• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canım evet belirtiler benziyor bende de olmuştu ama insan emin olamıyor ki. beklemek beklemek beklemek.......
stres yapma sabırlı ol. kendi kendini motive et. düşün ki vakti gelmeden olmayacak. ne kadar beklersen bekle ne zamansa vakti o zaman olacak. için rahat tut. rabbim isteyene vermeyi sever. dua et ve merhametine sığın.
sağlıklı sıhhatli olsun da geç olsun napalım....

benim sorunum şuan meşgalem olmaması. doktorumda yat dinlen iş yapma yorulma ağır kaldırma diyince, bi bildiği vardır dedim, yatıyorum. ama zaman geçmiyor yatınca çok sıkıcı. ama doktorumu dinleyecem çünkü bundan önce hiç yat demezdi bana

benim sorunum şuan meşgalem olmaması. doktorumda yat dinlen iş yapma yorulma ağır kaldırma diyince, bi bildiği vardır dedim, yatıyorum. ama zaman geçmiyor yatınca çok sıkıcı. ama doktorumu dinleyecem çünkü bundan önce hiç yat demezdi bana

anlıyorum seni. benimde bir süre yatmam gerekiyor düşük riskim devam ediyor çünkü. internet dışında bir uğraş buldum kendime. boncuktan ağaç yapıyorum. oturduğum yerden yorulmuyorum. sıkılmıyorum. rengarenk ağaçlar yapıyorum. sende öyle hoşlanacağın birsey yapabilirsin. el işi yap biliyorsan. yada ne bilim takı falan yap

anlıyorum seni. benimde bir süre yatmam gerekiyor düşük riskim devam ediyor çünkü. internet dışında bir uğraş buldum kendime. boncuktan ağaç yapıyorum. oturduğum yerden yorulmuyorum. sıkılmıyorum. rengarenk ağaçlar yapıyorum. sende öyle hoşlanacağın birsey yapabilirsin. el işi yap biliyorsan. yada ne bilim takı falan yap

kitap okumaya çalışıyorum olmuyor, 10 dakka geçiyor aklım yine başka yerlerde oluyor :=) canım yanlış anlama benide, ama ben en azından sonuçumu öğrenmiş olsam yine yatardim o zaman sorun olmazdı ama kendindende biliyorsun ki insan kendisini alamıyor sormakdan oldu mu olmadımı oldu mu olmadı mı off off:ecrin_bebek: neyse bugünü de nerdeyse atlattık, 20sine az kaldı, geçer geçer yaaa demi geçecek zamanın durma gibi olasılığı yok :1:

kitap okumaya çalışıyorum olmuyor, 10 dakka geçiyor aklım yine başka yerlerde oluyor :=) canım yanlış anlama benide, ama ben en azından sonuçumu öğrenmiş olsam yine yatardim o zaman sorun olmazdı ama kendindende biliyorsun ki insan kendisini alamıyor sormakdan oldu mu olmadımı oldu mu olmadı mı off off:ecrin_bebek: neyse bugünü de nerdeyse atlattık, 20sine az kaldı, geçer geçer yaaa demi geçecek zamanın durma gibi olasılığı yok :1:

elbette çok haklısın. şimdi ben sana moral vermek rahatlatmak için konuşuyorum ama kendimden de çok iyi biliyorum ki bu süreç çok zor. çok yorucu. hatta insan sinirli ve geçimsiz sevimsiz biri olup çıkıyor. ama şuda bir gerçek ki beklemek mecburi....
haklısın zaman duramaz geçmek zorunda. ve umarım sevindirici haberleriyle gelecek...

elbette çok haklısın. şimdi ben sana moral vermek rahatlatmak için konuşuyorum ama kendimden de çok iyi biliyorum ki bu süreç çok zor. çok yorucu. hatta insan sinirli ve geçimsiz sevimsiz biri olup çıkıyor. ama şuda bir gerçek ki beklemek mecburi....
haklısın zaman duramaz geçmek zorunda. ve umarım sevindirici haberleriyle gelecek...

