• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaşlar benimde kasıklarıma çok ağrı giriyor ve lavaboya her gittiğimde sanki adet olcakmışım gibi ağrı giriyor ama hiçbir belirti yok ve reglime daha 1 hafta var inş kızlar hepimiz hamileyizdir...

benimde 6 gün kaldı bakalım kim regl olcak kim olmıcakkk hadi hayırlısı...

mrb kızlar benim sat 15 eylüldü 2 gün öncesine kaydığı için bugüne kadar olmam gerekiyordu ama olmadım geçenlerde jinekoloğa gitmiştim rahim duvarın kalınlaşmış hamile olabilirsin ama kesin bişey diyemem adet gecikmesini bekle dedi bugün test yaptım negatif çıktı sizce hamile olabilir miyim ki?

kızlar benimde reglim 4 gün geciktiii 1 gün geçiince kanda baktırdım ve 1,20 çıktı negatif ama doktorum şüpelendi eğer regl olmazsan 4 gün sonra gel tekrar baklım dedii yükselme ihtimali varmışş
inşallahh yükselir 5 senedir bekliyorumm ben bu mucuzeyiii dünde evde idrar testi yaptırm negatif çıktı . ama benim bu ay göğüslerim de damarlar belirdi hiç olmazdıı öleee:gitme:

mrb kızlar benim sat 15 eylüldü 2 gün öncesine kaydığı için bugüne kadar olmam gerekiyordu ama olmadım geçenlerde jinekoloğa gitmiştim rahim duvarın kalınlaşmış hamile olabilirsin ama kesin bişey diyemem adet gecikmesini bekle dedi bugün test yaptım negatif çıktı sizce hamile olabilir miyim ki?

olabilirsin cnm evde yaptığın teste çıkmaya bılır
kanda beta hcg testi yaptır bence
inşallah hamılesındır

YABANCI SİTEDEN ALINTI CÜMLELER DÜŞÜK:)
Gebeliğin erken Belirti: Spotting ve Kramplar
A few days after conception , the fertilized egg attaches itself to the uterine wall. Bir kaç gün sonra gebelik , döllenmiş yumurtanın rahim duvarına verdiği kendisi için. This can cause one of the earliest signs of pregnancy -- spotting and, sometimes, cramping. Bu gebelik belirtileri erken birinin neden olabilir - lekelenme , bazen, ve kramp. Known as implantation bleeding, this early symptom occurs anywhere from six to 12 days after the egg is fertilized. implantasyon kanaması olarak bilinen bu erken belirti yumurta döllenmiş olan her yerden altı ila 12 gün sonra ortaya çıkar.

The cramps resemble menstrual cramps, and some women mistake them and the bleeding for the start of their period. Krampları ve adet krampları benzer bazı kadınlar hata onlara ve onların dönemi başlatmak için kanama. The bleeding and cramps, however, are slight. Kanama ve kramplar, ancak hafif bulunmaktadır. Other things that can cause this symptom include the actual start of menstruation, altered menstruation, using a different birth control pill, infection, or abrasion from intercourse. Bu semptom diğer neden olabilir şeyleri farklı menstrüasyon, başlangıç gerçek değişmiş bulunmaktadır adet bir kullanarak doğum kontrol hapı, enfeksiyon veya aşınma ilişkiden.

In addition to bleeding, you may notice a white, milky discharge from your vagina . kanama ek olarak, sizin bir beyaz, sütlü akıntı fark edebilirsiniz vajina . This is related to the fact that, almost immediately after conception, the vaginal walls begin to thicken. Bu, kavram neredeyse hemen sonra vajinal duvarları kalınlaşmasına başlamak aslında ilgilidir. It is the increased growth of cells lining the vagina that causes the discharge. O akıntıya neden olur vajina astar hücrelerin artmış büyüme. This discharge can continue throughout your pregnancy, but typically it's harmless and doesn't require treatment. Bu akıntı, ancak gebelik boyunca devam edebilir genellikle o zararsızdır ve tedavi gerektirmez. However, if you notice a foul odor to the discharge or a burning and itching sensation, you should contact your doctor. Ancak, eğer yanma akıntı veya size haber kötü koku için kaşıntı hissi, size doktorunuz olmalıdır başvurun. These could be signs of a yeast or bacterial infection. Bu bir mantar veya bakteriyel enfeksiyon belirtileri olabilir.

sen progesteron kullanıyormusun ??

yok canım, bu ay vermedi doktorum bana, nedenini bilmiyorum ama. son 3 ay kullandırtmıştı bana, fakat bu ay sorduğumda ihtiyacım varmı diye ( hani olur ya unutmuş olur diye) yok dedi bu ay için önermiyorum. bende gerisini sormadım, bir bildiği vardır diye.

neden sordun canım?

