• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

haklısın bianönce adet günüm gelsede belli olsa diyorum senin adetine kaç gün var

canım ben bugün diye biliyordum ama aklımda yanlış kalmış onuda ayın 18de anladım. 18 de lekelenme oldu bende, siyah-koyu kahve renginde, böyle zif gibi bişeydi, az bişeyde kırmızı pembe renginde kan gelmişti. yumurtlamamdan sonra ki 10.gün, bende implantasyon kanamasından şüphe ediyorum . adetime bugünden itibaren 2 gün kaldı. bugün kanda test yaptırdım, 0,52 çıktı. AMA ya amasıda var bunun, embriyo rahime yerleştikden sonra hormon salgılamaya başladığı için, belki daha yüksele bilirmiş değer. anlıyacağın adetimden 2-3 gün sonra gidicem ve geç döllenme olduğunu umut ediyorum şuanda ve umuyorum ki 2 gün yaşadığım lekelenme yerleşme kanaması olduğunu.:gitme:
:gitme:

inşallah geç döllenme olur, bu ayda boşa çıkmaz inşallah:Saruboceq: :Saruboceq:

canım ben bugün diye biliyordum ama aklımda yanlış kalmış onuda ayın 18de anladım. 18 de lekelenme oldu bende, siyah-koyu kahve renginde, böyle zif gibi bişeydi, az bişeyde kırmızı pembe renginde kan gelmişti. yumurtlamamdan sonra ki 10.gün, bende implantasyon kanamasından şüphe ediyorum . adetime bugünden itibaren 2 gün kaldı. bugün kanda test yaptırdım, 0,52 çıktı. AMA ya amasıda var bunun, embriyo rahime yerleştikden sonra hormon salgılamaya başladığı için, belki daha yüksele bilirmiş değer. anlıyacağın adetimden 2-3 gün sonra gidicem ve geç döllenme olduğunu umut ediyorum şuanda ve umuyorum ki 2 gün yaşadığım lekelenme yerleşme kanaması olduğunu.:gitme:
:gitme:

inşallah geç döllenme olur, bu ayda boşa çıkmaz inşallah:Saruboceq: :Saruboceq:

inşallah canım bencede dediğin kanama büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır ve hamilesindir Allah isteyen herkese hamileliği ve sağlıklı bebekler doğurmayı nasip etsin

inşallah canım bencede dediğin kanama büyük ihtimalle yerleşme kanamasıdır ve hamilesindir Allah isteyen herkese hamileliği ve sağlıklı bebekler doğurmayı nasip etsin

canım inşallah öyledir. çünkü kesinlikle adet olmadım, adet kanamam böyle olmaz aklinialirimsmile ben aslında ağlamaya başladım adet oluyorum diye. sonra annemi aradım, oda dedi ki üstüne görmüş olmayasın. yoksa benim hiç aklımın ucundan bile geçmemişti, internetden araştırdım, 1-2-3 gün süryormuş yerleşme kanaması halk arasında üstüne görme denilirmiş, aynı tarif edildiği gibi kanama veya akıntı yada neyse :1: hatta baze kadınlar adet olduğunu düşünüyormuş veya normal kanama oluyormuş, düşün artık ohaoldumsmile

ama bakalım artık hayırlısı, pazartesi gidicem tekrar kan vermeye, eğer gebeysem değerim 90 üstü olması gerekir. eğer yerleşme daha dün ve geçen gün olduysa gerçekten daha hormon seviyesi yükselmemişde olabilir. artık bende hamile kalmak istiyorum nerdeyse 3 yıl olcak :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bence idrar testi yapmaLısn canm..antibiyotikten gecikme oLacağını sanmam benm kuLLandıım kadar kimse a.biyotk kuLLanmamıştır :lepi:

test aldım ama henüz yapmadım.hafta sonuna kadar bekliyeyim diyorum.sonuçtan korkuyorum hayal kırıklığı yaşarmıyım diye.tam olarak hamilelik belirtisi de yok.sadece göğüslerde hassasiyet ve kasık ağrısı,arada kramp.kimi zaman da kokulara hassasiyet.ha bi de idrarımın rengi koyulaştı.adet olacakmış gibi de hissetmiyorum.ne ki şimdi bu böyle?kafamçokkarıştı

test aldım ama henüz yapmadım.hafta sonuna kadar bekliyeyim diyorum.sonuçtan korkuyorum hayal kırıklığı yaşarmıyım diye.tam olarak hamilelik belirtisi de yok.sadece göğüslerde hassasiyet ve kasık ağrısı,arada kramp.kimi zaman da kokulara hassasiyet.ha bi de idrarımın rengi koyulaştı.adet olacakmış gibi de hissetmiyorum.ne ki şimdi bu böyle?kafamçokkarıştı

canım adet günün geçmiş miydi?

