ayy yanlıs yazmısım kusura bakma ,kafa mı kaldı bende acaba acaba dıye dusunmektennn
adetım geceli henuz 1gun oldu
23 gun dedıgım 1 ayda temız gun sayısı idi..
ah be güzelim bizi de telaşlandırdın bak.1 günden ne olur ki.2 3 gün bekle test yap.çıkmazsa gider kanda baktırırsın.o da olmadı muayene canım.
kusura bakmayın yaa valla yanlıs anlamısım ,aklım acabalarla dolu olunca :)))
artık senın dediğin gibi yapıcam sanırım.. adet oluncada buraya mujdemı vermek için gelırım
bugun deli gibi agır seyler kaldırdım ındırdım hanı varsa içimde bişi dussun dıeçok acımasızca biliyorum ama istemıyorum kinim var kaynanama Allah torun yuzu göstertmesın diyorum. (zavallı esımde sanıokı 4yıl sonra yapcess beklesın dursun )
neyse kızlar ben çıktım alah hepinizi hamiş yapsın e mi kasvetli hariç:)
öyle demeyın leyla ve turlik; kaynanam bana durmadan masraf oluyosun dıyıp duruo hızını alamamıs annemleri aramıs kızınız yeterınce masraf (çalışlmıyırumn) bebek dogarsa masraf 2ye katlanır gibi annem bana aglayarak anlattı ınanın içimden lanet okumamak için zor tuttum kendımı..
sımdı 1yılım doldu kaynanam dıyor ee hanı cocuk(tabı ben hala daha masrafım) ..şimdi istiyor yanı ama dil yarası oyle hemen gecmıyor helekı ailemse söz konusu.. bende onu boyle cezalandırıcam..
suan 25 yasımdayım..bilmem belki 30u gecınce annelık duygum kınımden agır basar belkı bi ihtimal..
valla çok gelin kaynana kavgası duydum da senin dediğin gibi bişey ilk kez duyuyorum...afedersin ama çok saçma yaaaa.masrafmış pöhhhh
şu memlekette kaç tane ev hanımı var acaba kaynanan bunu biliyomu...bi de merak ettim kaynanan kocasına masraf olmasın diye ne yapıyo,çalışıyo mu?
slm kızlar benimde adetime 8 gün var sag kasıgımda bi agrı hissediyorum bide cok sık wc ye gidiyorum inşallah bu ay ugur getirir ve meleklerimize kavusuruz hayırlısıyla inşallahhhhh
herkese selam arkadaşlar.iki yıllık evliyim ve bebek sahibi olmaya karar verdik.6.deneme ayımız bu ay ve ben 5 gün geciktim.şuan 27 ekim beklenen adet günümdü ve olmadım hala bekliyroum ha bugün ha yarın gelir yine diye ümitsizim.şöyle ki ben kendimi bildim bileli adet olurken göğüslerim şişer hassaslaşır midem bulanır sivilcem cıkar baya güçlü adet belirtileri yaşarım,siteden takip ettiğim kadarıyla bunlar zaten hamilelik belirtileri o yüzden anlayamıyorum suanda da hamilemiyim diye bir 5 gün daha geçerse doktora gidip test yaptırmayı düşünüyorum.adet döngün düzenlidir üç aşagı bes yukarı aynı günlerde olur her ay 2 gün gec 1 gün erken gibi.neyse korunmayı biraktığımz mayıs ayından beri adet düzenim sastı gibi son beş ayı yazıyorum.17 mayıs,17 haziran,22 temmuz,22 ağustos,27 eylül...bu düzene göre yine 27 ekimde adet olam gerekiyordu gibi, şimdiye kadar olmadım,fakat yine herzamanki gibi hastalanma belirtilerimi yaşıyorum yine göğüslerim şiş yine sivilcelendin yine ara sıra belime ağrı giriyor cıkıyor,hatta sivilcelerim gecti bile ama göğüslerim hala şiş.yani kısacası hastalanıcam gibi geliyor ama tabiki bebek olsun işallah diye cok istiyorum.ha bide bu ay tek farklı şey yasadım o da idrarımda koku var daha önce hiç öyle bişi olmuyordu.sizce hamile olabilirmiyim.5 gün daha gecerese test yapıcam adet olursamda yine burda paylasırım.herkesin allah gönlüne göre versin diyorum.
inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?