• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım bence sen kesin gebesin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin darısı başıma ben adet günümü bekliyorum eğer olmazsam o zaman test yaparım ama sen kan testi de yaptır eminimki pozitiftir.opuyorumnanaktan

Offfffffff sinir oldum sağlık ocağı yapmıyomuş ben de dayanamadım gittim bi tane daha test aldım bunda hiçbir şey çıkmadı

İnşallah hamileyizdir arkadaşlar...Ben bugün ateşimi de ölçtüm 36,9C çıktı hiç bu kadar fazla çıkmazdı...Hafif hafif baş ağrısı, bulantı da var. Kirpiklerim de karışıyor gibi ama inşallah kendimi kandırmıyorumdur. İçimde inanılmaz bi his var ama hamile olduğuma dair. Sanki emin gibiyim, çok ilginç.

his çok önemLi biLiomusn..hissediosan vardır ki inş vardır canm..

selam regl oldum:)ama okadar belirtiyi neden yaşadım anlamadımboshayallersmile

merhaba arkadaşlar,
ben de aranıza yeni katıldım, epeydir yazışmalarınızı takip ediyorum ancak hiç yazma fırsatım olmamıştı.benim bir oğlum var 5 yaşında ve ona kardeş istiyoruz özellikle oğlum çok istiyor.Bir süredir deniyoruz(6 ay) ama olmuyor hatta önümüzdeki ay doktora gitmeyi düşünüyorum ancak nisan ayında kimyasal gebelik geçirdim.Adetime 4-5 gün kala evde test yaptım ve ikinci çizgi çok silik olarak çıktı ve kan tahlili yaptırdım ordada pozitif çıktı.
Doktor gözünüz aydın hamilesiniz dedi ve şöyle beslenin böyle beslenin diye önerilerde bulundu ben de çok sevindim tabii. herkese haber verdik falan. Ancak adet tarihim geldiğinde ben adet oldum ve gebelik başlamadan sonlandı.Yumurta döllenmiş ama yerleşememiş yada kromozom eksikliğinden (normal dışı) dolayı vücut onu otomatik olarak atmış.O zaman kimyasal gebelik nedir falan bilmiyordum sonra epey araştırdım. Adet tarihinden önce öğrenmek aslında çok moral bozucu sonrası hüsran olunca.Aslında birçok kadın bunu yaşarmış yani hamile kalırmış ancak gebelik testini adet sonrası yaptığı için ve zamanında adet olduğu için gebelik düşükle sonuçlandığının farkına bile varmazmış.5 kadında birinin başına gelirmiş.Yani arkadaşlar bazı belirtiler yaşıyorsunuz
ya belkide o zaman hamileliğiniz başlamıştır ancak adet döneminde sonlanmıştır.
Hepimiz için hayırlı olsun, hayırlıysa inşallah çocuk sahibi oluruz.

mrb beteray bende dün adet oldum 2 hafta önceden belirtiler vardı bende kendimi çok kaptırdım hamileyim diye ama olmadı.öbür aya kısmet inş. hamile kalırız.....

bu sabah güüya test yapıcaktım sabah 5 gibi wc ye gitmek için kalktım test yapsammı diye düşündüm neyse olmazsa yarın yaparım dedim wc ye bi oturdum kırmızıı:)olcakmı olmıcakmı çok stres yapıyodum
olunca aslında bi bakımada rahatlıyo insan en azından olmadı bi dahaki aya die teselli ediyosun kendini olmasını beklemek çok pis bişeyyy. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla versin inşallah hepimize

bu sabah güüya test yapıcaktım sabah 5 gibi wc ye gitmek için kalktım test yapsammı diye düşündüm neyse olmazsa yarın yaparım dedim wc ye bi oturdum kırmızıı:)olcakmı olmıcakmı çok stres yapıyodum
olunca aslında bi bakımada rahatlıyo insan en azından olmadı bi dahaki aya die teselli ediyosun kendini olmasını beklemek çok pis bişeyyy. Allah en kısa zamanda hayırlısıyla versin inşallah hepimize[/QUOTumarım hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız bende bütün belirtileri yaşıyordum ve adetime daha bi hafta vardı ama bugün sabahtan beri kahverengimsi akıntılar gelmeye başaldı demekki nasip başka bi aya

