ayyy canım yaa valla aynı belirtiler var bende...benim sol tarafta 4 tane yumurtam vardı 20-21 mm arasındaydı ovitrelle vuruldum nys çok iş görünce belim dahada çok ağrıyor oturunca ve yatınca iyi ama arada kramp giriyor kasığımada ara ara giriyor bugün ilk defa o beyaz akıntıdan geldi sevindim :) yalnız bişey sorcam belirtile bu kadar erken çıkarmı acaba
canım bilmiyorum ki, am bel ağrı göğüs ağrısı erken belirtiler arasında zaten. benim bi arkadaşım vardı, o hamile kalır kalmaz wc den çıkamıyordu, hep midesi bulanıyordu hep. oda o şekilde anlıyordu zaten hamile olduğunu. bünyeden bünyeye değişiyor. eşimin bi iş arkadaşının eşi taaa 3cü ayda anlamış, düşün. aynı şekilde kayımvalidemin komşusu, kadın 40 yaşında 3 ay adet görmemiş adet söktürücü yazdırmaya gitmiş doktora, oda hamile olduğunu söylemiş eve göndermiş. hatta ve hatta buna yuh bile diyecek olursun, alman kanalında bir program seyretmiştim, kadına sebepsiz infertile tanısını koymuşlar, hiç çocuk sahibi olamazsın demişler. karı koca tamam diyip kadere razı gelmişler, kadında baya baya böyle etli butlu bişey, kadın bir gün şiddetli karın kasık ağrı şikayetiyle hastaneye başvurur, orda wc ye gider ıkınır ve wc ye bir çocuk düşer. kadın meğer hamile kalmış 9 ay önceden ama konduramamış nede olsa kısırım diye zatende şişkomuş biraz daha kilo almışım demiş kendi kendine. düşün artık....
valla canım sabrediceksin sende artık benim 4 gün kaldı senin kaç gün kalmıştı? bende daha azdı demi