olabilirsin cnm evde yaptığın teste çıkmaya bılır
kanda beta hcg testi yaptır bence
inşallah hamılesındır

ayyy inş. dua edin yaa pazartesi gidicem test yaptırıcam tabi iki güne kadar daha regl olmazsam.. ama midemde aşırı yanma ve sık sık tuvalete gitme gibi sıkıntılarım var inş. hamileyimdir...

yok canım, bu ay vermedi doktorum bana, nedenini bilmiyorum ama. son 3 ay kullandırtmıştı bana, fakat bu ay sorduğumda ihtiyacım varmı diye ( hani olur ya unutmuş olur diye) yok dedi bu ay için önermiyorum. bende gerisini sormadım, bir bildiği vardır diye.

neden sordun canım?

ya bana kullandırıyorda doktorum ondan merak ettim kullanıyormusun diye
bu arada ben adet günüm ne zaman bilmediğim için bu sabah test yaptım idarar testi tek çizgi ...
SAT 17 Eylül bundan önceki iki ay ilaçlardanmıdır nedir 35 gün arayla oldum şimdi 30 gün oldu testte de bişey çıkmadı :((

yaaa erken adet olcam galiba belirtilerin sınırına geldim ooof of.25 eylülde geçen ay adet tarihim 21inde olması gerekiyodu belirtiler için çok erken değilmiii

bende erzurumdayımda hangi hastaneye gittin tavsiye eetiğin biri var mı merak ettiğimden sormuştum.

hümeyra hanım var şifa hastanesinde ama çok yoğun hastanede tek banada onu tavsiye ettiler.ama şifaya gitmeden bütün hormon testlerini öle yaptır git soyguncu gibi her teste para alıyolar biz battık:)

kızlar kızlaaaarrr bişey söylüycem...bugün kasığıma bir ara şiddetli kramp girdi ama geçti bide bel ağrısı çekiyorum ki anlatamam bi ara lavaboya girdim ve beyaz akıntı vardı kızlar hamilmiyimdir yaa çok umutluyum...ya biraz özel olucak ama anlatmak istiyorum yıp olduğunu düşünmüyorum dün eşimle birlikte olurken içinin çok yumuşak olduğunu ve yoğun olduğunu söyledi...cvplarını bekliyorum şimdiden sağolun...

kızlar kızlaaaarrr bişey söylüycem...bugün kasığıma bir ara şiddetli kramp girdi ama geçti bide bel ağrısı çekiyorum ki anlatamam bi ara lavaboya girdim ve beyaz akıntı vardı kızlar hamilmiyimdir yaa çok umutluyum...ya biraz özel olucak ama anlatmak istiyorum yıp olduğunu düşünmüyorum dün eşimle birlikte olurken içinin çok yumuşak olduğunu ve yoğun olduğunu söyledi...cvplarını bekliyorum şimdiden sağolun...

canım benimde belimde dünden beri kopuyor. bacaklarım çok ağrıyor, sanki maratona çıkmış gibi. ara ara sol kasığım ağrı yapıyor, çatlayan yumurtam o tarafdaydı. bide bendede bugün acayıp bir akıntı başladı, böyle süt rengi gibi nerdeyse. acaba adet öncesi akıntı mı yoksa gebelik akıntısı mıdır, 4 gün kaldı normal adet günüme. bide canım dedin ya ilişki sırasında, yumuşak falan olduğunu...o konuda yorum yapamıycam maalesef, çünkü eşime ilişki yasağı koydum ayın 20ne kadar :D belli olsun dedim risk istemiyorum şuanda. oda zaten bişey demiyor, allahdan anlayışlı..

canım benimde belimde dünden beri kopuyor. bacaklarım çok ağrıyor, sanki maratona çıkmış gibi. ara ara sol kasığım ağrı yapıyor, çatlayan yumurtam o tarafdaydı. bide bendede bugün acayıp bir akıntı başladı, böyle süt rengi gibi nerdeyse. acaba adet öncesi akıntı mı yoksa gebelik akıntısı mıdır, 4 gün kaldı normal adet günüme. bide canım dedin ya ilişki sırasında, yumuşak falan olduğunu...o konuda yorum yapamıycam maalesef, çünkü eşime ilişki yasağı koydum ayın 20ne kadar :D belli olsun dedim risk istemiyorum şuanda. oda zaten bişey demiyor, allahdan anlayışlı..

ayyy canım yaa valla aynı belirtiler var bende...benim sol tarafta 4 tane yumurtam vardı 20-21 mm arasındaydı ovitrelle vuruldum nys çok iş görünce belim dahada çok ağrıyor oturunca ve yatınca iyi ama arada kramp giriyor kasığımada ara ara giriyor bugün ilk defa o beyaz akıntıdan geldi sevindim :) yalnız bişey sorcam belirtile bu kadar erken çıkarmı acaba

Back