Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bişey diycem... ben geçen ay 22de adet olmuşum, ama nedense 20si diye aklımda kalmış. yani bugünden itibaren yine 2 gün var, FAKAT.... 18inde yani yumurtlamamdan sonra 10. gün oluyor, siyah koyu kahve renginde bi lekelenmem oldu, gece uyurken az bişeyde kan eklenmiş buna. dünde devam etti bu siyah koyu kahve rengine akıntı türü şey. bugün sabah kalktım kesilmiş. idrar testi yaptım, tabi negatif. ama içime kurt düştü, annem üstüne görmüş olmayasın diyo. internetde araştırdım üstüne görme (yani yerleşme kanamasıymış) yumurta çatladıkdan 9-10. gün oluyormuş, bende tam tamına o tarih uyuyor ve jinekolog sitesindede diyor ki yumurta çatladıkdan 14 gün sonra adet görülür diye, bu 14 gün her kadında sabit olurmuş. hani adet gördüm diyecem, ama çooooooook az bi kanamaydı hem dediğim gibi siyah-koyu kahve rengindeydi. ha unutmadan, dün sabah kalktığımda, wc ye gittiğimde müthiş bir mide bulantısı yaşadım birden bire. tabi istifra edemedim mide boş diye, eşime seslenmek zoruunda kaldım yerimden doğrulamadım diye, peşinden gözlerim karardı.
sizce "üstüne görme" "yerleşme kanaması" olabilir mi?
ben birazdan çarşıya inecem, kan tahlili yaptıracam, kafam çok karışık, bu yüzdende kaç gündür yazmıyorum.
hem içimde hayal kırıklığı var hem umut çok garip bişey ve moral bozucu.
dua edin kızlar benim için, tahlil sonuçları aldığımda, ki bu akşamdan önce olcağını sanmıyorum, neticeyi yazarım size.
öpüldünüz kızlarrr
aynı beLirtiLer bendede oLmştu :) inş vardır bebiş :):dance:
son 2 gündür belimde ve ksığımda çok fazla ağrı var adet olmama da daha bir hafta var sizlerde de böyle benim gibi ağrı çeken var mı
Lachesis banada cevap versen yaa
yorum yapabilecekmisin durumum hakkında
yarın yine evde idrar testi yapmayı düşünüyorum
kan testini nerde yaptırmalıyım
hastanede mi yok özel poliklinikte mi
daha önce bi defa poliklinikte yaptırmıştım 15 -20 dakika içinde sonucu söylediler
hastanede yaptırılan daha mı doğrudur acaba
ona da emin olamıyorum ki ??
ben hastanede yaptırmıştım 2 saat sonra söylediler. açıkçası bilmiyorum normalde ne kadar sürüyor. hastanede yaptır o zaman sen de, ama önceden fiyatı sor bazıları uçuk fiyatlar veriyor normlde 25-30 tl mesela, acıbamde 100e falan yapıyor :S
ama kan testi kesin sonuçmuş, ondan emin olabilirsin yani.
anladım canım çok saol bilgilendirdiğin için ben Gaziantep'teyim yarın idrar testi yapıcam evde sabah
yine negatif çıkarsa önümüzdeki hafta bi kan testi yaptırırım tabi o zamana kadar regl olmazsam
arkadaşlar nereye yazacağımı bilemedim.Burda çoğunuz bebek istiyorsunuz galiba.Benim 22 aylık bir oğlum var.2.bebeği şimdi düşünmüyorum ama galiba hamileyim.Geçen ay 14 ünde hastalandım ve adetlerim 32 günde bir olur yani 2 gün atar.Bu ay ne 14ünde ne 16 sında hastalanmadım.Adet sancısına benzer sancılar var hafif hafif giriyor.Göğüslerde hassasiyet şişlik var birde göğsümü sıktım hamileyken süt bezleri ilk çalışmaya başladığında iğne ucu kadar bir kaç sıvı gelir ya süte benzer öyle geldi.Ve ben korktum.Sizce bu hamilelik belirtisimi yoksa adet dönemlerinde hormonal değpişikliklerden dolayı olabilirmi?
inşallah hamilesindir canım, güzel haberlerini bekliyoruz :)
kan testini nerde yaptırmalıyım
hastanede mi yok özel poliklinikte mi
daha önce bi defa poliklinikte yaptırmıştım 15 -20 dakika içinde sonucu söylediler
hastanede yaptırılan daha mı doğrudur acaba
ona da emin olamıyorum ki ??
son 2 gündür belimde ve ksığımda çok fazla ağrı var adet olmama da daha bir hafta var sizlerde de böyle benim gibi ağrı çeken var mı
slm kızlar ateşim 37 derece düşmedi hala en son 20 eylülde adet olmuştum bu ay 18inde olmam lazımdı daha olmadım. acayip gazım var karnım çatlayacak başka bir belirtide yok.
dün idrar tahlili yaptım bişi çıkmadı. kanıda 13 eylülde yaptırmıştım 1in altındaydı off bilmiyorum. ne yapsam.
hamile olmaktanda korkuyorum bu ay çok antibiyotik kullandım.fena hastayım çünkü napayım ben sizce offfff
ben sağLık ocağında yaptrıdım,sosyaL güwencem oLmadığı halde benden ücret alamadılar..sabah gittim öğleden sonra aldım sonucumu..
benmde 1 hafta 10 gün öncesinden beLim ağrıdı ,iştahım arttı ,idrara çok çok çıktım, tükrük saLgım arttı ,sancıLarım batma şekLinde ara ara oLuodu..adetime 2 gün kaLa test yaptım pozitf çıktı darısı sana :)