Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

leyla,

Bu arada seni çok tebrik ederim.İnşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın.Annelik kadar güzel bir duygu yok hayatta. Annelik çok zor ama çok da güzel. Benim de bir oğlum var. Çok yaramaz ama bir o kadar da tatlı.

teşekkür edrim cnm ama benm regl tarihimle gebelik tarihi arasında bir çelişki var sanki neyse yarn öğrenirm ya.
evet izmirli gebe olduğumu ilk öğrendiğimde şok oldum hiç beklemiyordum çünkü 6 yıldır korunuyordum ve korunmayı bırakmanın 6. ayında gebe kaldım.ben en az bir yıl sonra diye düşünüyordum.bu yüzden de kendimi çok kötü hissettim ama şimdi dha iyiyim yavaş yavaş alışıcam artık tabii gerçekten gebeysem
valla bebişin fotoğrafını görmeden inannasım gelmiyo

Son düzenleme:

merhaba..
canım bak ben 8 haftalık hamileyim. 5.5 haftalıkken keseyi gördük 7.5 haftalıkkende bebişin kalp atışlarını duyduk. herseyin bir zamanı var. onun için kese vardır ama bebek yoktur gibi düşünme onun oluşması daha sonra oluyor. umarım sende kalp atışlarını duyarsın çok güzel bir duygu çünkü. allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

mrb arkadaslar ben normalde 22 gun temız sonrakı 5-6gun adetlı oluyorum ..ve eşimle adetıme yakın ve adetım bıttıkten sonrakı gunlerde içime seyedioo yanı bi bazı gunler takvim yontemıne gore bazı gunler pre.. korunuyoruz..
şimdi benım normalde dün yanı cmtsi gecesi hasta olmam lazımdı oyuzden esımde sabahtan bırlıkte olduk ve içime şeyettı..şuan hala daha olmadım hasta korkuyorum .. bebıs istemıyoruz cunku.
sadece basım çok ağrıyor baska belırtı bişey yok tabı buna belirtide denirse.. bıraz okudum sagdan soldan herkesın cok uykusu gelmıs ama benım 1haftadan berı uykum yok yanı uyku problemı cekıyorum ,geceleri uyuyamıyorum sadece 5ten sonra uyuyup 7de kalkıyorum..sanırım değilim hamıle ama yınede bı kusku oldu işte içimde.
hamılemiyim sizce?

son olarak asırı duygusalım durduk yere aglıyorum (gerci ben bunuda adetıme bagladım olcam yaa dıyerek)
ben normalde balık yemem hiç yemem,dun esıme canımın hamsı cektıgını soyledım aldık 1kılo pişirdi bana yedım hepsini ,, eşim bana sasıyor bende kendıme, balık yemememin nedeninide sanırım vitamin eksıklıgı diye dusunuyorum vucut dayanamadı beynımle savastı ve kazandı balık yıyorum artık ..börek gibi geliyor bana cıtır cıtır.

huu huu çıtır kızlar nerdesiniz yahu:))ben bugün sanırım geç kaldım.sınavdan sonra arkadaşıma gittim biraz kafam dağılsın diye ama fazla dağıttık galiba eve az önce ancak gelebildim:))

leylacım testi sabah tekrar yaptım bu kez sanki bişey yok gibi yani çizgi bu kez gerçekten sap gibi kaldı.yarın randevu aldım doktora gidicem.önce kan tahlili yaptırcam sonra da başka bigün muayene olucam bakalım bi sorun falan mı var.çünkü adetim çok gecikti.amaaaaaaaaan neyse ne takmıyorum valla offf 10 gündür mahvettim kendimi,sinirlerim bozuldu iyice.benim ruh sağlığımdan önemli değil hiçbişey.yada ben kabullenilmiş çaresizliğin son örneğiyim bilmiyorum.....amaaaaaaa yine de bugün anlamsızca çok mutluyum içim kıpır kıpır

hah işte şöyle rahat ol ya.sınavın nasıl geçti? bu kpss önlisanslılar için miydi?

önlisans değil canım ya şu iptal edilen eğitim bilimleri sınavı,öğretmenlik için olan.iyi değildi ama kötü de değildi.girmiş olmak için girdim yani iptal edilen sınava o kadar para verdik boşa gitmesin bari.zaten 1 ayda ne kadar çalışabilirdim ki bende çalışmadım hem okul hem ev bide ders çalışmak çok zor geliyo valla

ben yokken aramıza yeni arkadaşlar katılmış galiba.Allahım herkese sağlık versin...

yarın buradan benle beraber üç ettik bide şu eşim içime şeyetti diyen kız vardı o nerdeki oda yaptırıcak mı acep.

iyi akşamlar geçen ay adet döneminde içtiğim ağır antibiyotik bu ayki adetimin gecikme sebebi olabilir mi günde 2 tane 1000 mg largopen içmiştim

yarın buradan benle beraber üç ettik bide şu eşim içime şeyetti diyen kız vardı o nerdeki oda yaptırıcak mı acep.

sen kesin hamilesinde bizimkiler bakalım ne olucak?içime şeyetti diyen kız mı o da kim?ben mi kaçırdım gözden acabadur hemen diğer sayfalarda bi tarama yapim.çok merak ettim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…