ben adetime 2 gün kaLa test yaptım çift çizgi çıktı..erken yapmamın sebebi aşırı iştahtı, birde sancıLarım adet oLcakmışm gibi deiLdi bıçak sapLanır gibi kasık ağrıLarım oLuyordu..darısı hamiş oLmak isteyenLere :)
ya sancım var adet olcak gibi olmuyor amaa iki gecedir uykusuzluk problemim var karnım çok sertleşti göğüs uçlarım iyice belirdi gece yüzüstü yatamadım ağrısından her ay sol şişerdi daha çok bu ay sağ daha çok şişti.belimde ağrı çok az ama sol yanım harekette batıyo.midem ağrıyo.en geç perşembe olacak adetim yada olmıcakmı kiii hamilemiyim bennnn neyimm ben
su/15 canım test yaptın mı cevap bekliyorum
ben adetime 2 gün kaLa test yaptım çift çizgi çıktı..erken yapmamın sebebi aşırı iştahtı, birde sancıLarım adet oLcakmışm gibi deiLdi bıçak sapLanır gibi kasık ağrıLarım oLuyordu..darısı hamiş oLmak isteyenLere :)
canım pazartesi gidemedim annemin eli çatlamış onunla uğraştık bugün sabahtan gittim kan verdim öğleden sonra heyecanla sonuçları almaya gittim ama makine arızalandı sonuçlar çıkmadı yarına çıkacak dedi şimdide yarın olmasını bekliyorummirmirmirmir
benmde sancıLarım nerdeyse 10 gün oncesnden başLamıştı ..sorasında ara ara girmeye başLamştı haLende batma şekLinde sancı oLuo..ay inş hamişsindir..günün geçincemi yapıcan testi?slm asyun benimde adetime 2 gün kaldı.yalnız adetime 2 hafta kala kasıklaarıma dayanılması zor sancılar girdi özellikle de sol kasığıma ve göğüslerim şişti bel ağrımda vardı.genelde bu adet sancım adetime 1 yada2 gün kala başlıyordu.şuan adetime 2 gün var sancılarım çok hafifledi sende böyle belirtiler var mıydı acaba adet mi olcam...
ya ben de sızlanma şeklinde baş ağrıları oluyor biz de, böyle bir belirti var mı acaba, hiç duymadım:S
hayırlı olsun canım, sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebiş dilerim :)
benmde sancıLarım nerdeyse 10 gün oncesnden başLamıştı ..sorasında ara ara girmeye başLamştı haLende batma şekLinde sancı oLuo..ay inş hamişsindir..günün geçincemi yapıcan testi?
inş canım ya ilk denememiz hayırlısı olsun inş psikolojik değildir ama ilk defa böyle oldum ve gazımda çok.aslında bana kalsa ben yarın yapcam ama eşim adet günü adet olmazsan o gün test yap diyor aşırı sabırsızım hiç böyle olmamıştım.o 2 hafta sanki adet görcekmişim gibi kasıklarıma baskı oluyordu sancım çoktu ama azaldı böyle hamile kalan var mıdır ki hiç duydun mu...
ya sancım var adet olcak gibi olmuyor amaa iki gecedir uykusuzluk problemim var karnım çok sertleşti göğüs uçlarım iyice belirdi gece yüzüstü yatamadım ağrısından her ay sol şişerdi daha çok bu ay sağ daha çok şişti.belimde ağrı çok az ama sol yanım harekette batıyo.midem ağrıyo.en geç perşembe olacak adetim yada olmıcakmı kiii hamilemiyim bennnn neyimm ben
bi kaç belirti unutmuşum aşırı gaz var karnımdan ishal gibi sesler geliyor ama kabız gibiyim.iki gece önce saat 4 gibi midem çok bulandı gün gece 3 gibi de acayip kazıntı vardı midemde kalkıp bişeyler atıştırmak zorunda kaldım hadi bakalım hayırlısıı
bu beLirtiLer daha onceki adetine yakınken oLmuyorduysa vardır büyük ihtimaL..kasıkLarında batma oLuyomu ? göğüsLernde hafif ağrı ,benm göğüsLerimde şişmşti..ve benm acaip iştahım vardı..hayırLsı ..
geçmiş olsun canım biliyorum beklemek çok zor benimde adetime son 2 gün kaldı.inş.yarın güzel haber alırsın bekliyorum..
ben hiç duymamştım,başka bi beLirti varmı ?
teşekkürler canım inş. artık yarın öğrenince haber veririm hemen. inş. senin hakkında da hayırlısı olur da bebiş haberleri alırız senden..opuyorumnanaktan
e beeeennn :):) benmki öLe oLdu..
benm eşimde adetin geçince yap dedi ,ben bekLemedim yaptım :) sancıLarın adet oLurkenki sancıLara benzemiosa wardır sanırım ,başka beLirti varmı ,çok idrar yada iştah ?aLLah gönLune göre versin cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?