• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

selam hanımlar ben 6 aylık evliyim son regl im 28 eylüldü.adetim hep düzenlidir.28 günde 1 olurdu.hiç değişmedi.adetten 1 gün öncede bacaklarımda ağrı olurdu.anlardım adet olacağımı.ancak 28 gün geçti hala olmadım geçen haftada göğsümde ağrılar vardı.sol göğsümde kitle vardı.ondandır dedim.birgün mide bulantım gibi bişey oldu tam mide bulantısı değil ama.sabah midem bir garip oldu farklı bşy oldu ama gündüzde 2 kere oldu.buaralarda da karnımda küçük anlık kasılmalar oluyor.göğüslerim ağrıyor ama hala kitledendir diye düşünüyorum ne dersiniz test almalımıyım?

merhaba arkadaşım...
bende yarın test yaptırcam.inşallah ikimiz için de hayırlı olur canım

Ben yarım saat önce kan verdim:) 3 saat sonra alacağımı söylediler. Suan hastane kafeteryasında kahvaltı yapıyorum:) verse heyecandan ölmek uzereyim. Kendimi telkin ediyorum. Bu ay olmayabilir. Sakın ol gelecek ay yine denersin diye ama yinede kalbin yerinden çıkacak neredeyse:)
İnşallah ikimiz icinde hayırlı olan olur. Saat 12:00 gibi sonucu burdan yazarım:):):):)

Ben yarım saat önce kan verdim:) 3 saat sonra alacağımı söylediler. Suan hastane kafeteryasında kahvaltı yapıyorum:) verse heyecandan ölmek uzereyim. Kendimi telkin ediyorum. Bu ay olmayabilir. Sakın ol gelecek ay yine denersin diye ama yinede kalbin yerinden çıkacak neredeyse:)
İnşallah ikimiz icinde hayırlı olan olur. Saat 12:00 gibi sonucu burdan yazarım:):):):)

canım hayırlı olur inşallah.ben okuldan izin alamıyorum o yüzden öğleden sonra gidicem.benim sonuç ancak yarın belli olur.bende telkindeyim şu an fazla takmıyorum.Allah sağlık versin herşey olur.

sonucunu heyecanla bekliyorum canım.inşallah hamilesindir.benim umudum yok ama olsun en azından bi test yaptırmaktan zzarar gelmez.

haykolik haplamı korunuyordun daha önce

yokk eşim korunuyodu hap almadımm ama işte ne bilim ilk zamanlarda korunursan sonra rahim tembelleşirmiş zart zurt duyuyoz bunları inanmıyorum ama işte insan beyni deil mi hep acaba kalıyor..:(

bide konuyla ilği değil ama bişi sorucam şimdi ben forumlara yazıyorum sonra hanği konuya yazdığımı unutuyom he hanği birini hatırlıcam nereye ne yazılmış buna kısa yonden nasıl ulasırım ki forumda..

Son düzenleme:
bugun hasta oldum kızlar yuppiii :)))) :21:
şimdide acayip bel ve karın agrısı cekıyorum :36:
mazejıkım (ağrı kesıcı) bıtmıs bırazdan onu almaya eczaneye gıdıcem ..

canım hayırlı olur inşallah.ben okuldan izin alamıyorum o yüzden öğleden sonra gidicem.benim sonuç ancak yarın belli olur.bende telkindeyim şu an fazla takmıyorum.Allah sağlık versin herşey olur.

canım büyük bir sabırsızlıkla senden haber bekliyorum. inşallah göbüşte bebiş vardır.

bugun hasta oldum kızlar yuppiii :)))) :21:
şimdide acayip bel ve karın agrısı cekıyorum :36:
mazejıkım (ağrı kesıcı) bıtmıs bırazdan onu almaya eczaneye gıdıcem ..

gözün aydın. sakın kızma burda bu kadar heyecanla bebek isteyen ve bekleyen arkadaşlar varken senin yazdıkların ve yapmayım da görsünler gibilerden ifadelerini bencillik olarak gördüm. ama unutmaki sen kendini cezalandırıyorsun.

yokk eşim korunuyodu hap almadımm ama işte ne bilim ilk zamanlarda korunursan sonra rahim tembelleşirmiş zart zurt duyuyoz bunları inanmıyorum ama işte insan beyni deil mi hep acaba kalıyor..:(

bide konuyla ilği değil ama bişi sorucam şimdi ben forumlara yazıyorum sonra hanği konuya yazdığımı unutuyom he hanği birini hatırlıcam nereye ne yazılmış buna kısa yonden nasıl ulasırım ki forumda..

