- 8 Ekim 2015
- 329
- 237
- 35
Dogru soyluyisun insallah hamileyizdir cnmBana olabilir gibi geldi silik çıkmış yarın yine yap bi tane hedefe giden yolda çekilen çile kutsaldır yani
senin adet sancin varmi cnm bide ayaklarinda usume falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dogru soyluyisun insallah hamileyizdir cnmBana olabilir gibi geldi silik çıkmış yarın yine yap bi tane hedefe giden yolda çekilen çile kutsaldır yani
tatlım testine baktım şimdi de gayet net 2. çizgin var bal gibi hamilesin işte gözün aydın
Benimde silik çizgi adette 4 gün geçti benimde dün akşam adet olacakmışım gibi karnımın altında Ağrım olduInsallah canim insallah bebegim benimledir annesini birakmaz fun adet gunumdu testi sabah ilk idrarla yaptim ama adet olacak gibi kasik sancim var bilmiyorum acaba test mi bozuk diyorum
Ben bugün daha pozitivizm canim t estim negatif olmasına rağmen :) sen nasilsinGunaydin kizlar bugun nasilsiniz.
Insallah canim insallah kasik agrim var inanamiyorum sanki her an adet olucam gibi
Canim benim adetime 5 gun kala 3 gun kala 2 kere test yaptim hep negatifti adetim bir gun gecti sabah yaptim sikik cikti umudunu kaybetme guzelim indallah hepimizin bebisleri vardirBen adet olacaksam bile beni umutlandıran tek şey ilişkiyi takiben 9. Ve 11. Günlerde gelen açık pembe ve kahve alıntılar oldu ister istemez bunu yerleşmeye y ordum ama testlerin egatif ol asi umidimi kırdı gibi ne bileyim yaa pfff
insallah canim beni ne kadar mutlu ettin bilemezsin allah razi olsun sabah gerinir gibi yaptim acidi simdi birsey olmustir diyede korkmaya basladim insallah birsey olnamistir cunku sabahtan brro ara ara batiyor gibi hissediyorum kasiginda adey sancisi varmiydi canim seninde ha oldum ha olcam diyormuydun bide ayaklarim cok usuyor normalmi
Sevindim iyi olmana canim.bende iyiyim adet yaklasiyo gogus agrilari ,belim sancilanigo biyandan bekliyorum oliyimde rahatlayim diye.teste de bakma canim adet gunu olmazsa birgun sonra yap daha net cevap alirsin.Ben bugün daha pozitivizm canim t estim negatif olmasına rağmen :) sen nasilsin
bu sabah yapmadım canım başım o kadar çok ağrıdı ki yeni kalkabildim bişeyler yedim şimdi sen bana umut oluyosun ya bakalım pazartesi bende kan vermeyi düşünüyorum bu arada benimde dün ve önceki gün adet sancım vardı ama bugün öyle bişey yok kasık ağrım var sadeceInsallah vardir yinede niyeyse cok umutlu degilim ama rabbim buyuk insallh nasip eder
cok gecmis oldun cnm neden ki test yaptinmi insallah hamilesindir guzelim
Adetin 4 gun geçmiş canim hamile olma olasılığın var adete yakın döllenme olduysa adet gecikir ama hemen çıkmaz testlerde bekle bakalım bir iki bu daha gelmezse bu kan tahlili yaptirirsinarkadaşlar ben normal de 23 günde bir adet gören bi bayanım. En son adetim gecen ayin 19nda sona erdi. Yani bugün 27 gün oldu. Dun gebelik testi yaptim negatif cikti. Hamile olma ihtimalim var mi? Adet olma gününde kasiklarim baya agridi. Bide cok hararet basiyo sicakliyorum.
Çok sağolun.Adetin 4 gun geçmiş canim hamile olma olasılığın var adete yakın döllenme olduysa adet gecikir ama hemen çıkmaz testlerde bekle bakalım bir iki bu daha gelmezse bu kan tahlili yaptirirsin
Haklısın canim testleri umursamiyorum pazar günü gelirse gelir zaten gelmezse de pazartesi gider kan veririm direk :)Sevindim iyi olmana canim.bende iyiyim adet yaklasiyo gogus agrilari ,belim sancilanigo biyandan bekliyorum oliyimde rahatlayim diye.teste de bakma canim adet gunu olmazsa birgun sonra yap daha net cevap alirsin.
Gecikince çıktı senin bu bana bi umut olabilir yumurtlaman ne zaman di canim dongun kac gun sürüyorC
Canim benim adetime 5 gun kala 3 gun kala 2 kere test yaptim hep negatifti adetim bir gun gecti sabah yaptim sikik cikti umudunu kaybetme guzelim indallah hepimizin bebisleri vardir
Evet kan daha iyi su idrar testleriyle ugrasma zaten bu defa dorumu yanlismi acaba diye insan kendi kendini yiyo en iyisi kan testi .Haklısın canim testleri umursamiyorum pazar günü gelirse gelir zaten gelmezse de pazartesi gider kan veririm direk :)
BEnim 33 dongum tahminen yani en son 13 eylulde hastalandim cnm cumurtlama 1 gozukuyoduGecikince çıktı senin bu bana bi umut olabilir yumurtlaman ne zaman di canim dongun kac gun sürüyor
evet bugün yarın sökülmem lazım bakalım bekliyorum hala adet agrım azcık olup geçiyor da yürürken kasıklarım ağrıyor belimde . Gelecekse bir an önce geleydi iyidi beklemek zor işBelli olmaz canim bakarsın gelmez adet hiç leke filan belirti yokmu benim başlayacağı gun öncesinde bi leke filan olur heh derim baslicak. Bide o sancı ve ağrılar hamile olsa nda adet döneminde oluyor sonra geçiyor. Demek istediğim bekle bakalım belli olmaz :) bugün gelmezse yarın sabah bi test daha yaparsın. Bende yaptım bu sabah negatif malesef ama adet pazar günü canim
Benim dongumde 31 gun 5 i idi yumurtlama ama senin testte cik a süresine bakarsak 13-15 gün gecmeden çıkmıyor demekki benim 12. Günüm biraz daha zaman var demekki :)BEnim 33 dongum tahminen yani en son 13 eylulde hastalandim cnm cumurtlama 1 gozukuyodu
Benimde başım ağrıyor buda adet belirtim aslında dünkü stresli hali de adet belirtisi idi belkide tahammulumde azalıyor adet yakınken o durumdayım iki gundur. Yani velhasıl bende bugün adet olursa sasirmam canim. Nasip herşey en hayırlı zamanda gelsinler..evet bugün yarın sökülmem lazım bakalım bekliyorum hala adet agrım azcık olup geçiyor da yürürken kasıklarım ağrıyor belimde . Gelecekse bir an önce geleydi iyidi beklemek zor iş