inşallah canım. çok sağol moral verdiğin için canım benim, inşallah allah dualarımızı kabul eder ve tez zamanda yavurlarımıza kavuşuruz. ben şimdi çıkıyorum artık yarın girerim. kocişim gelecek birazdan, biraz muzurluk yapayım bare zaman geçsin :D

selam kızlarr bugün kan testi yaptırayım diye hastaneye gittim inanırmısınız kan testi 9000 nüfuslu ilçede yapılmıyormuş!!!kaldık idrar testine...dün benimde saçlarım birden kazık gibi oldu dolaştı noooluyo dedim bugün yazdıklarınızı okudum:)birde bende meme ucu yoktu sert meme ucu olmuş vve hafiiif koyulaşmış uyuz bi kasık ağrım var bacaklarım ağrıyorr hep uyumama ve yorulmamama rağmen du bakalım nooolcek

geçen ay umreye gittik ve adetim tam ihramlı olacağım zamana denk geliyordu.bende 16 gün orgametril kullandım.(tabi kanda gebelik testi yaptırdıktan sonra)umreden geldikten sonra ayın 11inde adet oldum.şimdi hala olmadım adet.dün idrarda test yaptım negatif çıktı.çok istiyorum hamile kalmak 2 yıllık evliyim.acaba hamilemiyimdir.yoksa orgametril'in yan etkisi olarak adet düzensizliğimi olmuştur.çok meraktayım.Rabb'im hayırlısını versin tabi.

selam kızlarr bugün kan testi yaptırayım diye hastaneye gittim inanırmısınız kan testi 9000 nüfuslu ilçede yapılmıyormuş!!!kaldık idrar testine...dün benimde saçlarım birden kazık gibi oldu dolaştı noooluyo dedim bugün yazdıklarınızı okudum:)birde bende meme ucu yoktu sert meme ucu olmuş vve hafiiif koyulaşmış uyuz bi kasık ağrım var bacaklarım ağrıyorr hep uyumama ve yorulmamama rağmen du bakalım nooolcek

canım o zaman biraz daha idare et yavrum. bitki çayı falan iç.

2 TANE TEST ALDIM NE ZAMAN UYGULASAMKİİ?beklemek zor sabr sabır yaaa sabır:)))))))))))

kizlar merhaba benim adetime 14gün var 28inde gelcek ama nedense iki gündür kasiklarim cok siddetli agriyor ilk defa oluyor ne acaba agridan zor yürüyorum

doktora gitmekte fayda var benimde olmuştu 13.gün kıvrandım ama bi saatte geçti

slm kızlar ben de beklemedeyim
sat 17 eylül 19.günümde yumurtladım pko luym klomen kullandım
çok fazla akıntım var kremsi beyaz birazda süte benziyo:3:
kasıklarımda ara ara sızlıyo ama emin deılım
acaba test yapsam cıkarmı
ha bıde tsh hormonum yüksek çıktı yanı guatr 5.72 normal degeri 4.00 e kadar
acaba hamıle kaldımmı çok merak ediyoum
sizce ne yapmalıyım??zemuszemus

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım benimde adetime 13 gün kala kasıklarımda ağrılar,göğüslerim şişti ve belim acayip ağrıyor daha adtime 1 hafta kaldı ama acaba hamilemiyim böyle olanınız var mı lütfen yardımcı olun allah ım isteyen herkesi çocuk sahibi etsin...amin

ben varım:)) ama herkes psikolojik diyo haberin ola bekleyeceğiz geri sayıp

ateşimi ölçtüm 35.8 çıktı, hamilelerin 37 falan oluyordu değil mi, bu ayda olmadı herhalde :(

kızlar merhaba...benimde belime arada bir çok değişik ağrı giriyor ve yatakta dönerken kasıklarıma sanki bişey saplaniyor yani çok acıyor ama sonra hemen geçiyor sizce hamilemiyimdir adet günüme 10 gün var bu kadar erken gebelik belirtisi olurmu...

Back