İnşallah hamileyizdir arkadaşlar...Ben bugün ateşimi de ölçtüm 36,9C çıktı hiç bu kadar fazla çıkmazdı...Hafif hafif baş ağrısı, bulantı da var. Kirpiklerim de karışıyor gibi ama inşallah kendimi kandırmıyorumdur. İçimde inanılmaz bi his var ama hamile olduğuma dair. Sanki emin gibiyim, çok ilginç.

İnşallah hamileyizdir arkadaşlar...Ben bugün ateşimi de ölçtüm 36,9C çıktı hiç bu kadar fazla çıkmazdı...Hafif hafif baş ağrısı, bulantı da var. Kirpiklerim de karışıyor gibi ama inşallah kendimi kandırmıyorumdur. İçimde inanılmaz bi his var ama hamile olduğuma dair. Sanki emin gibiyim, çok ilginç.

inş hislerin doğrudur ve hamilesindir.

günaydın kızlar adetime daha bir hafta var ama biraz önce kahverengimsi akıntı gibi bişe gelmeye başladı sanırım adet oluyorum kasıklarım ve belimde çok ağrıyo ayrıca göğüslerimde de sızı var

akLı orda oLuyo insanın iysimi yap için rahat etsin inş vardır bebiş :)

merhaba herkeslere ben bugün itibariyle 35. günümdeyim..
sabah evde idrar testi yapacağımı söylemiştim dün
nitekim yaptım ve sonuç bariz bi şekilde negatifff :((
hiç bişey çıkmıyor tek çizgi dışında
sabah işe gelirken de hastalanacakmışım gibi sancılandım baya
progestan kullanıyodum bugün almıycam
şimdi durdu sancı tekrar
bu ne yaa ne demek oluyo
Cümlemize yardım et Allah'ım

merhaba herkeslere ben bugün itibariyle 35. günümdeyim..
sabah evde idrar testi yapacağımı söylemiştim dün
nitekim yaptım ve sonuç bariz bi şekilde negatifff :((
hiç bişey çıkmıyor tek çizgi dışında
sabah işe gelirken de hastalanacakmışım gibi sancılandım baya
progestan kullanıyodum bugün almıycam
şimdi durdu sancı tekrar
bu ne yaa ne demek oluyo
Cümlemize yardım et Allah'ım

bazen idrarda 6,7.günler bile çıkmayabiliyormuş istersen bide kan tahlili yaptır kesin sonuç alırsın

kızlar merhaba adetime 3 4 gün var mide bulantısı da var bu kadar erkenden olabilirmi?

Bu sabah ben de bulantıyla uyandım
Gittim test aldım adet günüm dündü sabah dokuz gibi test yaptım 2.çizgi çok çok silik ama var yani belirdi
Kan testi yaptırmak en iyisi dimi

Gittim test aldım adet günüm dündü sabah dokuz gibi test yaptım 2.çizgi çok çok silik ama var yani belirdi

hayırlı olsun canım, kan testi yaptır emin ol tabi, ama silik de olsa ikinci çizgiyi görmüşsün çok güzel, tebrikler :)

bazen idrarda 6,7.günler bile çıkmayabiliyormuş istersen bide kan tahlili yaptır kesin sonuç alırsın

canım o kadar bariz ki negatif anlatamam hiç bişey çıkmıyor
bide normalde ne zaman regl olmam gerektiğinide bilmiyorum kullandığım ilaçlar dengemi bozdu
Hak'tan hayırlısı
ama kan tahlili yaptırmaya da korkuyorum onda da negatif çıkacak biliyorum
aynı zamanda negatif çıkması beni extra bi şekilde düşündürüyor
tamam tutmamaış olabilir
ama ben çatlatma iğnesi vurundum bu ay
ya yumurtalar çatlamadı da kist mi oldu diye de korkuyorum
ammaaaaaaaannnnnnnnnnn ne biliym yaaa
kafam bozuk

canım bence sen kesin gebesin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin darısı başıma ben adet günümü bekliyorum eğer olmazsam o zaman test yaparım ama sen kan testi de yaptır eminimki pozitiftir.opuyorumnanaktan

Back