• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ayy yanlıs yazmısım kusura bakma ,kafa mı kaldı bende acaba acaba dıye dusunmektennn :4: :22:
adetım geceli henuz 1gun oldu
:50:
23 gun dedıgım 1 ayda temız gun sayısı idi..

ah be güzelim bizi de telaşlandırdın bak.1 günden ne olur ki.2 3 gün bekle test yap.çıkmazsa gider kanda baktırırsın.o da olmadı muayene canım.

kasvetli hakkatende kasvetlisin ya daha bi gün olmuş dur olmazsa yarın yada hmn şimdi eğer bebiş istemiyosan ve yeni ilişkiye girdiysen ertesi gün hapı al nette ara bulursun cnm.yada yrn git kan testi yaptır.

ah be güzelim bizi de telaşlandırdın bak.1 günden ne olur ki.2 3 gün bekle test yap.çıkmazsa gider kanda baktırırsın.o da olmadı muayene canım.

kusura bakmayın yaa valla yanlıs anlamısım ,aklım acabalarla dolu olunca :)))
artık senın dediğin gibi yapıcam sanırım.. adet oluncada buraya mujdemı vermek için gelırım :D:D
bugun deli gibi agır seyler kaldırdım ındırdım hanı varsa içimde bişi dussun dıe ;) çok acımasızca biliyorum ama istemıyorum kinim var kaynanama Allah torun yuzu göstertmesın diyorum. (zavallı esımde sanıokı 4yıl sonra yapcess beklesın dursun :1: )

valla ,ilk evlendiğimde 24 yaşındaydım çocuk fikri bile beni delirtiyodu asla istemiyordum ama yaş 30 adayandı ilerde pişman olamak için bir tane de olsa yapcam.bende eşimi kandırıyodum ama artık yapmanın zamanı geldi .kaynana faln boşver sen çocuğu kendine yap yapacaksan canım.ama çocuk istemyosan dediğim gibi ertesi gün hapı diye bişe var onu al derim

kusura bakmayın yaa valla yanlıs anlamısım ,aklım acabalarla dolu olunca :)))
artık senın dediğin gibi yapıcam sanırım.. adet oluncada buraya mujdemı vermek için gelırım :D:D
bugun deli gibi agır seyler kaldırdım ındırdım hanı varsa içimde bişi dussun dıe ;) çok acımasızca biliyorum ama istemıyorum kinim var kaynanama Allah torun yuzu göstertmesın diyorum. (zavallı esımde sanıokı 4yıl sonra yapcess beklesın dursun :1: )

yapma be kasvetli kaynanana kinin var diye mi bütün bu söylediklerin.bence kaynanan değil problem senin istememen.annelik duygusu bu...istemem diyosan tabi bize laf düşmez.Allah yolunu açık etsin.

öyle demeyın leyla ve turlik; kaynanam bana durmadan masraf oluyosun dıyıp duruo hızını alamamıs annemleri aramıs kızınız yeterınce masraf (çalışlmıyırumn) bebek dogarsa masraf 2ye katlanır gibi annem bana aglayarak anlattı ınanın içimden lanet okumamak için zor tuttum kendımı..
sımdı 1yılım doldu kaynanam dıyor ee hanı cocuk(tabı ben hala daha masrafım) ..şimdi istiyor yanı ama dil yarası oyle hemen gecmıyor helekı ailemse söz konusu.. bende onu boyle cezalandırıcam..
suan 25 yasımdayım..bilmem belki 30u gecınce annelık duygum kınımden agır basar belkı bi ihtimal..

merhabalar arkadaşlar..son adet tarihim 30 eylül, şimdiye kadar gayet düzenli 28 günlük bir adet siklusum vardı. foruma girip okuyunca çoğu belirtilerin kendimde de olduğunu gördüm. bu arada 9-11-13 ekimde yani tam 10 ve 14. günler arasında eşimle birlikte olduk. sizce testi ne zaman yapmaluıyım?

