ayyy canım yaa valla aynı belirtiler var bende...benim sol tarafta 4 tane yumurtam vardı 20-21 mm arasındaydı ovitrelle vuruldum nys çok iş görünce belim dahada çok ağrıyor oturunca ve yatınca iyi ama arada kramp giriyor kasığımada ara ara giriyor bugün ilk defa o beyaz akıntıdan geldi sevindim :) yalnız bişey sorcam belirtile bu kadar erken çıkarmı acaba
canım bilmiyorum ki, am bel ağrı göğüs ağrısı erken belirtiler arasında zaten. benim bi arkadaşım vardı, o hamile kalır kalmaz wc den çıkamıyordu, hep midesi bulanıyordu hep. oda o şekilde anlıyordu zaten hamile olduğunu. bünyeden bünyeye değişiyor. eşimin bi iş arkadaşının eşi taaa 3cü ayda anlamış, düşün. aynı şekilde kayımvalidemin komşusu, kadın 40 yaşında 3 ay adet görmemiş adet söktürücü yazdırmaya gitmiş doktora, oda hamile olduğunu söylemiş eve göndermiş. hatta ve hatta buna yuh bile diyecek olursun, alman kanalında bir program seyretmiştim, kadına sebepsiz infertile tanısını koymuşlar, hiç çocuk sahibi olamazsın demişler. karı koca tamam diyip kadere razı gelmişler, kadında baya baya böyle etli butlu bişey, kadın bir gün şiddetli karın kasık ağrı şikayetiyle hastaneye başvurur, orda wc ye gider ıkınır ve wc ye bir çocuk düşer. kadın meğer hamile kalmış 9 ay önceden ama konduramamış nede olsa kısırım diye zatende şişkomuş biraz daha kilo almışım demiş kendi kendine. düşün artık....
valla canım sabrediceksin sende artık benim 4 gün kaldı senin kaç gün kalmıştı? bende daha azdı demi
alman kadına çok güldüm yaa:):) nys canım benim adete bir haftadan fazla zaman var...sana şöyle anlatayım bide sen hesapla 21 eylülde adet oldum 22 eylülde gonal f 450 vuruldum bir hafa boyunca 29 eylülde yumutalarım 20-21 mm olmuştu ovitrelle çatlatma iğnesi vurulum, vurulduktan ertesi günden itibaren eşimle brlikte olduk eşimle birlikteolduğumuz haftanında üzerindn bir hafta geçti ve bu hafta ilk önce yavaş ve az şekilde bu belirtiler çıkmaya başladı şimdide biraz daha çoğaldı...sen iğne tedavisimi gördün bu ay?
canım bişey diyecem ama heves etme sakın. bana söylenen, çatlama iğnesinden 14-15 gün sonra adet olunur, eee sen 29 da vurulmuşun :) doktor sana bişey demedi mi bu konuda. valla ben senin yerinde olsam, yarın sabah bir idrar testi yaptırırdım şayet ki pozitif çıktı kan testi yaptır ve bir gün sonra tekrar yaptır eğer değer ikiye katlandıysa hamilesindir. canım bende 20de adet olmuştum 12 gün gonal f 75lik doz vuruldum, 6da çatlama iğnesi vurdurmuştum. şimdi henüz 10 gün oldu iğneyi vurduralı anlıyacağın.
ama senin durumunu gerçekten merak ettim yaaaaa, sen sabah bir idrar testi yapsana bi, eğer negatif çıkarsa bile moral bozma 21ine kadar bekle tekrar yaparsın normal adet gününde. ne diyorsun canım?
yok tatlım idrar testinde daha çıkmaz sanmıyorum...adet olmama var daha düzenli olmadığı için adetlerim bir haftadan fazla süre var dedim...bu arada bende gonal f 450 günde 75'lik olarak vuruldum bu arada sen hangi çatlatma iğnesinden vuruldun ve yumurtaların en son kaç mm'di??? çok merak ettim yaa :)
canım bende gonal f vuruldum 12 gün boyunca. çatlama iğnesi olarak pregnly vuruldum. 3 tane yumurtam vardı aslında, ama sadece 2 tanesi gelişti bi tanesi sol 18 sağ 16 di, doktorum 2 gün daha gonal f vurulmamı istedi sol tarafda gelişsin diye, herneyse aslında 2 tane olgun yumurtam vardı ama sadece sağ taraf çatlamış sol taraf inat etmiş, doktorumda önemli olmadığını söyledi ama şansım azaldığını söyledi. napalım kısmet. yat dinlen dedi zaten bakalım. 20 de adet olmazsan gel test yapalım dedi. bu arada canım şimdi iğne vurulduğun için adet günün değişir, yani benim dediğim gibi çatlama iğnesinden 14-15 gün sonra. çünkü normalde bile yumurta çatladıkdan sonra 14 gün kadın adet görür olumunekankayizsmile internetdede araştırmıştım herkes öyle diyo guclubacismile. anladın canım? doktorun peki ne dedi sana? valla ben şuanda senin yerinde olsam hiç durmazdım ve idrar testi yapardım, çünkü yumurta çatladıkdan 12 gün sonra idrarde çıkması gerekiyor, kandada hayda hayda çıkar o zaman boshayallersmile
canım benim haftasonu şehirdışına gidiyorum önümüzdeki hafta şehirdışında olucam ama haftaiçi mutlaka gidicem doktora ve test sonucunu alır almaz hemen yazıcam buraya...valla belirtiler var gibi acaba diyorum iğnemi yapıyo böyle ama iğneyi vurulalı üzerinden iki hafta geçti sanmıyorumda bu arada canım sende hamile olabilirsin çünkü aynı belirtiler ikimizdede var sonuçta yumurtan çatlamış ve birlikte olmuşsun...çatlatma iğnesini vurulduktan sonra hiç doktora gitmedim hiç fırsatım olmadı ama kafamda acayip soru işaretleri var acaba diyorum hamileyimde düşükmü yapıcam o yüzdenmi belim bu kadar çok ağrıyo kafam karışık valla :S
inş. hamilesindir su/15 hakkında hayırlısı olsun.inş regl olmazsında bebiş olur
canım cumartesi günü çok hafif pembe gibi koyu sarı gibi leke göründü bir daha görünmedi cuma günü de ben kömür çuvalı taşımıştım hamileysem eğer bir şey olmuşmudur ama neyse sabaha az kaldı sabah doktora gidicem test yaptırıcam hayırlısı artık..
hakkında hayırlı olsun canım kömür çuvalı taşırken zorlamış olabilirsin inş.bebiş vardır haberlerini bekliyorum mutlaka...
sabah doktora gidicem sonuçları alır almaz haber veririm de inş. güzel haberler veririm
inş canım hamileyiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm gibi yazılarını görürüz allahın izniyle...!!!:ecrin_bebek:
ayyyyyyyyy inş... içim kıpır kıpır oldu ya sabah da olmaz artık yerimseniben
kızlar adetime kalan son 2 gün :umursamaz: ama açıkcası pek umutlu değilim ben mafoldumben içime öyle doğuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?