• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhaba turlik,

Büyük ihtimalle hamilesin. İki kere test yapmışsın ikisinde de silik çizgi çıkmış, ikiside tesadüf olamaz.Ben daha önceki sayfalarda da yazmıştım.aynısı arkadaşım başına geldi. Test yaptıktan sonra bir şey çıkmayınca üzülmüş bana geldi o bana geldikten bir süre sonra eşi tekrar bakmış ve ikinci çizgiyi silik olarak görmüş, kan tahlili de yaptırdı ve hamile olduğu kesinleşti. 5 dakika olayına ben çok inanmıyorum bazen daha da geç çıkabiliyor. inşallah hamilesindir. Benim de önümüzdeki hafta belli olacak ama benim çok belirtim yok herhalde olmayacak.

izmirli yazdıklarını okudum...bi anda sönüp giden ümidim yine arttı valla ne yalan söyliyim:))yarın 13:30 bi an önce olsun.o saate kadar nasıl dayanıcam ben şimdi...sonuç ne olursa olsun aslında tek istediğim bu düşünceden kurtulup normal yaşantıma geri dönmek...

bence o adet olmuştur olmasa gelirdi buraya

leylacım ya sence ben hangi topiğe gitmeliyim?hamilelik belirtisi falan da kalmadı yani bende...arada sırada bakar en azından bilgi sahibi olurum burdan da...eeeee şimdi günlerimi verdim buraya da özlerim çabuk bırakamam hem arkadaşları da merak ederim

turliik başlama yine dün çok kötüydün yapma nolur.anladım ben seni sen varya gece olunca başlıyon evhama ümitlenmeye belkide böyle giriyosun bu sitelere gebe gebe gebe sonra başlıyosun ben de gebeyim bende gebe olucam demeye. bak sabah ne güzeldin.bence sen tek kalma cnm kendine dert ediyosun.bak bugün arkadaşıma gittim oh be rahatladım diyodun şimdi yine hüzünlendi.sakın yanlış anlama beni istersen msj silerimde yani:70:

izmirli yazdıklarını okudum...bi anda sönüp giden ümidim yine arttı valla ne yalan söyliyim:))yarın 13:30 bi an önce olsun.o saate kadar nasıl dayanıcam ben şimdi...sonuç ne olursa olsun aslında tek istediğim bu düşünceden kurtulup normal yaşantıma geri dönmek...

bak buna istinaden yazdım he

leylacım ya sence ben hangi topiğe gitmeliyim?hamilelik belirtisi falan da kalmadı yani bende...arada sırada bakar en azından bilgi sahibi olurum burdan da...eeeee şimdi günlerimi verdim buraya da özlerim çabuk bırakamam hem arkadaşları da merak ederim

evet haklısın insan bir topiğe yazınca borçlu gibi hissediyo ama karnımız burnumuza gelince hamilelik belirtileri topiğine yazmayız artık inşallah temmuz anneleri topiği açıcaz cnm merak etme.yarına kadar bu topikte takılalımbakalım nolucak

iyi geceler hanımlar nasılsınız?
bende meraktan gırdım acaba cvp veren bakan oldumu diye :)
maalesef hala daha olamadım :(( bu gidişle rekor kırıcam 23.gun bıtıcek nerdeyseeee pff..
stres yaptım kendimi temızlıge verdım :))) belkıde neden olmadı demekten gecıkmıstırrr diyee umuyoruumm ki umarım oyledir :D

turliik başlama yine dün çok kötüydün yapma nolur.anladım ben seni sen varya gece olunca başlıyon evhama ümitlenmeye belkide böyle giriyosun bu sitelere gebe gebe gebe sonra başlıyosun ben de gebeyim bende gebe olucam demeye. bak sabah ne güzeldin.bence sen tek kalma cnm kendine dert ediyosun.bak bugün arkadaşıma gittim oh be rahatladım diyodun şimdi yine hüzünlendi.sakın yanlış anlama beni istersen msj silerimde yani:70:

ayooool niye silcen ki msj larını.bakma sen bana ben öyle alıngan tiplerden falan değilimdir.hatta böyle yazınca iyi bile oluyo.kendimi dinlemiyorum artık en azından....anacım taş gibi hatunuz çalışır yaparız biz de bi bebe:66:

şimdi kasvetli öyle ayrıntılı uzun yazmışsınki ben anlayamadım senin adetin kaç gün geçti kuzum?

bugun ıtıbarıyle 23.gun gectı..
ancak soyle bi durum var ben esımle diğer gunler hep korunduk bi tek 22.gun korunmadık oda 22.gun gecesı hasta olcam dıye.. hep hasta olurdum busefer olmadım ona taktım kafaya.. :(

eveeet turlik kim tutar seni.kasvetli nerdesin?bide şu 3 kere negtf çıkan arkadaş ben 4.gün evde yaptığım testi 1.net 2.silik gördüm o gecede kanda gebeliğim çıktı ama

bilgisayar yüzünden evde çatışma çıkçak yakında.manşetlere düşçez valla.görebiliyorum...:57:cinnet geçiren koca bilgisayar başından kalkmayan karısını kafasına piknik tüpü vurarak hastanelik etti.konuyla ilgili araştırma devam ediyor.madur kadının açıklamalarıysa şaşırtıcı:-kocam haklı çay demler misin dedi ben duymazdan geldim,bilgisayarı istedi mausu kopartıcaktım......beyimdir sever de döver de:1:

hayır öyle değil turlik intihar mı cinayet mi ! olacak eşin sen akşamları buralarda olduğun için bişeyler planlamıştır intihar süsü verebilir :)

intihar süsü verme olasılığı çok fazla:))bugünlerde bunalımda olmamdan faydalanabilir:))

bugun ıtıbarıyle 23.gun gectı..
ancak soyle bi durum var ben esımle diğer gunler hep korunduk bi tek 22.gun korunmadık oda 22.gun gecesı hasta olcam dıye.. hep hasta olurdum busefer olmadım ona taktım kafaya.. :(

adetin 23 gün mü geçti dr a neden gitmiyosun

hastane ve doktorlarla aram pek iyi değildir ama gidicem sanırım bu gidişle kontrole.. :24:

ayy yanlıs yazmısım kusura bakma ,kafa mı kaldı bende acaba acaba dıye dusunmektennn :4: :22:
adetım geceli henuz 1gun oldu
:50:
23 gun dedıgım 1 ayda temız gun sayısı idi..

hastane ve doktorlarla aram pek iyi değildir ama gidicem sanırım bu gidişle kontrole.. :24:

bikaç ay önce idrar yolu enfeksiyonum vardı ve doktora gitmek istemiyodum aynen senin dedğin gibi yani doktor ve hastaneleri sevmediğim için için ama okulda ki öğretmen arkadaşımın tek sözü aynen şu_________aman kız doktoru sevipte napçan,nikahına mı alcan:))
sen bunları bırak kasvetli bir an önce doktora git.hamile olsan 23 gün de blli olurdu.

Back