- 3 Eylül 2015
- 696
- 279
- 42
Sendemi pazar adet gunun benimde pazar gunu.Amin cnm. Pazar gununu bekliyorum ama biliyorum ki kirmizilari gorcem :'(
Kaçıncı gundesin canım bu degerleKan testi yaptırdım ve 168,9 çıktı inşallah yükselir bundan sonra da
Canim benim esim korunuyo istemiyo yapamiyorumki ben cok istiyorum tabi bakalim hayirlisi allahtan,esim istese benim hemen oluyo evldigim ay hamile kaldim bir oglumvar cok sukur ama ikinciyide cok istiyorum.kızlar idrardan önce kan vermeyin fazla kan vermek de iyi değil
Kaçıncı gundesin canım bu degerle
Evet canim pazar gunu insallah olmayizzzzzSendemi pazar adet gunun benimde pazar gunu.
üzülme canım bizim de 5.denemede oldu. stres hamile kalma şansını azaltır hamile kalmaya çalışmıyormuş gibi davranmalısın umursamamaya çalışmalısın emin ol daha kolay olur5 aydir deniyoruz cnm her ay husran her ay ay suram agriyo ay midem mi bulandi ne? diye belirti aramaktan biktimBu ay da oyle olck biliyorum. 1 senelik evliyiz bu arada
desene enişteye hamilelik testine yatırım yaptırıyorsun :)) inşallah canımBuqün 6. Ayımıza qirdik cnm 6 aydır evliyim 3 aydırda çocuk istiyorz ama ben evlendiqimden beri her ay test yapıyorm kazayla olmuştur belki diyebakalım bu ay inşallah olur içimde var bi kıpırtı hayırlısı :)
oğluş kaç yaşındaCanim benim esim korunuyo istemiyo yapamiyorumki ben cok istiyorum tabi bakalim hayirlisi allahtan,esim istese benim hemen oluyo evldigim ay hamile kaldim bir oglumvar cok sukur ama ikinciyide cok istiyorum.
Biraz öyle oluyo heralde ilk zamanlar meraktan nasl bi his dye alıyodm şimdi dua ederek alıyorm :)desene enişteye hamilelik testine yatırım yaptırıyorsun :)) inşallah canım
7 yasinda teyzesi.oğluş kaç yaşında
CAnim ya ben neden bu hamilelik takibini olusturamiyorumoğluş kaç yaşında
Aynen ole oluor cnmArkadaşlar benim adetime 3 gün var ama 3 4 gündür pembe pembe kanamam oluyor ama bu adet kanaması değil eminim yerleşme kanaması desem nasıl oluyor bilmiyorum ki bilgisi olan biri anlatırsa çok sevinirim
Adet öncesi göğüs ağrısı olur muydu önceden deIyi geceler kızlar bat 6 günüm var damla şeklinde kahve rengi leke var .Goguslerim de cok sizliyor yatarken bile sizliyor .sizce nedendir
Adet günüm geçeli 4 gün oldu bugün işteKaçıncı gundesin canım bu degerle
4yil olmak üzere evliligim arkadaşlar , çocuk denemeleri 1.5 yıl oldu , ilk defa bu ay yoruldugumu hissettim ve derdimi hafifletmek için size sarildim , belki uğur getirir bu forum :)hamilelik isteyen kızlar kaçıncı denemeleriniz kaç yıllık evlisiniz?
Benim de değerim adet geçmesinin 4. Gününde 170 çıktı acaba düşük mu diye düşünmüştüm ondan sordumAdet günüm geçeli 4 gün oldu bugün işte
8 yıllık evliyim 2 yıldır olmasıni gerçekten istiyoruz. Ama öncesinde de korunmadigimiz halde olmadı pkos var bende. Bu arada 3 yıllık evliyken bir yıl adet olmadığım halde hamile kalmışım ve 7. Haftasında düşük yapınca öğrendim. Geçen yil da artık olsun demeye basladim eşim pek istemese de tedaviye başladım yaşım 32 bu arada. Iki ay klomen kullandım ama yumurta büyümedi. Ikinci ay da iptal ettiler tedaviyi. Eve geldim ve bir kaç gün sonra falan kulaklarimda aşırı çınlama başladı ve ani işitme kaybı nedeniyle üstelik dr un bilgisi dahilinde tedaviye başladım. Ve aslında iptal bu ayda yumurtaniz büyümedi dediklerinde hamileymişimhamilelik isteyen kızlar kaçıncı denemeleriniz kaç yıllık evlisiniz?
Canim sen ovu Testi yapmicakmiydin merak ettim yaptın mi çıktı mi ??Inan şu an ağliyorum , cok sevindim , Rabbim bize de nasip etsin bu mutluluğu ,inşallah Senin de iyi bi gebeliğin olur ve sağlıcakla yawruna kavusursun