Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş canım ya ilk denememiz hayırlısı olsun inş psikolojik değildir ama ilk defa böyle oldum ve gazımda çok.aslında bana kalsa ben yarın yapcam ama eşim adet günü adet olmazsan o gün test yap diyor aşırı sabırsızım hiç böyle olmamıştım.o 2 hafta sanki adet görcekmişim gibi kasıklarıma baskı oluyordu sancım çoktu ama azaldı böyle hamile kalan var mıdır ki hiç duydun mu...
ıyı geceler canım benımde 2 gun varr adetıme benımde esımm bekle dıyoo ama ben bekledıkce stres oluyormm sızınde asılamamıı...
kızlar bişey diycem... ben geçen ay 22de adet olmuşum, ama nedense 20si diye aklımda kalmış. yani bugünden itibaren yine 2 gün var, FAKAT.... 18inde yani yumurtlamamdan sonra 10. gün oluyor, siyah koyu kahve renginde bi lekelenmem oldu, gece uyurken az bişeyde kan eklenmiş buna. dünde devam etti bu siyah koyu kahve rengine akıntı türü şey. bugün sabah kalktım kesilmiş. idrar testi yaptım, tabi negatif. ama içime kurt düştü, annem üstüne görmüş olmayasın diyo. internetde araştırdım üstüne görme (yani yerleşme kanamasıymış) yumurta çatladıkdan 9-10. gün oluyormuş, bende tam tamına o tarih uyuyor ve jinekolog sitesindede diyor ki yumurta çatladıkdan 14 gün sonra adet görülür diye, bu 14 gün her kadında sabit olurmuş. hani adet gördüm diyecem, ama çooooooook az bi kanamaydı hem dediğim gibi siyah-koyu kahve rengindeydi. ha unutmadan, dün sabah kalktığımda, wc ye gittiğimde müthiş bir mide bulantısı yaşadım birden bire. tabi istifra edemedim mide boş diye, eşime seslenmek zoruunda kaldım yerimden doğrulamadım diye, peşinden gözlerim karardı.
sizce "üstüne görme" "yerleşme kanaması" olabilir mi?
ben birazdan çarşıya inecem, kan tahlili yaptıracam, kafam çok karışık, bu yüzdende kaç gündür yazmıyorum.
hem içimde hayal kırıklığı var hem umut çok garip bişey ve moral bozucu.
dua edin kızlar benim için, tahlil sonuçları aldığımda, ki bu akşamdan önce olcağını sanmıyorum, neticeyi yazarım size.
öpüldünüz kızlarrr
inş. hakkında hayırlısı olur da bebiş olur
göğüslerim şiş ve ağrıyor, kasıklarımda iğne batması gibi sancılar oluyor anlık. iştehım fazla biraz, canım hiç sevmediği halde balık falan istiyor. mide bulantısı kokulara duyarlılık falan olmadı.
canım inşallah. inan ki morali sifir, çünkü eğer bu adet kanamasa çoooooooooook dengesizleştim demek olacak. böyle zif gibi gelmezdi, bu kadar az olmazdı.... eşimde ne yapacağını şaşırdı valla
bugün adet olmam gerek belirtiler var ama hiç bu kadar şiş hissetmemiştim kendimi sanki gögsüme fil oturmuş,ağzımda sürekli tükrük birikiyor,kasıklarım ve belim ağrıyor.belirtiler hem adet sancısı belirtileri gibi hem de gebelik yani okuduğuma göre.sabah test alsam çıkar mı.bir de gariptir korunuyoruz ama ben ilk defa bu ay bu kadar şiddetli hamile olduğumu düşünüyorum.bir de çok gerginim sonucu bilsem kesin de ona göre davransam.hayırlısı olsun inşallah hepimize.
benimde bazen adetim gelmeden hemen önce öyle oluyordu ama yinede hayırlısı olsun olmazsa gelecek ay denersiniz allahtan ümidini hiç kesme..
aslında her ay iştahım çok açık olurdu şimdi çok isteksizim yemeklere karşı hele meyve hiççç.göğüslerimin uçları çok acıyor ve çok şişti.adete yakın aslında çok belirtim olur ama bu defa 11 gün kala başladı ve aynı gün aşırı halsiz ve yorgun sürekli uykulu gezmeye başladım 2 gün önceye kadar öyleydi iki gündür de uyuyamıyorum3 saat ancak uyuyorum.kasıklarımda batma değil sancı oluyo adet olcak gibi.
canım bende hiç olmazdı ondan bu kadar şaşırıyorum
idrar testi yapma ama en azından 8-10 gün geçmesi gerek. ben kan testi yaptırdım orda daha net çıktı..
birazdan çıkıcam zaten canım. kan tahlili yaptırcam
günaydın kızlar SAT 18 eylül yani iki gün önce adet olmam gerekiyordu olmadım göğüsleri ağrıyor belim kopacak gibi vs.. ben de şimdi evde test yaptm negatif hamile miyim değil miyim? adetim gün geçirmezdi şimdi olacakmış gibi de değil :sm_confused:
canım benimde adetim çok düzenli gün sektirmezdi 2-3 gecikince evde test yapım negatif çıktı ama 5-6. gün gecikince kan testi yaptım pozitif çıktı..evdeki testte 8-10 gün gecikmesi lazımmış..