KIZLAR MERHABA BENİM ADETİME 7 8 GÜN VAR AMA BEN DE SANKİ ADET OLUCAKMIŞIM GİBİ BİR BEL AĞRISI KASIK AĞRISI KARIN AĞRISI AY ÖLÜCEM SANKİ adet olucam zaman da böyle oluyo bir de su gibi bir akıntı sanki altımı ıslatıyom sizce ol
abilir mi bu kadar erken belirti verebilir mi

KIZLAR MERHABA BENİM ADETİME 7 8 GÜN VAR AMA BEN DE SANKİ ADET OLUCAKMIŞIM GİBİ BİR BEL AĞRISI KASIK AĞRISI KARIN AĞRISI AY ÖLÜCEM SANKİ adet olucam zaman da böyle oluyo bir de su gibi bir akıntı sanki altımı ıslatıyom sizce ol
abilir mi bu kadar erken belirti verebilir mi

cnm benimde adetime tam 1 hafta var
sadece goguslerimde dolgunluk hissediyorum
idarara SIk cikiyorum(ama usuttum sanirim bunu ona bagliyorum)
bel agrisi kasik agrisi regl icin cok erken geldi bana
hamilelik belirtisi olmasin.???:).erken ama bilmiyorum herkesde farkli oluyormus
insallah hamileyizdirrr:Saruboceq:

Son düzenleme:
cnm benimde adetime tam 1 hafta var
sadece goguslerimde dolgunluk hissediyorum
idarara SIk cikiyorum(ama usuttum sanirim bunu ona bagliyorum)
bel agrisi kasik agrisi regl icin cok erken geldi bana
hamilelik belirtisi olmasin.???:).erken ama bilmiyorum herkesde farkli oluyormus
insallah hamileyizdirrr:Saruboceq:

bilmiyorum canım birde benim eşim tedavi görüyor son sperm sayısını da bilmiyoruz acaba oldum yani görümcenm 5 aylık hamile ona sordum aynı belirtiler ben de de vardı dedi ayyy acaba yaaa

arkadaşlar merhaba ben ekimin 2sinde adet gördüm bir diğer adetimse ekimin sonunda olcak fakat bende 3 gündür kasık ve bel ağrısı var adet olcakmışım gibi bir halsizlik ve ara sıra da ateş...ne dersiniz bunlar gebelik belirtilerimidir?ayy inşallah öyledir ve ben hamileyimdir umarım...

merhaba arkadaslar bende araniza yeni katildim.cok uzun zamandir sizi takip ediyorum.bende 1 yildir korunmuyorum.5 yillik evliyim.2-3 aydir sadece yumurta takibi yaptiriyordum.bu ay fostimon+ ovitrelle kullandim.adetime 6 gun var.acayip bir kasik agrim var.goguslerim heran patliyacakmis gibi.insallah hamileyimdir.aslinda diyabet hemsiresiyim yani beta hcg yaptirabilirim ama esim izin vermiyor.esimin sperm sayisi cok iyi.bendede problem yok.rahim filmide cektirdim.sorun yok diyorum ama bu ay doktorum soyle birsey soyledi.cok yumurtam gelisiyormus ama belli bir olgunluga gelmeden yumurtluyormusum.iste benim hikayem boyle.sizinle olmaktan cok mutluyum

arkadaşlar merhaba ben ekimin 2sinde adet gördüm bir diğer adetimse ekimin sonunda olcak fakat bende 3 gündür kasık ve bel ağrısı var adet olcakmışım gibi bir halsizlik ve ara sıra da ateş...ne dersiniz bunlar gebelik belirtilerimidir?ayy inşallah öyledir ve ben hamileyimdir umarım...

benm hamilelik belirtilerim 10 gün oncesnden başlamıştı ,adet olcakmşım gibi..ama kasık ağrılarım bi başkaydı,batma şeklindeydi,diğer farklı belirtimde iştahım deli gibi açılmştı ..sık idrar we aşırı tükrük salgısıda diğer belirtilerimdi..allahım isteyen herkese versin inşallahhh...:hulya:

Back