Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Iki haftadır kasik ağrısı yaşıyorum test yaptim negatif ve 8 eylülde adet oldum. Karnimda ağrıyor arada. Göğüslerim de bazen sizlayip geçiyor. Acikiyorum yedikten sonra midem bulanıyor. Bir de pkos var ne zaman adet olurum hiç belli olmaz. Ne yapsam bilemiyorum.
Canim ozaman yumurtlama gununu biliyormusun supeli iliski ne zaman oldu adet tarihini bilmedigin icin soruyorum.

Iste o testim aksam yapilan test sabah belirginlesmis

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    65,2 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba
Bende dün kan tahlili sonucunda hamile olduğumu öğrendim.Bende adet günümü beklerken adet öncesi belirti olur mu diye merak içindeydim.Tabi bu arada vücudumda bazı değişiklikler yaşadım.Şiddetli baş ağrılarım oldu migrenim olduğundan ona yordum yine ama ilaç içmedim.Diş etlerim şişti hatta fırçalarken kanadı.Halsizlik vardı üstümde.Bir de benim adet günümden bir hafta önce sanki adet olacakmış gibi karın ağrılarım başladı.Bir de size garip gelebilir ama göz bebeklerim Kocaman Kocaman oldu.Şu anda da sadece karnım adet ağrısı gibi ağrıyor.Birde göz altlarım çöktü.Umarım bulantı problemimi yaşamam.
hayırlı olsun , darısı bizlere

Iki haftadır kasik ağrısı yaşıyorum test yaptim negatif ve 8 eylülde adet oldum. Karnimda ağrıyor arada. Göğüslerim de bazen sizlayip geçiyor. Acikiyorum yedikten sonra midem bulanıyor. Bir de pkos var ne zaman adet olurum hiç belli olmaz. Ne yapsam bilemiyorum.
Test negatif çıktıysa yok demek değildir ama varsa yenidir yada testte çıkmadı belki bi kan tahlili yaptir canim en net sonucu o verir.

Canım ben de pko luyum. Tedavi için ne kullanıyorsun

Iste o testim aksam yapilan test sabah belirginlesmis
Canm deşmişsin testi :-) öyle çekip atsaydn keşke böyle bişe anlayamadm silik bi çizqi var ama çizqiden çok uzak sen 2 qün bekle bi daha test yap istersen cnm bende bi kere test yaptm uyandıqımda silik çizqi belirmişti 2 qün umutlandm var diye ama sonuç hüsrandı tabi o yüzdn bekle derim

Test negatif çıktıysa yok demek değildir ama varsa yenidir yada testte çıkmadı belki bi kan tahlili yaptir canim en net sonucu o verir.
Yaptiramam çünkü negatif çıkarsa eşim üzülür. Onun haberi olmadan da mümkün değil. Bu arada daha önce ilk gebeliğim de yerleşme kanamasini yaşadım azıcık pembe leke geliyor. Ikinci gebeligimde de pembe ve kahverengi lekelenmeler oldu ve üç gün sonra sonuç pozitifti. Yani senin lekelerinde yerleşme olabilir sakın ilac içme ve ağır falan kaldırma. Ne olur ne olmaz

Cok sevindim hayırlı olsun canim ne zaman ögrendin belirtiler ne ?
CAnim daha yeni bugün öğrendim ama o kadar umutsuzdumki annem Kızkardeşim eşim gittik hastaneye adetim gecikmeli bu ikinci gün 28 günde bir adet görürüm ve o kadar adet sancim vardınki iki gündür pedle geziyorum düşün sivilcem bile çıktı doktor ultrasonda baktı bide kan testi istiyorum dedi düşün ben kanı verdim bizimkilere hadi gidelim boşuna bekliyoz diyorum sonra sonuç çıktı kardeşim aldı negatif dedi biliyorum zaten gidelim dedim meğer hepsi biliyomusun doktor ben odadayken kesin gebe demiş sonra evet hamilesin deyince ben oraya yıkılıp hickiriklara boğuldum Rabbim hep dua ettim hepten edicem meleğimi bana beni meleğime bağışla Yarabbilalemin ve tez zamanda darısı başınıza

X