Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

5 aydir deniyoruz cnm her ay husran her ay ay suram agriyo ay midem mi bulandi ne? diye belirti aramaktan biktim Bu ay da oyle olck biliyorum. 1 senelik evliyiz bu arada
üzülme canım bizim de 5.denemede oldu. stres hamile kalma şansını azaltır hamile kalmaya çalışmıyormuş gibi davranmalısın umursamamaya çalışmalısın emin ol daha kolay olur

Iyi geceler kızlar bat 6 günüm var damla şeklinde kahve rengi leke var .Goguslerim de cok sizliyor yatarken bile sizliyor .sizce nedendir

desene enişteye hamilelik testine yatırım yaptırıyorsun :)) inşallah canım

Kızlar bi tiyo daha benden size dün adet günümdu ya hep pedle dolaştım bugunde dahil ama dün böyle sariyla çok açık turuncu şeklinde bi akintim olmuştu diğer belirtiler her zamanki adet belirtileri karin agrisi mide agrisi ve yanmasi tabiki kramp

hamilelik isteyen kızlar kaçıncı denemeleriniz kaç yıllık evlisiniz?
8 yıllık evliyim 2 yıldır olmasıni gerçekten istiyoruz. Ama öncesinde de korunmadigimiz halde olmadı pkos var bende. Bu arada 3 yıllık evliyken bir yıl adet olmadığım halde hamile kalmışım ve 7. Haftasında düşük yapınca öğrendim. Geçen yil da artık olsun demeye basladim eşim pek istemese de tedaviye başladım yaşım 32 bu arada. Iki ay klomen kullandım ama yumurta büyümedi. Ikinci ay da iptal ettiler tedaviyi. Eve geldim ve bir kaç gün sonra falan kulaklarimda aşırı çınlama başladı ve ani işitme kaybı nedeniyle üstelik dr un bilgisi dahilinde tedaviye başladım. Ve aslında iptal bu ayda yumurtaniz büyümedi dediklerinde hamileymişim göğüs acilarimla hamile olduğumu anladım. Keseyi ve oluşan kalbi gördüm fakat bir hafta sonra kalp atışı durdu ve aldılar. O günden sonra dr a da gitmek istemedim. Ama iki aydır ilac kullanmadan adet oluyorum ve bu ay kasık bel ağrısı ve göğüslerimde sızı hissediyorum ama idrar testi negatif bakalım bekliyorum. Herşeyin hayırlısı diyorum hep. Allah sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin. Hepimize de dua et doğum a giderken belki bize de vesile olursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…