öyle demeyın leyla ve turlik; kaynanam bana durmadan masraf oluyosun dıyıp duruo hızını alamamıs annemleri aramıs kızınız yeterınce masraf (çalışlmıyırumn) bebek dogarsa masraf 2ye katlanır gibi annem bana aglayarak anlattı ınanın içimden lanet okumamak için zor tuttum kendımı..
sımdı 1yılım doldu kaynanam dıyor ee hanı cocuk(tabı ben hala daha masrafım) ..şimdi istiyor yanı ama dil yarası oyle hemen gecmıyor helekı ailemse söz konusu.. bende onu boyle cezalandırıcam..
suan 25 yasımdayım..bilmem belki 30u gecınce annelık duygum kınımden agır basar belkı bi ihtimal..

valla çok gelin kaynana kavgası duydum da senin dediğin gibi bişey ilk kez duyuyorum...afedersin ama çok saçma yaaaa.masrafmış pöhhhh
şu memlekette kaç tane ev hanımı var acaba kaynanan bunu biliyomu...bi de merak ettim kaynanan kocasına masraf olmasın diye ne yapıyo,çalışıyo mu?

valla çok gelin kaynana kavgası duydum da senin dediğin gibi bişey ilk kez duyuyorum...afedersin ama çok saçma yaaaa.masrafmış pöhhhh
şu memlekette kaç tane ev hanımı var acaba kaynanan bunu biliyomu...bi de merak ettim kaynanan kocasına masraf olmasın diye ne yapıyo,çalışıyo mu?

severek evlenmenın bedelini çok agır cekıyorum canım :43:
kaynanam benı hiç istemedi vaktınde oğluna ''calısan'' birini almak istemiş.kız hemşireymiş..neyse eşimde herşey para değil anne ben sevdiğim kızı alacam deyip annesine karşı çıkmış.. nişanlıyken bi bozmak istedi beceremedi..evlendık hep bosanalım diye bekledi tabı bu arada sürekli calısmıyosun oğlumuzun parasını yıyosun vb laflar.. neyse en son evlerıne gıttıklerımızde bana ee 1yıl gectı artık bosanmazsınız evlılgıınız oturdu bari cocuk yapın zaten calısmıyosun evde vaktın gecer (ona soracaktım sankı )
ben de isterım mınıcık eller ayakklar ama aileme ve bana dedıklerını yediremıyorum hazmedemiyorum bi turlu.. oyuzden cocuk istemıyorum ben haa yapsam sankı cocugum kıymet bılınecek..hasret kalsınlarda gorsunler gunlerını..
kaynanam güya el işi yapıp satarmıs kaynatama yuk olmamak için bi oda takımı iğne oyasını 500tlye satmıs ( 3parca) onunlada bulasık mak.almıs eve..
bana neler demediki..evde bos durma apartmanlara temızlıge git bilmem ne (kucumsemıyorum yanlıs anlasılmasın,,ihtiyac olsa gercekten giderim calısırım ama gerek yok yanı.. )
offf.. sizide sıktım kurua bakmayın olur mu?

Allah isteyen herkese tez zamanda mujdelendirsin AMİN..

selam kızlar sayfayı eskıden yenıye dogru okumaya calıstım ama hepsını okuyamadım tabı sımdı bende coook ıstıyorum bebek sahıbı olmayı korunmuyoruz 8 aydır ama nasıp olmadı işte. 9 unda regl oldum ekım 9 tabı sımdı pek bı belırtı yok ama sadece su hafıften bı kasık agrısı bıde affedersınız ama acık olucam biraz buyuk ıdrar varmıs ğibi hissetmek ama yok zorlayınca da kasık ta ağrı olması işte öle bişi daha reğl olmama 9 ğun var normalde erken ğeliyo 3-4 ğün bekliyorum bakayım bu hamilelik belirtisi olabilir mi acaba hani büyük abdesti zorlayınca kasıkta ağrı inş ben ve tum ısteyenlere rabbım hayırlısıyla hayırlı zamanda verır..

bu arada klavyemdeki Ğ harfini süpürğem cekti o yuzden herşeyi yumuşak ğ yle yazıyorum:D:52:

kasvetli o kaynanana söyle burası türkiye burada kadın isterse çalışır istemezse çalışmaz.ata erkil topluluğuz biz avrupa değil burası ha kocan avrupadaki erkekler gibi ev işlerini nöbetleşe yapacaksa çalışırsın.ama bizim kadınlarımız hem gidiyo dışarda çalışıyo hemde eve geliyo evde .evin erkeğide oooh yayıldıkça yayılıyo.masraf oluyosa evlendirmeyeydi oğlunu. sen biraz sakinsin galiba içine atıyosun .sana böyle davranmasına izin verme sakın.ben evlenmeden önce eşimle bu şekilde anlaştım ve biz böyle mutluyuz diyebilirsin.insan geinine fazlalıksın masrafsın der mi ya.o mu bakıyo size? bide anneni aramış annen böyle konuşan bir kadın için niye ağlıyo bide seni aramış ya yazık değil mi kaynatan varsa babanla kaynatan konuşsun yani aile büyüklerinin bu işe el atması lazım.

