Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşım...
bende yarın test yaptırcam.inşallah ikimiz için de hayırlı olur canım
Ben yarım saat önce kan verdim:) 3 saat sonra alacağımı söylediler. Suan hastane kafeteryasında kahvaltı yapıyorum:) verse heyecandan ölmek uzereyim. Kendimi telkin ediyorum. Bu ay olmayabilir. Sakın ol gelecek ay yine denersin diye ama yinede kalbin yerinden çıkacak neredeyse:)
İnşallah ikimiz icinde hayırlı olan olur. Saat 12:00 gibi sonucu burdan yazarım:):):):)
haykolik haplamı korunuyordun daha önce
canım hayırlı olur inşallah.ben okuldan izin alamıyorum o yüzden öğleden sonra gidicem.benim sonuç ancak yarın belli olur.bende telkindeyim şu an fazla takmıyorum.Allah sağlık versin herşey olur.
bugun hasta oldum kızlar yuppiii :))))
şimdide acayip bel ve karın agrısı cekıyorum
mazejıkım (ağrı kesıcı) bıtmıs bırazdan onu almaya eczaneye gıdıcem ..
yokk eşim korunuyodu hap almadımm ama işte ne bilim ilk zamanlarda korunursan sonra rahim tembelleşirmiş zart zurt duyuyoz bunları inanmıyorum ama işte insan beyni deil mi hep acaba kalıyor..
bide konuyla ilği değil ama bişi sorucam şimdi ben forumlara yazıyorum sonra hanği konuya yazdığımı unutuyom he hanği birini hatırlıcam nereye ne yazılmış buna kısa yonden nasıl ulasırım ki forumda..
kasvetli o kaynanana söyle burası türkiye burada kadın isterse çalışır istemezse çalışmaz.ata erkil topluluğuz biz avrupa değil burası ha kocan avrupadaki erkekler gibi ev işlerini nöbetleşe yapacaksa çalışırsın.ama bizim kadınlarımız hem gidiyo dışarda çalışıyo hemde eve geliyo evde .evin erkeğide oooh yayıldıkça yayılıyo.masraf oluyosa evlendirmeyeydi oğlunu. sen biraz sakinsin galiba içine atıyosun .sana böyle davranmasına izin verme sakın.ben evlenmeden önce eşimle bu şekilde anlaştım ve biz böyle mutluyuz diyebilirsin.insan geinine fazlalıksın masrafsın der mi ya.o mu bakıyo size? bide anneni aramış annen böyle konuşan bir kadın için niye ağlıyo bide seni aramış ya yazık değil mi kaynatan varsa babanla kaynatan konuşsun yani aile büyüklerinin bu işe el atması lazım.
yukarıda forum takip varya orada yazdığım mjslardan ulşabilirsin veya keni adının üzerine tıklayıp tüm istatistikleri gözter diyebilirsin.bende sorayım birden fazla msj alıntısı nasıl yapılıyor acep?
bu arada sabah dr a gittim 5 haftalık gebeyim.klp atışı 6.haftadan sonra oluşur dedi.keseyide gördüm fotoğrafında aldım.:) cnm valla ben 6 yıldır önce mesigna 3 ay falan sonrada mikrogynon hapıyla korundum ama korunmasızlığımın 6. ayında gebe kaldım.bu kiliden kişiye değişiyor
gözün aydın. sakın kızma burda bu kadar heyecanla bebek isteyen ve bekleyen arkadaşlar varken senin yazdıkların ve yapmayım da görsünler gibilerden ifadelerini bencillik olarak gördüm. ama unutmaki sen kendini cezalandırıyorsun.
yukarıda forum takip varya orada yazdığım mjslardan ulşabilirsin veya keni adının üzerine tıklayıp tüm istatistikleri gözter diyebilirsin.bende sorayım birden fazla msj alıntısı nasıl yapılıyor acep?
bu arada sabah dr a gittim 5 haftalık gebeyim.klp atışı 6.haftadan sonra oluşur dedi.keseyide gördüm fotoğrafında aldım.:) cnm valla ben 6 yıldır önce mesigna 3 ay falan sonrada mikrogynon hapıyla korundum ama korunmasızlığımın 6. ayında gebe kaldım.bu kiliden kişiye değişiyor
Veya hcg 44.02 çıktı doktora gosterecem hemşireler net bisey diyemiyor
bişey sorucam arkadaşım bel ağrın oldu mu adet tarihinde ben sanki heran adet olacakmışım gibi belim ağrıyor dr a sordum gerçi. dinlenmen lazım dedi ama işte ne bilim korkuyorum hala sanki bebeğime bişey olacakmış gibi allahım korusun inş.