• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

yok canım :) SAT 17 eylül ondan itibaren sayınca 28. günümdeyim. ondan dedim
bende bu ay pregnly çatlatma iğnesi vurundum bende ilaçtanmıdır diye düşünüyorum ama senin yazını okuyunca acaba dedim bişey varda ben mi bilmiyorum diye :D
ondan merak ettim canım
benim sivilcelerimde mayın tarlasından geri kalmaz pütür pütür

canım bende pregnly vuruldum bu ay. ne zaman vurdurdun sen? ben 6da vurdurmuştum. kaçında adet olman gerekiyor normalde? bide erken yapma sakın testini, çünkü okuduğuma göre hem kanda hem idrarda gebelik yoksa bile pozitif sonuç alabiliyormuşsun, oda bu çatlama iğneyle ilgiliymiş. o yzden ben erken yapmak istemiyorum testi, 2 1/2 yıldan beri çabalıyorum, bide boşu boşuna hayal kırıklığna uğramak istemiyorum. ikimizin hakkında hayırlısı.

ne sorcam bide, kasıklarında ağrı varmı peki?

ben direk kan testi yaptırıcam bir haftadır böleyim aynı zamanda da boğazımda ağrı var hamilelik yoksa ilaç alıcam onun içinn

ben bugun saglık ocağına gittim kan testi yaptırmaya daha erken cıkmaz dediler cumartesi idrar testi yap sonra gerekirse kan yaparız dediler :(

oyle dediler valla ne bileyim bende cıktım geldim işe
zaten predictorde negatif verdi
simdi hamile degilsem neden regl olamiyorum yani :(

canım bence oradaki hemşireleri dinleme ve yaptır testini. sonra ya sevinirsin yada üzülürsün, ama kesin sonuç alırsın. seni korkutmak istemem, ama bazen adet gecikmesi olduğu zaman kist sebep olabiliyor. belkide stresdende olabilir, nihayetinde doktor değilim ama benim bildiklerim yaşadıklarım bunlar kuzum. bence yaptır testini bitsin bu işkence. keşke benimkide geçmiş olsa da bende yaptırabilseydim

valla canım, normalde benim adet öncesi 1 tane sivilce çıkardı çene bölgesinde, en fazla 2 tane olurdu. ama bu ay coştu suratım. mayın tarlasını andırıyor resmen. kimilerinde gebelik oluştuğunda sivilce çıkıyormuş, hormonlar yükseldiği için, kimininde yüzü tertemiz oluyormuş, anlıyacağın bünye meselesi. bide ben bu ay gonal f adında ilaç kullanmıştım, iğneyi vurmaya başladıkdan 2-3 gün sonra sivilcelenmeye başlamıştım, o yüzden kesin bişey diyemiyorum.
bu arada 28. gün demişsin, 28. gün derken? yumurtlama olalı mı, adet günü geçeli mi?

mrb kızlar.. ya sivilceleri falan kafaya takmayın. benimde sivilcelerim çıkmıştı. ama çok şükür hamileyim.
bi de benim bi tespitimi paylaşayım sizlerle adetime 2-3 gün kala ne kaşlarım bir araya geldi nede saçlarım. sürekli düzeltsem bile kaşlarım sürekli dağılıyordu ve saçlarım tokada durmuyor hepsi bi yana ayrılıyordu. bu da bende oldu ama bilmem başka kimsede olmuşmudur...
gebelik belirtileri adet belirtilerine çok benziyor onun için karıştırmamız çok normal.

ayrıca bacak ağırıs gebelikte oluyormuş. dün doktorum söyledi.
burdaki msj.ları okurken herkese dua ediyorum inşallah hepiniz sevinirsiniz. bende sağ salim kucağıma alabilirim.

canım ben adetimin geciktiği 3. günün sabahı kalkar kalkmaz yaptım ve çift çizgiyi gördüm. hemen doktora gittim kan testi yapıldı ve hamile olduğum anlaşıldı. kullandığım gebelik testi nimo adında bi test.

canım ben adetimin geciktiği 3. günün sabahı kalkar kalkmaz yaptım ve çift çizgiyi gördüm. hemen doktora gittim kan testi yapıldı ve hamile olduğum anlaşıldı. kullandığım gebelik testi nimo adında bi test.

