herkese selam arkadaşlar.iki yıllık evliyim ve bebek sahibi olmaya karar verdik.6.deneme ayımız bu ay ve ben 5 gün geciktim.şuan 27 ekim beklenen adet günümdü ve olmadım hala bekliyroum ha bugün ha yarın gelir yine diye ümitsizim.şöyle ki ben kendimi bildim bileli adet olurken göğüslerim şişer hassaslaşır midem bulanır sivilcem cıkar baya güçlü adet belirtileri yaşarım,siteden takip ettiğim kadarıyla bunlar zaten hamilelik belirtileri o yüzden anlayamıyorum suanda da hamilemiyim diye bir 5 gün daha geçerse doktora gidip test yaptırmayı düşünüyorum.adet döngün düzenlidir üç aşagı bes yukarı aynı günlerde olur her ay 2 gün gec 1 gün erken gibi.neyse korunmayı biraktığımz mayıs ayından beri adet düzenim sastı gibi son beş ayı yazıyorum.17 mayıs,17 haziran,22 temmuz,22 ağustos,27 eylül...bu düzene göre yine 27 ekimde adet olam gerekiyordu gibi, şimdiye kadar olmadım,fakat yine herzamanki gibi hastalanma belirtilerimi yaşıyorum yine göğüslerim şiş yine sivilcelendin yine ara sıra belime ağrı giriyor cıkıyor,hatta sivilcelerim gecti bile ama göğüslerim hala şiş.yani kısacası hastalanıcam gibi geliyor ama tabiki bebek olsun işallah diye cok istiyorum.ha bide bu ay tek farklı şey yasadım o da idrarımda koku var daha önce hiç öyle bişi olmuyordu.sizce hamile olabilirmiyim.5 gün daha gecerese test yapıcam adet olursamda yine burda paylasırım.herkesin allah gönlüne göre versin diyorum.