merhaba turlik,
Büyük ihtimalle hamilesin. İki kere test yapmışsın ikisinde de silik çizgi çıkmış, ikiside tesadüf olamaz.Ben daha önceki sayfalarda da yazmıştım.aynısı arkadaşım başına geldi. Test yaptıktan sonra bir şey çıkmayınca üzülmüş bana geldi o bana geldikten bir süre sonra eşi tekrar bakmış ve ikinci çizgiyi silik olarak görmüş, kan tahlili de yaptırdı ve hamile olduğu kesinleşti. 5 dakika olayına ben çok inanmıyorum bazen daha da geç çıkabiliyor. inşallah hamilesindir. Benim de önümüzdeki hafta belli olacak ama benim çok belirtim yok herhalde olmayacak.
bence o adet olmuştur olmasa gelirdi buraya
izmirli yazdıklarını okudum...bi anda sönüp giden ümidim yine arttı valla ne yalan söyliyim:))yarın 13:30 bi an önce olsun.o saate kadar nasıl dayanıcam ben şimdi...sonuç ne olursa olsun aslında tek istediğim bu düşünceden kurtulup normal yaşantıma geri dönmek...
leylacım ya sence ben hangi topiğe gitmeliyim?hamilelik belirtisi falan da kalmadı yani bende...arada sırada bakar en azından bilgi sahibi olurum burdan da...eeeee şimdi günlerimi verdim buraya da özlerim çabuk bırakamam hem arkadaşları da merak ederim
turliik başlama yine dün çok kötüydün yapma nolur.anladım ben seni sen varya gece olunca başlıyon evhama ümitlenmeye belkide böyle giriyosun bu sitelere gebe gebe gebe sonra başlıyosun ben de gebeyim bende gebe olucam demeye. bak sabah ne güzeldin.bence sen tek kalma cnm kendine dert ediyosun.bak bugün arkadaşıma gittim oh be rahatladım diyodun şimdi yine hüzünlendi.sakın yanlış anlama beni istersen msj silerimde yani
şimdi kasvetli öyle ayrıntılı uzun yazmışsınki ben anlayamadım senin adetin kaç gün geçti kuzum?
bugun ıtıbarıyle 23.gun gectı..
ancak soyle bi durum var ben esımle diğer gunler hep korunduk bi tek 22.gun korunmadık oda 22.gun gecesı hasta olcam dıye.. hep hasta olurdum busefer olmadım ona taktım kafaya..
adetin 23 gün mü geçti dr a neden gitmiyosun
kasvetli kesinlikle git başka şeyler olsa bile erken teşhisle tedavisi kolay olur hemen yarın githastane ve doktorlarla aram pek iyi değildir ama gidicem sanırım bu gidişle kontrole..
bugun ıtıbarıyle 23.gun gectı..
ancak soyle bi durum var ben esımle diğer gunler hep korunduk bi tek 22.gun korunmadık oda 22.gun gecesı hasta olcam dıye.. hep hasta olurdum busefer olmadım ona taktım kafaya..
adetin 23 gün mü geçti dr a neden gitmiyosun
hastane ve doktorlarla aram pek iyi değildir ama gidicem sanırım bu gidişle kontrole..
hastane ve doktorlarla aram pek iyi değildir ama gidicem sanırım bu gidişle kontrole..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?