inşallah bende olumlu bir yanıt alırımda bu sıkıntı geldiği gibi gider :D

mrb kızlar.. ya sivilceleri falan kafaya takmayın. benimde sivilcelerim çıkmıştı. ama çok şükür hamileyim.
bi de benim bi tespitimi paylaşayım sizlerle adetime 2-3 gün kala ne kaşlarım bir araya geldi nede saçlarım. sürekli düzeltsem bile kaşlarım sürekli dağılıyordu ve saçlarım tokada durmuyor hepsi bi yana ayrılıyordu. bu da bende oldu ama bilmem başka kimsede olmuşmudur...
gebelik belirtileri adet belirtilerine çok benziyor onun için karıştırmamız çok normal.

ayrıca bacak ağırıs gebelikte oluyormuş. dün doktorum söyledi.
burdaki msj.ları okurken herkese dua ediyorum inşallah hepiniz sevinirsiniz. bende sağ salim kucağıma alabilirim.

canım ağzından bal damlıyor resmen :1: ya benim sabhları yatakdan kalktığımda baldırlarımın arka kaslarım ağrıyor, fakat onuda inek gibi yatmama verdim delikafadulden laelaelaelaelae alışık değilim koca gün yatmaya, ama doktorum bu ay öyle diyince mecburen yatıyorum bi iş yapmıyorum

moral vermek için kafadan atmıyorum bunları. bende çok üzülmüştüm sivilcelerimi gördüğümde. üstelik gögüslerim ve belim de ağrıyodu sanki adet olacakmışım gibi. yinde test almıştım. daha adetime 2 gün varken test almıştım. eczacı 2 -3 gün geçse bile gebelik varsa belli eder dediğinde sevinmiş ama testi umutsuzca almıştım. testi bi de sabah kalkınca ilk idrarla yapılmasını tavsiye etmişti. ya bunları yazmak ne kadar etik bilmiyorum ama bilgilendirmek amaclı yazıyorum. idrarın bi kısmını akıttıktan sonra orta seviyedekiyle test yapmamı söyledi ve çok şükür ben hemileyim 6 haftalık. ultrasonda da gördüm pazartesi günü. 15 gün sonra da kalp atışlarını alacağız inşallah.

biz çok istediğimiz için kendi kendimize de belirti uyduruyoruz bazen. sadece sakin olup biraz sabır etmek gerekiyo ama bu kadar isterken o da çok zor. allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah.

canım bende pregnly vuruldum bu ay. ne zaman vurdurdun sen? ben 6da vurdurmuştum. kaçında adet olman gerekiyor normalde? bide erken yapma sakın testini, çünkü okuduğuma göre hem kanda hem idrarda gebelik yoksa bile pozitif sonuç alabiliyormuşsun, oda bu çatlama iğneyle ilgiliymiş. o yzden ben erken yapmak istemiyorum testi, 2 1/2 yıldan beri çabalıyorum, bide boşu boşuna hayal kırıklığna uğramak istemiyorum. ikimizin hakkında hayırlısı.

ne sorcam bide, kasıklarında ağrı varmı peki?

ben 27 eylülde vurdurdum iğneyii.. kaçında adet olmam gerektiğini bilemiyorum işte son 2 aydan beri karman çorman oldu ilaçlar yüzünden.. okuduğun doğru canım çatlatma iğnesi vurunduktan sonra 15 gün boyunca test yapmamalısın çünkü iğne zaten içinde hcg ihtiva ediyor yapmayın demelerinin sebebi bu yüzden.. kasıklarımda ağrı ara ara oluyor ama çok yoğun değil bide ben artık o belirtilere güvenmiyorum. geçen ay doğum kontrol hapı kullandım hamile olma olasılığım yokkken dahi kasıklarımda batmalar iğnelenmeler oluyordu ben o yüzden o belirtilere güvenemiyorum .. sen ne zaman yapacaksın teti iğneyi ne zaman vurundun?

ama bu çift çizgiyi görmek için 2 yıldır bekliyorum her ay bi ağlamak kıyamet kopuyo 2 -3 gün moralsiz sonra tekrar çalışmalara devam. eşiminde benimde herhangi bir sorunumuz yoktu. doktorlar olur diyordu ama bi türlü bebiş olmuyordu.

daha önce bi düşük yaptım o hamile kaldığım dönemde de kuru incir yemiştim ben ve eşimde keçiboynuzu yemişti.

