Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benimde 11 gün kala başladı bu ağrı ve diğer belirtilerede hergün bi yenisi eklendi...ama kim hamile kim değil haftaya belli olur insan çok isteyince çok umutlu oluyor ama olmazsa da daha çoook zaman var Allah ne zaman uygun görürse verecektir umutsuzluğa kapılmamalı umarım psikolojik değildir hiçbiri hamile günler diliyorum hepimize.yaratandan umut kesilmezzz

haklısın beteray daha ilk denememiz allah izin verirse olur inş.hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı evlat versin hepimize allah ne zaman uygun görürse o zaman olur.adet sancım hiç bukadar erken başlamamıştı biraz umutlanır gibi oldum açıkcası çünkü burada yazılan belirtiler bende de var ama hayırlısı olsun....

ya bi cevap verinnn Çok üzgünüm çoook

kızlar 21 eylülde adet gördüm 22 ertesi gün gonal f 450 iğnesi vurulmaya başladım bir hafta vuruldum ve bir haftanın sonunda 4 tane yumurtam vardı ve boyutlar 20-21 mm arasındaydı ve ovitrelle vuruldum ve eşimle bir hafta birlikte oldum şimdi üzerinden bir hafta geçti ve kasıklarım arada bir ağrı giriyor ve belimdede çok değişik bir ağrı var göğüslerime dokunamıyorum bile sizce bunlar hamilelik belirtisimidir cvplarınızı bekliyorum....şimdiden teşekkürler...

ya bi cevap verinnn Çok üzgünüm çoook

anormal bir durum, ilki lekelenme gibi ama hamile olsan regl olmazdın, bence bir kadın doğum uzmanına görünmelisin.

hamilelik belirtisi bunlar evet, ama bunları yaşadığın hamile olduğun anlamına kesin gelmiyor çünkü psikolojik olarak da yaşıyor olabilirsin.
inşallah hamilesindir canım. kan testi yaptırıp sonucu öğrenebilirsin.

ay kız hamile gibisin içimden öyle geçiyo hadi hayırlısı :CüvCüv: önemli iki belirti var zaten kasık ağrısı göğüs ağrısı ay inşallah bebiş vardır kızzz :ecrin_bebek: 4 tane yumurta birinden biri tutsun artık :lepi:

kızlar hadi bu sefer inşallah hamileyimdir...valla kasıklarımda dolgunluk var gece dönerken yatakta bıçak saplanıyor gibi oluyor bide bel ağrısı var ama çok değişik bi ağrı ama hemen geçiyo kan testi yaptırıcam ama hiç vaktim yok adetime bir haftadan fazla zaman var haa bide bende hiç sivilce çıkmazdı yüzümde sivilce çıktı haftasonu şehir dışına çıkmam gerek bende akıl hocalarıma sorayım dedim yani sizlere cvplar için sağolun valla içimi ferahlattınız cicişler :)

inş kızlar göbiklerinizde bebiş vardırrr ikinizdende hayırlı haberler bekliyoruz:teytey:

canım bende senin gibi aynı tedaviyi gördüm ve 6ında çatlama iğnesi vurulmuştum. benimdede aynı şikayetler var, hatta sivilce şikayetin bile. bendede normalde adet öncesi 1 tane en fazla 2 tane çıkardı, şimdiyse mayın tarlasına döndüm. sırtımda dahi 2-3 tane çıkmış. göğüslerimin ağrısı azda olsa dindi bugün, ama kasık ve belim devam canım. benim adetime 5 gün kaldı. sabrediyorum, umarım ikimizde hamileyizdir canım

Merhaba kızlar :1rolleyes:
Hamileliğimi 3 haftanın başında öğrendim.Herhangi bir stres yaşamadım bu dönemde.Planlamasını yapmıştık zaten eşimle,ramazanda hamile kalabilmem için.Kesinlikle eşimle beraber olurken aklıma bebeği falan getirmedim.Hamile kalabilir miyim diye düşünmedim.Allaha şükürde o ay içersinde hamile kaldım.
Ben çok sık tuvalete gitmeye başlayınca anladım hamile kaldığımı.
Göğüslerimde ağrı ve iğne batması gibi ağrılar hissetmeye başladım.
Saat başı tuvalete gidiyordum.Ve inanılmaz halsizlik herşeye karşı bir isteksizlik vardı içimde.
Bayramdan 2 gün önce evde kendim test yaptım.Bi çizgi çok silik çıktı ihtimal vermedim.Ertesi gün kan testi yaptırdım.395.5 cıktı.Doktora gittik hemen.Çok başında olduğu için bu defa şanslıydım.Gereken tüm önlemleri aldı doktorum,şu an gayet sakin bir şekilde devam ediyor.
Allah isteyen herkese nasip etsin kızlar.
:1hug:

Son düzenleme:
ben iyice bu aydan umudumu kaybettim sabredemedim sabah test yaptım 6 gün kaldı ve negatif çıktı.belirtilerimde adet öncesi belirtilerime döndü adet olacakmış gibi hafif kasık ağrım var hafif bel ağrım var 12 saat uyudum:) gelecek aya bağladım umudumu.lanet olası yerde kan tahlili de yapmıyolar onada ayrı bi sinirlendim zaten of yaaa offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ya kızlar gonal f kullandım ya ne bileyim sanki iğne sayesinde olacak gbi geliyo ama test yaptırmayı istiyorum ama dedim ya vaktim yok en azında bir hafta daha bekleyim diyorum belki belirtiler daha çok çıkar belkide tamamen kayolr çokmu aceleciyim ben ne....valla gece yüzüstü yatamadım göğüslerimin acısa uyandım, özellikle geceleri belim çok ağrıdı...inşşşşşşşşşşşşaallahhhhh hamileyizdir.....

canım adet günün geçti mi? bende bu ay ilk defa gonal f ve çatlama iğnesi kullandım, daha önce klomenle denedik ama sonuç alamamıştık. benim 5 günüm kaldı adet günüme

arkadaşlar benimde kasıklarıma çok ağrı giriyor ve lavaboya her gittiğimde sanki adet olcakmışım gibi ağrı giriyor ama hiçbir belirti yok ve reglime daha 1 hafta var inş kızlar hepimiz hamileyizdir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…