kızlar banada yardım edin ben ağustos 30 da adet oldum ama 4 gün ve çok az sadece kahverengi leke geldi bende şüphelendim ama diğer adetimi bekleyeyim dedim.ama eylül 20sinde normal şekilde adet gördüm başıma ilk defa böyle şey geldi benim adetlerim 30-35 gün arayla olurdu niye böyle oldu anlamadım.diğer adetim nezaman olcak onuda bilemiyorum büyük ihtimal 20 sinde olabilir diye düşünüyorum ama neden böyle oldu ben hiç anlamadım aklım çok karıştı bi fikir verin kızlar yaa
ya bi cevap verinnn Çok üzgünüm çoook
ya bi cevap verinnn Çok üzgünüm çoook
kızlar 21 eylülde adet gördüm 22 ertesi gün gonal f 450 iğnesi vurulmaya başladım bir hafta vuruldum ve bir haftanın sonunda 4 tane yumurtam vardı ve boyutlar 20-21 mm arasındaydı ve ovitrelle vuruldum ve eşimle bir hafta birlikte oldum şimdi üzerinden bir hafta geçti ve kasıklarım arada bir ağrı giriyor ve belimdede çok değişik bir ağrı var göğüslerime dokunamıyorum bile sizce bunlar hamilelik belirtisimidir cvplarınızı bekliyorum....şimdiden teşekkürler...
Yeni sayfanız yeni hamileliklere vesile olsun inşallah.
Güzel paylaşımlar dilerim:a.s.:
kızlar 21 eylülde adet gördüm 22 ertesi gün gonal f 450 iğnesi vurulmaya başladım bir hafta vuruldum ve bir haftanın sonunda 4 tane yumurtam vardı ve boyutlar 20-21 mm arasındaydı ve ovitrelle vuruldum ve eşimle bir hafta birlikte oldum şimdi üzerinden bir hafta geçti ve kasıklarım arada bir ağrı giriyor ve belimdede çok değişik bir ağrı var göğüslerime dokunamıyorum bile sizce bunlar hamilelik belirtisimidir cvplarınızı bekliyorum....şimdiden teşekkürler...
ay kız hamile gibisin içimden öyle geçiyo hadi hayırlısı :CüvCüv: önemli iki belirti var zaten kasık ağrısı göğüs ağrısı ay inşallah bebiş vardır kızzz :ecrin_bebek: 4 tane yumurta birinden biri tutsun artık :lepi:
kızlar hadi bu sefer inşallah hamileyimdir...valla kasıklarımda dolgunluk var gece dönerken yatakta bıçak saplanıyor gibi oluyor bide bel ağrısı var ama çok değişik bi ağrı ama hemen geçiyo kan testi yaptırıcam ama hiç vaktim yok adetime bir haftadan fazla zaman var haa bide bende hiç sivilce çıkmazdı yüzümde sivilce çıktı haftasonu şehir dışına çıkmam gerek bende akıl hocalarıma sorayım dedim yani sizlere cvplar için sağolun valla içimi ferahlattınız cicişler :)
kızlar hadi bu sefer inşallah hamileyimdir...valla kasıklarımda dolgunluk var gece dönerken yatakta bıçak saplanıyor gibi oluyor bide bel ağrısı var ama çok değişik bi ağrı ama hemen geçiyo kan testi yaptırıcam ama hiç vaktim yok adetime bir haftadan fazla zaman var haa bide bende hiç sivilce çıkmazdı yüzümde sivilce çıktı haftasonu şehir dışına çıkmam gerek bende akıl hocalarıma sorayım dedim yani sizlere cvplar için sağolun valla içimi ferahlattınız cicişler :)
ya kızlar gonal f kullandım ya ne bileyim sanki iğne sayesinde olacak gbi geliyo ama test yaptırmayı istiyorum ama dedim ya vaktim yok en azında bir hafta daha bekleyim diyorum belki belirtiler daha çok çıkar belkide tamamen kayolr çokmu aceleciyim ben ne....valla gece yüzüstü yatamadım göğüslerimin acısa uyandım, özellikle geceleri belim çok ağrıdı...inşşşşşşşşşşşşaallahhhhh hamileyizdir.....
offff bu son 5 günde geçmek bilmez şimdi
canım adet günün geçti mi? bende bu ay ilk defa gonal f ve çatlama iğnesi kullandım, daha önce klomenle denedik ama sonuç alamamıştık. benim 5 günüm kaldı adet günüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?