kızlar mrb benim de son adetim 19 eylüldü.bazen 25 bazen 28 günde bir oluyorum.en geç 17 sinde adet olmam gerekiyodu.ama hala bekliyorum.sol kasığımda ağrı var.10 gün önce falan da inanılmaz derecede göğüs uçlarım acıyodu ve belimde ağrı vardı.ama şimdi biraz hafifledi.bazen kokulara karşıda duyarlılık oluyo.hamile olabilirmiyimki?bende idrar yolu enfeksiyonu vardı onun için antibiyotik kullanmıştım geçen ay.adet gecikmesinin nedeni o olabilir mi acaba?idrar testi yapsam sonuç verirmiki?
canım çok merak ettim peki sağlık ocağında kaç günün geçti gibi bişey soruyorlarmı
soruyorlarsa kaç gün geçmiş olması lazım çünkü ben 17 eylülde regl olmuştum ve bugün itibariyle 34. günümdeyim
kızlar geldim eve. ama hiç bir bilgi sahibi olamadan geri geldim desem yeridir. sonuç 0,52 ama normal adet tarihime henüz 2 gün var akannehir normal adet tarihimin geçmesini bekliyecekmişim off off yani 24.de tekrar kan vercem değer o zaman 90larda olması lazımmış eğer bişeycikler varsa. pek de inanmadım dediklerine, üzülmeyim diye öyle dediler sanırım mirmirmirmir mirmirmirmir
hadi hayrılsı :1no2:
sormuyoLarki ,benm kanımı alırken sordu hemşire ,bnde dedm daha 2 günüm war :)
geçen ayda yaprmştım hastanede,günüme 1 hafta wardı sormadılar bile..
benm adetime 2 gün kaLası hem idrar testnde hemde kanda çıktı ..günüm geçmesini bekLeyemedm sempatiksalakcinni
kızlar mrb benim de son adetim 19 eylüldü.bazen 25 bazen 28 günde bir oluyorum.en geç 17 sinde adet olmam gerekiyodu.ama hala bekliyorum.sol kasığımda ağrı var.10 gün önce falan da inanılmaz derecede göğüs uçlarım acıyodu ve belimde ağrı vardı.ama şimdi biraz hafifledi.bazen kokulara karşıda duyarlılık oluyo.hamile olabilirmiyimki?bende idrar yolu enfeksiyonu vardı onun için antibiyotik kullanmıştım geçen ay.adet gecikmesinin nedeni o olabilir mi acaba?idrar testi yapsam sonuç verirmiki?
anladım canım dur bakalım bende yarın bi idrar testi yapayım evde sonuç ne olacak
hem aklımdan atamıyorum hemde çok sıkıldım artık
zaten çıkmazsa haftaya kan veririm
[
inş bende hamileyimdir ama benim belirtilerim daha çok adet belirtilerine benziyo sadece belim kopacak gibi ağrıyo sık idrara çıkma da var ama idrarımda enfeksiyon çıktı
hayrLısı canım..bekLemekten başka çare yok ama en kötüsüde bekLemek dimi..
benm adetime 2 gün kaLa bhcg değerim 189 çıktı ..
hayrLısı canm inş vardır..bence bugn yap testi çıkabiLir
akLı orda oLuyo insanın iysimi yap için rahat etsin inş vardır bebiş :)
canım testi dün sabah yaptım çıkmadı bişey.nova diye bi test aldım adet geçincemi çıkarki onda?burda kan testide yapılmıyo idrar testinden başka şans yok yani:S
Arkadaşlar merhaba,
Benim de kasıklarımda bügün iyice artmak üzere,birkaç gündür, ağrı var. Kasılma şeklinde.Bugün yanmaya çevirdi.Kasıklarım, hatta bacak içlerime doğru yanma, sızlama yapıyor. Alt karın bölgemde hassasiyet, şişkinlik var gibi. Son birkaç aydır regl dönemlerimde olan göğüs hassasiyeti bu sefer yok. Regl tarihine 5 gün kadar var...Son bir haftadır grip olduğum için ateş ölçemedim.İdrara çıkmada da biraz artma var. Sizce gebelik belirtisi olabilir mi?
Lütfen tecrübeli arkadaşlar yardım eder mi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?