yukarıda forum takip varya orada yazdığım mjslardan ulşabilirsin veya keni adının üzerine tıklayıp tüm istatistikleri gözter diyebilirsin.bende sorayım birden fazla msj alıntısı nasıl yapılıyor acep?
bu arada sabah dr a gittim 5 haftalık gebeyim.klp atışı 6.haftadan sonra oluşur dedi.keseyide gördüm fotoğrafında aldım.:) cnm valla ben 6 yıldır önce mesigna 3 ay falan sonrada mikrogynon hapıyla korundum ama korunmasızlığımın 6. ayında gebe kaldım.bu kiliden kişiye değişiyor

kasvetli o kaynanana söyle burası türkiye burada kadın isterse çalışır istemezse çalışmaz.ata erkil topluluğuz biz avrupa değil burası ha kocan avrupadaki erkekler gibi ev işlerini nöbetleşe yapacaksa çalışırsın.ama bizim kadınlarımız hem gidiyo dışarda çalışıyo hemde eve geliyo evde .evin erkeğide oooh yayıldıkça yayılıyo.masraf oluyosa evlendirmeyeydi oğlunu. sen biraz sakinsin galiba içine atıyosun .sana böyle davranmasına izin verme sakın.ben evlenmeden önce eşimle bu şekilde anlaştım ve biz böyle mutluyuz diyebilirsin.insan geinine fazlalıksın masrafsın der mi ya.o mu bakıyo size? bide anneni aramış annen böyle konuşan bir kadın için niye ağlıyo bide seni aramış ya yazık değil mi kaynatan varsa babanla kaynatan konuşsun yani aile büyüklerinin bu işe el atması lazım.

maalesef kendi babam damat suclu olsa bile bizim kız hatalıdır kesın der oyle bi adam işte..annemde ben aradayım diye kaynanama haddini bildirmemiş ,eger bısey dersem kızımı daha çok uzerler diye korkmus.ara sıra köyden fındık gönderiyorlardı bu gıttımızde ıstemedık yemıyoruz dedık ,vermedi onlarda zaten.
canım, ben esım calısmamı istemıyorum dedıgım halde boyle hatta esım demıs kasvetlının calısmasını ıstemıyorum zaten eve az gelıyorum işimden dolayı (eşim ordu mensubu denızcı) ben geldıgımde karımın kapıda benı karsılamasını istiyorum demıs ama anlamak istemeyene ne kadar anlatsakta bosa yani.. ne kaynanam benı istedi bu zamana kadar diğer aile fertleri herhalde oğullarından ıcın ne kadar gec evlense okadar iyi dur bırazdaha yolalım tavuk gibi dediler sanırım yada eşide calıssın oğlumuz maasının yarısını bıze versın istediler.. ama kaynanamlarında paraya ihityacı yok köyde oturuyorlar elektırık su yakacak bedava arazileri var zenginler yani (hiç bişeylerınde gözüm yok Allah var) kaynatanam ayrıca emekli. evledıgımde son sınıftaydım (maliye mezunuyum) ozaman bile part time calıs dediler bana (sankı onume kırmızı halı serdilerde ben gitmiyorum!!! ya sabırrr ) maalesef yapım oyle çok sakınım sımdıye kadar bana dedıklerıne keske içime atmak yerıne haddini bildirseydım keske.. hep sustum eşim var arada dedim ,annesini üzersem eşimde üzülür dedim ama hata etmısım onu anladım canım.
kaynanam öyle fenaki kendi k.valide ve k.babasına bakmamıs yaslanıp elden ayaktan dusunce,eşinide kendi yanına cekmıs ..şimdi bilmio aynı şeyleri kendi yasıcak..bende bakmıcam cunku benım daha doğmamıs cocuguma masraf dıyenı bende istemem evımde..nerde ölecekse ölsün !!!
Allah düşmanıma bile benımkisi gibi bi kaynana vermesin AMİNNN...