Son düzenleme:
slm kızlar benimde adetime 8 gün var sag kasıgımda bi agrı hissediyorum bide cok sık wc ye gidiyorum inşallah bu ay ugur getirir ve meleklerimize kavusuruz hayırlısıyla inşallahhhhh:29: :16: :49:

herkese selam arkadaşlar.iki yıllık evliyim ve bebek sahibi olmaya karar verdik.6.deneme ayımız bu ay ve ben 5 gün geciktim.şuan 27 ekim beklenen adet günümdü ve olmadım hala bekliyroum ha bugün ha yarın gelir yine diye ümitsizim.şöyle ki ben kendimi bildim bileli adet olurken göğüslerim şişer hassaslaşır midem bulanır sivilcem cıkar baya güçlü adet belirtileri yaşarım,siteden takip ettiğim kadarıyla bunlar zaten hamilelik belirtileri o yüzden anlayamıyorum suanda da hamilemiyim diye bir 5 gün daha geçerse doktora gidip test yaptırmayı düşünüyorum.adet döngün düzenlidir üç aşagı bes yukarı aynı günlerde olur her ay 2 gün gec 1 gün erken gibi.neyse korunmayı biraktığımz mayıs ayından beri adet düzenim sastı gibi son beş ayı yazıyorum.17 mayıs,17 haziran,22 temmuz,22 ağustos,27 eylül...bu düzene göre yine 27 ekimde adet olam gerekiyordu gibi, şimdiye kadar olmadım,fakat yine herzamanki gibi hastalanma belirtilerimi yaşıyorum yine göğüslerim şiş yine sivilcelendin yine ara sıra belime ağrı giriyor cıkıyor,hatta sivilcelerim gecti bile ama göğüslerim hala şiş.yani kısacası hastalanıcam gibi geliyor ama tabiki bebek olsun işallah diye cok istiyorum.ha bide bu ay tek farklı şey yasadım o da idrarımda koku var daha önce hiç öyle bişi olmuyordu.sizce hamile olabilirmiyim.5 gün daha gecerese test yapıcam adet olursamda yine burda paylasırım.herkesin allah gönlüne göre versin diyorum.

herkese selam arkadaşlar.iki yıllık evliyim ve bebek sahibi olmaya karar verdik.6.deneme ayımız bu ay ve ben 5 gün geciktim.şuan 27 ekim beklenen adet günümdü ve olmadım hala bekliyroum ha bugün ha yarın gelir yine diye ümitsizim.şöyle ki ben kendimi bildim bileli adet olurken göğüslerim şişer hassaslaşır midem bulanır sivilcem cıkar baya güçlü adet belirtileri yaşarım,siteden takip ettiğim kadarıyla bunlar zaten hamilelik belirtileri o yüzden anlayamıyorum suanda da hamilemiyim diye bir 5 gün daha geçerse doktora gidip test yaptırmayı düşünüyorum.adet döngün düzenlidir üç aşagı bes yukarı aynı günlerde olur her ay 2 gün gec 1 gün erken gibi.neyse korunmayı biraktığımz mayıs ayından beri adet düzenim sastı gibi son beş ayı yazıyorum.17 mayıs,17 haziran,22 temmuz,22 ağustos,27 eylül...bu düzene göre yine 27 ekimde adet olam gerekiyordu gibi, şimdiye kadar olmadım,fakat yine herzamanki gibi hastalanma belirtilerimi yaşıyorum yine göğüslerim şiş yine sivilcelendin yine ara sıra belime ağrı giriyor cıkıyor,hatta sivilcelerim gecti bile ama göğüslerim hala şiş.yani kısacası hastalanıcam gibi geliyor ama tabiki bebek olsun işallah diye cok istiyorum.ha bide bu ay tek farklı şey yasadım o da idrarımda koku var daha önce hiç öyle bişi olmuyordu.sizce hamile olabilirmiyim.5 gün daha gecerese test yapıcam adet olursamda yine burda paylasırım.herkesin allah gönlüne göre versin diyorum.

amin canım amin inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin sizinde inşallah melekleriniz bu ay sizinle olurrr:29: :16: :49:

Back