olabiliyormuş canım. 10 gün önceden falan yavaş yavaş başlıyor genelde belirtiler, herkeste bazı farklılar göstererek.
ayyy inş bu zamana kadar çok belirti yaşayıp hüsranla sonuçlandı ama hiçbir zaman bulantı yaşamadım adet olmazsam test yaparım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabiliyormuş canım. 10 gün önceden falan yavaş yavaş başlıyor genelde belirtiler, herkeste bazı farklılar göstererek.
canım bence sen kesin gebesin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin darısı başıma ben adet günümü bekliyorum eğer olmazsam o zaman test yaparım ama sen kan testi de yaptır eminimki pozitiftir.opuyorumnanaktan
İnşallah hamileyizdir arkadaşlar...Ben bugün ateşimi de ölçtüm 36,9C çıktı hiç bu kadar fazla çıkmazdı...Hafif hafif baş ağrısı, bulantı da var. Kirpiklerim de karışıyor gibi ama inşallah kendimi kandırmıyorumdur. İçimde inanılmaz bi his var ama hamile olduğuma dair. Sanki emin gibiyim, çok ilginç.
kızlar merhaba adetime 3 4 gün var mide bulantısı da var bu kadar erkenden olabilirmi?
his çok önemLi biLiomusn..hissediosan vardır ki inş vardır canm..
selam regl oldum:)ama okadar belirtiyi neden yaşadım anlamadımboshayallersmile
selam regl oldum:)ama okadar belirtiyi neden yaşadım anlamadımboshayallersmile
mrb beteray bende dün adet oldum 2 hafta önceden belirtiler vardı bende kendimi çok kaptırdım hamileyim diye ama olmadı.öbür aya kısmet inş. hamile kalırız.....
bu sabah güüya test yapıcaktım sabah 5 gibi wc ye gitmek için kalktım test yapsammı diye düşündüm neyse olmazsa yarın yaparım dedim wc ye bi oturdum kırmızıı:)olcakmı olmıcakmı çok stres yapıyodum
olunca aslında bi bakımada rahatlıyo insan en azından olmadı bi dahaki aya die teselli ediyosun kendini olmasını beklemek çok pis bişeyyy. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla versin inşallah hepimize[/QUOTumarım hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız bende bütün belirtileri yaşıyordum ve adetime daha bi hafta vardı ama bugün sabahtan beri kahverengimsi akıntılar gelmeye başaldı demekki nasip başka bi aya
KIZLAR MERHABA BENİM ADETİME 7 8 GÜN VAR AMA BEN DE SANKİ ADET OLUCAKMIŞIM GİBİ BİR BEL AĞRISI KASIK AĞRISI KARIN AĞRISI AY ÖLÜCEM SANKİ adet olucam zaman da böyle oluyo bir de su gibi bir akıntı sanki altımı ıslatıyom sizce ol
abilir mi bu kadar erken belirti verebilir mi
cnm benimde adetime tam 1 hafta var
sadece goguslerimde dolgunluk hissediyorum
idarara SIk cikiyorum(ama usuttum sanirim bunu ona bagliyorum)
bel agrisi kasik agrisi regl icin cok erken geldi bana
hamilelik belirtisi olmasin.???:).erken ama bilmiyorum herkesde farkli oluyormus
insallah hamileyizdirrr:Saruboceq:
ceylinsu
ayy hadi insallahhh bel ve kasik agrisi hamilelik belirtisi gibi ama
:ecrin_bebek:
arkadaşlar merhaba ben ekimin 2sinde adet gördüm bir diğer adetimse ekimin sonunda olcak fakat bende 3 gündür kasık ve bel ağrısı var adet olcakmışım gibi bir halsizlik ve ara sıra da ateş...ne dersiniz bunlar gebelik belirtilerimidir?ayy inşallah öyledir ve ben hamileyimdir umarım...