Son düzenleme:
yukarıda forum takip varya orada yazdığım mjslardan ulşabilirsin veya keni adının üzerine tıklayıp tüm istatistikleri gözter diyebilirsin.bende sorayım birden fazla msj alıntısı nasıl yapılıyor acep?
bu arada sabah dr a gittim 5 haftalık gebeyim.klp atışı 6.haftadan sonra oluşur dedi.keseyide gördüm fotoğrafında aldım.:) cnm valla ben 6 yıldır önce mesigna 3 ay falan sonrada mikrogynon hapıyla korundum ama korunmasızlığımın 6. ayında gebe kaldım.bu kiliden kişiye değişiyor

alıntı yapın yanında mo ğibi bişi var ona tıkla sırasıyla hanği mesajdan alıntıyapcaksan hep ona bas oluyo sanırım bu arada forum takıp he tamamdır saoll.. hamışşsin hee hayırlı olsunnn rabıım herkese nasıp etsın ıns.. evet ya bunye meselesi değişiyo kişiden kişiyee bakalım bize ne zaman kısmet:))

kasvetli kaynanan yanında değilse eşini seviyorsan ve mutluysa bence gebe kalmalısın yaşın geçmeden yap büyüsün hemen boşver ya

gözün aydın. sakın kızma burda bu kadar heyecanla bebek isteyen ve bekleyen arkadaşlar varken senin yazdıkların ve yapmayım da görsünler gibilerden ifadelerini bencillik olarak gördüm. ama unutmaki sen kendini cezalandırıyorsun.

tşk ederim
yok neden kızayım ,bu topiğe yenı goz atmak aklıma geldı hakkaten ben bi olumsuz yazmısım herkes olsun dıye uğrasırken.. (Allah gonullrıne gore,senınde gonlune gore verır ınsallah)
belkıde bencılık edıyorum evet ama bunları yasayan benım , kaynanamın bana ve aileme deıklerıne üzüntüden önce zona sonra patik atak oldum dedımya yasayan benım ve yasayan bılır.. benı ve ailemi üzmeye hakları yoktu bu kadar.. ,'' kendımı cezalandırmak''hiç aklıma gelmedi.. ne zaman kendımı ve bebegımı cezalandırıdım biliomusun kaynanama inat cocuk yapsaydım .. bi bebegı isteyerek ve severek yapmak var bide inatla olsunda nası olursa olsun yeterkı ben galip geleyım demek var.. ben sahsen o bebegın yerınde olmak istemezdım yanı sırf annem benı çıkar için dogurmus aslında istememıs derdım bi rauntu kazanmak içinmiş hersey derdim.(belkı çok ince detaylı dusunuyorum ama şuan vaktınde benım canımı yakan kadını sevındırmek için cocuk yapamam ben ,kendımı gectım bebegıme haksızlık etmıs olurum ben)

bişey sorucam arkadaşım bel ağrın oldu mu adet tarihinde ben sanki heran adet olacakmışım gibi belim ağrıyor dr a sordum gerçi. dinlenmen lazım dedi ama işte ne bilim korkuyorum hala sanki bebeğime bişey olacakmış gibi allahım korusun inş.

Veya hcg 44.02 çıktı doktora gosterecem hemşireler net bisey diyemiyor

cnm cumartesi günü bende baktırmıştım kanda. 58.9 çıkmıştı.
bugün dr a gittim henüz çok küçük olduğu için değer düşüktür dedi. allahın izniyle hamilesin işte. şimdi içini ferah tut. ve bol bol dua et.

bişey sorucam arkadaşım bel ağrın oldu mu adet tarihinde ben sanki heran adet olacakmışım gibi belim ağrıyor dr a sordum gerçi. dinlenmen lazım dedi ama işte ne bilim korkuyorum hala sanki bebeğime bişey olacakmış gibi allahım korusun inş.

yok hiç bir belrti yaşamadım.bana dinlen demedi yürüyebilirsin dışardan açık süt vb. çiğ köfte alma dedi

Tünaydınlar herkese. Ben de 5 aylık evliyim. Bebek istiyoruz ve düzenli olarak doktora gidiyorum. 3 ay Progestan kullanmamı söyledi. Perşembe günü başlıcam ilacı içmeye. İlacı bıraktıktan sonra adet olman lazım, olmazsa gebe olabilirsin dedi. İnşallah bu ay mutlu haberi alırız. Bu haftalar yumurtlama dönemim olması lazım. Haftada 3 gün spora gidiyorum. Bunun bir zararı olur mu sizce? Hamile kalmadan doktorum da birşey diyemez diye sormadım, şimdi de içime kurt düştü. Acaba bir zararı olur mu sizce, sporun hamile kalmaya?

sevda bilge ben de 5 haftalık gebeyim havuza gidiyordum dr. ilk üç ay önermiyorum dedi gitmiycam.ama yürüyebilirsin dedi.spor koşu yüzme vb. gibi yorucu ise bence gitme veya dr arayıp sor

Back