Selam kizlar Allah isteyen herkeze tez zamanda hayirli evlatlar nasio etsin ins..
Ven pkoluyum ve 2.cocuguma hamileyim su anda soktayim ilk oğlum icin 2sene ugrastim hiz adet olamazken hamile kaldim bundada bi kac kez denedim dktr gulukofen verdi ama yan etkisi cok oldugu icin icemedim 5gun önce karnima acayio kramplar girmeye basladi geve uyurken özellikle bide sabahlari 3gundur sanki 1senedir birsey yemiyormusum gibi ac uyaniyorum 2gun oncede basim 2sn döndü sanki idrar testi aldim ama biliyorum diyorum degilim bosuna aldim diyorum adetimde 2gun gecti sadce ama pkoluyum zaten hep gec adet oluyorum neyse testi yaptim cift cizgi baya bildigin ikiside kırmızı böyle silik falan degil hemen randevu aldim dktromu bugün ultrasonda cikmadi kanda 10111 gibi bi rakam cikti hamilsen ama cok küçük daha dedi pzrts kan tahlilini tekrar yaptirip gidicem bakalim hayirlisi ins Allah yardimcimiz olsun hepimizin

Ben yazdıklarınızı okudum ve şimdi üye oldum ve hamile kalmak istiyorum hepjnizinki gibi adetim gecikti geçen ayin 10 unda adet olmuştum ve hala olmadm hafif baş dönme kasıkkta ağrı genirir gibi midem de gaz ve bunun yanı sıra ağzıma gelip giden midem. Göğüslerim çok büyüdü ve uçları beyazlasti iki gün önce test yaptım ama negatifti ama hala adet olamıyorum çok istiyorum hamileligin belirtileriyle adet donemi belirtileri bu kadar benzemek zorundamı

Kızlar merhaba siz tecrübeli bayanlara bir sorum var benim sat tarihim 20 Eylül ovulasyon testi yaptım 7 Ekim tam günümdü şuan adetime 3 gün var ve dayanayıp evde test yaptım sonuç negatif :KK42: ayrıca adet belirttim yok ama gebelik belirtiside yok sadece sol kasığımda iğne batması gibi saniyelik bişiler oluyor bide 4 gündür beyaz akıntı 3 aydır deniyoruz bu ay da hüsran la sonuçlanırmı yoksa sizce erken mi
Saydığın belirtiler hem adet hem gebeliktede var canım zaten aynı gibiler ovinin 9-12. Günü idrarda hcg belli olur ama bazende daha geçte oluyor regl gelene kadar ümit hep var canım inşallah

Selam kizlar Allah isteyen herkeze tez zamanda hayirli evlatlar nasio etsin ins..
Ven pkoluyum ve 2.cocuguma hamileyim su anda soktayim ilk oğlum icin 2sene ugrastim hiz adet olamazken hamile kaldim bundada bi kac kez denedim dktr gulukofen verdi ama yan etkisi cok oldugu icin icemedim 5gun önce karnima acayio kramplar girmeye basladi geve uyurken özellikle bide sabahlari 3gundur sanki 1senedir birsey yemiyormusum gibi ac uyaniyorum 2gun oncede basim 2sn döndü sanki idrar testi aldim ama biliyorum diyorum degilim bosuna aldim diyorum adetimde 2gun gecti sadce ama pkoluyum zaten hep gec adet oluyorum neyse testi yaptim cift cizgi baya bildigin ikiside kırmızı böyle silik falan degil hemen randevu aldim dktromu bugün ultrasonda cikmadi kanda 10111 gibi bi rakam cikti hamilsen ama cok küçük daha dedi pzrts kan tahlilini tekrar yaptirip gidicem bakalim hayirlisi ins Allah yardimcimiz olsun hepimizin
Tebrik ederim canım Dr ların ümit yok dediği insanlar bile bi bakıyorsun gebe kalıyor herşey kısmet çok sevindim adına yalnız o sıfır fazladan yazmışsınız sanırım okadar yüksek değil inşallah tez zamanda kendide görünür bebişin

Ben yazdıklarınızı okudum ve şimdi üye oldum ve hamile kalmak istiyorum hepjnizinki gibi adetim gecikti geçen ayin 10 unda adet olmuştum ve hala olmadm hafif baş dönme kasıkkta ağrı genirir gibi midem de gaz ve bunun yanı sıra ağzıma gelip giden midem. Göğüslerim çok büyüdü ve uçları beyazlasti iki gün önce test yaptım ama negatifti ama hala adet olamıyorum çok istiyorum hamileligin belirtileriyle adet donemi belirtileri bu kadar benzemek zorundamı
Canım yazdıkların gebelik belirtisi bayağında geçmiş günün bence bi kanda baktır inşallah vardır ne desek boş şimdi ama mutlaka Dr a gitmelisin

Saydığın belirtiler hem adet hem gebeliktede var canım zaten aynı gibiler ovinin 9-12. Günü idrarda hcg belli olur ama bazende daha geçte oluyor regl gelene kadar ümit hep var canım inşallah
İnşallah canım bnde herkes gibi çok istiyorum umarım hepimiz tez zamanda kavuşuruz

Geçen ayda bekledim ama olmadı kesinlesmesini istemiyorum yine degilim die dusunuyorum her gün bugunde adet olmayım die uyaniyorum

kaç günde bir ki adet döngün , tam olarak kac gün geçti ???

X