sonra aradan 1.5 yıl geçti bunlar aklıma geldi hemen keçiboynuzu pekmezi aldım tabi kendime de incir. eşim her akşam pekmezden sabahta keçiboynuzunun kendini yedi bende sabah akşam incir yedim. aç karnına tabi allaha şükür belkide onlardan sebep hemileyim.işe yaradığını düşünüyorum.

meraba kızlar benimde yarın adet günüm dünden beri gögüs ağrım başladı öncesinde ağrı yoktu sadece irileşme vardı gögüslerimde kasıklarımda ve göbek çevremde batmalarım oluyo idrarımın rengi koyulaştı hafif baş dönmem var derya4461 senin dediğin o saç ve kaş olayı bugün bendede oldu sabahtan beri bir anlam vermedim saçlarımın ve kaşlarımın böyle dağılmasına sen yazınca şaşırdım ben 4 yıldır bekliyorum Rabbim benim ve tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün.

moral vermek için kafadan atmıyorum bunları. bende çok üzülmüştüm sivilcelerimi gördüğümde. üstelik gögüslerim ve belim de ağrıyodu sanki adet olacakmışım gibi. yinde test almıştım. daha adetime 2 gün varken test almıştım. eczacı 2 -3 gün geçse bile gebelik varsa belli eder dediğinde sevinmiş ama testi umutsuzca almıştım. testi bi de sabah kalkınca ilk idrarla yapılmasını tavsiye etmişti. ya bunları yazmak ne kadar etik bilmiyorum ama bilgilendirmek amaclı yazıyorum. idrarın bi kısmını akıttıktan sonra orta seviyedekiyle test yapmamı söyledi ve çok şükür ben hemileyim 6 haftalık. ultrasonda da gördüm pazartesi günü. 15 gün sonra da kalp atışlarını alacağız inşallah.

biz çok istediğimiz için kendi kendimize de belirti uyduruyoruz bazen. sadece sakin olup biraz sabır etmek gerekiyo ama bu kadar isterken o da çok zor. allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah.

sağol canım moral için. bide ben bu ay çatlama iğnesi yumrta geliştirici iğne falan vuruncai emin olamıyorum hangisinin etkisi diye . ayıpdır söylemesi, dünden beri arada bi sanki aşağıdan kukuma iğne batırılıyormuş gibi oluyor. bacağimin eklem yerlerinde, yani kuku ve bacağın bulunan bölgede ağrı oluyor iki taraflı. yüzüm mayın tarlasını andırıyor. acıkıyorum ikide bir. en zor iş sabretmek gerçekten, negatif olduğunu bilsem bu ayın sonuçu inan ki üzülmem ama bu beklemek beni yiyip bitiriyor

meraba kızlar benimde yarın adet günüm dünden beri gögüs ağrım başladı öncesinde ağrı yoktu sadece irileşme vardı gögüslerimde kasıklarımda ve göbek çevremde batmalarım oluyo idrarımın rengi koyulaştı hafif baş dönmem var derya4461 senin dediğin o saç ve kaş olayı bugün bendede oldu sabahtan beri bir anlam vermedim saçlarımın ve kaşlarımın böyle dağılmasına sen yazınca şaşırdım ben 4 yıldır bekliyorum Rabbim benim ve tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün.

canım inşallah bana olan güzel şeyler sana da olur. bende çok şaşırmıştım ama bunu bizzat yaşadım. başkası söylese öyle saçmalık olmaz derdim. umarım hamilesindir ve sende bebişini alırsın kucağına.opuyorumnanaktan

canım evet belirtiler benziyor bende de olmuştu ama insan emin olamıyor ki. beklemek beklemek beklemek.......
stres yapma sabırlı ol. kendi kendini motive et. düşün ki vakti gelmeden olmayacak. ne kadar beklersen bekle ne zamansa vakti o zaman olacak. için rahat tut. rabbim isteyene vermeyi sever. dua et ve merhametine sığın.
sağlıklı sıhhatli olsun da geç olsun napalım....

canım inşallah bana olan güzel şeyler sana da olur. bende çok şaşırmıştım ama bunu bizzat yaşadım. başkası söylese öyle saçmalık olmaz derdim. umarım hamilesindir ve sende bebişini alırsın kucağına.opuyorumnanaktan

amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:sağol canım ya öyle çok istiyorumki anlatamam sen beni anlarsın Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın.

Back