arkadaşlar benimde kasıklarıma çok ağrı giriyor ve lavaboya her gittiğimde sanki adet olcakmışım gibi ağrı giriyor ama hiçbir belirti yok ve reglime daha 1 hafta var inş kızlar hepimiz hamileyizdir...
mrb kızlar benim sat 15 eylüldü 2 gün öncesine kaydığı için bugüne kadar olmam gerekiyordu ama olmadım geçenlerde jinekoloğa gitmiştim rahim duvarın kalınlaşmış hamile olabilirsin ama kesin bişey diyemem adet gecikmesini bekle dedi bugün test yaptım negatif çıktı sizce hamile olabilir miyim ki?
sen progesteron kullanıyormusun ??
canım bir haftadan fazla süre var adet olmama acaba gonal f mi yapıyo böyle
olabilirsin cnm evde yaptığın teste çıkmaya bılır
kanda beta hcg testi yaptır bence
inşallah hamılesındır
yok canım, bu ay vermedi doktorum bana, nedenini bilmiyorum ama. son 3 ay kullandırtmıştı bana, fakat bu ay sorduğumda ihtiyacım varmı diye ( hani olur ya unutmuş olur diye) yok dedi bu ay için önermiyorum. bende gerisini sormadım, bir bildiği vardır diye.
neden sordun canım?
bende erzurumdayımda hangi hastaneye gittin tavsiye eetiğin biri var mı merak ettiğimden sormuştum.
kızlar kızlaaaarrr bişey söylüycem...bugün kasığıma bir ara şiddetli kramp girdi ama geçti bide bel ağrısı çekiyorum ki anlatamam bi ara lavaboya girdim ve beyaz akıntı vardı kızlar hamilmiyimdir yaa çok umutluyum...ya biraz özel olucak ama anlatmak istiyorum yıp olduğunu düşünmüyorum dün eşimle birlikte olurken içinin çok yumuşak olduğunu ve yoğun olduğunu söyledi...cvplarını bekliyorum şimdiden sağolun...
canım benimde belimde dünden beri kopuyor. bacaklarım çok ağrıyor, sanki maratona çıkmış gibi. ara ara sol kasığım ağrı yapıyor, çatlayan yumurtam o tarafdaydı. bide bendede bugün acayıp bir akıntı başladı, böyle süt rengi gibi nerdeyse. acaba adet öncesi akıntı mı yoksa gebelik akıntısı mıdır, 4 gün kaldı normal adet günüme. bide canım dedin ya ilişki sırasında, yumuşak falan olduğunu...o konuda yorum yapamıycam maalesef, çünkü eşime ilişki yasağı koydum ayın 20ne kadarbelli olsun dedim risk istemiyorum şuanda. oda zaten bişey demiyor, allahdan anlayışlı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?