Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

son 2 gündür belimde ve ksığımda çok fazla ağrı var adet olmama da daha bir hafta var sizlerde de böyle benim gibi ağrı çeken var mı

canım yerleşme kanaması gibi duruyor, inşallah öyledir, güzel haberlerini bekliyoruz.

aynı beLirtiLer bendede oLmştu :) inş vardır bebiş :):dance:

ay canım inşallah olumunekankayizsmile
son 2 gündür belimde ve ksığımda çok fazla ağrı var adet olmama da daha bir hafta var sizlerde de böyle benim gibi ağrı çeken var mı

bende de oluyor ama öyle dayanılmayacak kadar değil, tabi herkeste farklı olabiliyormuş.

Lachesis banada cevap versen yaa
yorum yapabilecekmisin durumum hakkında
yarın yine evde idrar testi yapmayı düşünüyorum

Lachesis banada cevap versen yaa
yorum yapabilecekmisin durumum hakkında
yarın yine evde idrar testi yapmayı düşünüyorum

canım kullandığın ilaçları bilmediğim için yorum yapamadım ama idrar testleri o kadar erken göstermez, cumartesi yaptığının negatif çıkması doğal. emin olmak için kan testi yaptırsan o kesin sonucu verir.

kan testini nerde yaptırmalıyım
hastanede mi yok özel poliklinikte mi
daha önce bi defa poliklinikte yaptırmıştım 15 -20 dakika içinde sonucu söylediler
hastanede yaptırılan daha mı doğrudur acaba
ona da emin olamıyorum ki ??

ben hastanede yaptırmıştım 2 saat sonra söylediler. açıkçası bilmiyorum normalde ne kadar sürüyor. hastanede yaptır o zaman sen de, ama önceden fiyatı sor bazıları uçuk fiyatlar veriyor normlde 25-30 tl mesela, acıbamde 100e falan yapıyor :S
ama kan testi kesin sonuçmuş, ondan emin olabilirsin yani.

anladım canım çok saol bilgilendirdiğin için ben Gaziantep'teyim yarın idrar testi yapıcam evde sabah
yine negatif çıkarsa önümüzdeki hafta bi kan testi yaptırırım tabi o zamana kadar regl olmazsam

anladım canım çok saol bilgilendirdiğin için ben Gaziantep'teyim yarın idrar testi yapıcam evde sabah
yine negatif çıkarsa önümüzdeki hafta bi kan testi yaptırırım tabi o zamana kadar regl olmazsam

inşallah hamilesindir canım, güzel haberlerini bekliyoruz :)

arkadaşlar nereye yazacağımı bilemedim.Burda çoğunuz bebek istiyorsunuz galiba.Benim 22 aylık bir oğlum var.2.bebeği şimdi düşünmüyorum ama galiba hamileyim.Geçen ay 14 ünde hastalandım ve adetlerim 32 günde bir olur yani 2 gün atar.Bu ay ne 14ünde ne 16 sında hastalanmadım.Adet sancısına benzer sancılar var hafif hafif giriyor.Göğüslerde hassasiyet şişlik var birde göğsümü sıktım hamileyken süt bezleri ilk çalışmaya başladığında iğne ucu kadar bir kaç sıvı gelir ya süte benzer öyle geldi.Ve ben korktum.Sizce bu hamilelik belirtisimi yoksa adet dönemlerinde hormonal değpişikliklerden dolayı olabilirmi?

hamilelik belirtisi ama adet belirtileriyle birbirine benziyor, test al yap için rahat etsin. hamileysen de sevin üzülme. diğer bebeğin 2 yaşına gelmiş sayılır, çok zorlanmazsın.

slm kızlar ateşim 37 derece düşmedi hala en son 20 eylülde adet olmuştum bu ay 18inde olmam lazımdı daha olmadım. acayip gazım var karnım çatlayacak başka bir belirtide yok.
dün idrar tahlili yaptım bişi çıkmadı. kanıda 13 eylülde yaptırmıştım 1in altındaydı off bilmiyorum. ne yapsam.
hamile olmaktanda korkuyorum bu ay çok antibiyotik kullandım.fena hastayım çünkü napayım ben sizce offfff

ben sağLık ocağında yaptrıdım,sosyaL güwencem oLmadığı halde benden ücret alamadılar..sabah gittim öğleden sonra aldım sonucumu..

benmde 1 hafta 10 gün öncesinden beLim ağrıdı ,iştahım arttı ,idrara çok çok çıktım, tükrük saLgım arttı ,sancıLarım batma şekLinde ara ara oLuodu..adetime 2 gün kaLa test yaptım pozitf çıktı darısı sana :)

Ya bu kadar olur yanı durumdayız
geçen ay 20sinde adet oldum bu ay 18inde olmam lazımdı olmadım ateşim de var acayip de gazım var patlıcak gibiyim
Ayın 8inde test yaptırdım <2 çıktı
kasık ağrım bel ağrım var göğüslerim şiş adet belirtileri de var
anlamadım gitti kafamçokkarıştı

kızlar merhaba benımde sat 27 eylul ınternettekı hesaplamaya gore 22 sınde hastalanmam lazım. bende hıc bı agrı yok sadece mıdem bulanıyo ıkı gundur bıde normalde tatlı yemem gerek hastalanmama yakın ben acı yıyorum. 13unde ılıskı yasadık ıkı gun arayla. ınternettekı yumurtlama tarıhımde 5 ekımle 10 ekım arası dıyor. gec kaldık bıraz ama sızce tutturabılmısmıyızdır? cuma ya kadar sabırsızlanıyorum.

ben sağLık ocağında yaptrıdım,sosyaL güwencem oLmadığı halde benden ücret alamadılar..sabah gittim öğleden sonra aldım sonucumu..

canım çok merak ettim peki sağlık ocağında kaç günün geçti gibi bişey soruyorlarmı
soruyorlarsa kaç gün geçmiş olması lazım çünkü ben 17 eylülde regl olmuştum ve bugün itibariyle 34. günümdeyim

[
inş bende hamileyimdir ama benim belirtilerim daha çok adet belirtilerine benziyo sadece belim kopacak gibi ağrıyo sık idrara çıkma da var ama idrarımda enfeksiyon çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…