tebrik ederim arkadaşım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bişey sorcam idrarında beyaz minik parçacıklar varmı bakarmısın çok merak ediyorum bende var da o yüzden soruyorum..........
birde sol kasığımda ara ara ağrı oluyo batma şeklinde acaba dua edin kızlar hamiş olayım yaa
cnm bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum... Allah isteyen herkese meleklerini vermeyi nasip etsin..
ben 5 aylık evk
lıyım cocuk ıstıoruz.hic korunmadık bendede aynı şikayet var adetıme 15 gün var sol ymurtalıgım cok agrıyo bel agrısı 6 gündür sürüor şimdide gögüslerim şişti ve biraz agrıyo lütfen bilgilendirin
hangi gün adet olacaksın canım ya da olamayacaksın:)
benim 37 ye çıkmadı hiç ama 36.4-5-6 dan da düşmedi
kızlar daha 6 gün, nasıl geçecek bilmiyorum. dün bacak ile kukumun eklem yeri olan yerinde sağlı sollu ağrı/yanma mı garip bişey başladı. sivilcelerimde aldı başını gitti, gerçi sivilcelerim gonal f i vurulurken başlamıştı, ilaçdan ötürü sanırım sivilcelerim. offff ama açıkcası pek ümidim yok gerçekten bu ay. şöyle baktımda yazılarıma dünden beri sızlanıp duruyorum bu forumda kaydirigubbakcemile
morala ihtiyacım var kızlar lütfeeen
ewt bwnimde 7 gün var bende heyecanlıyım inşallah allah herkezin gönlüne göre verir. offfffffffffffffffffffff gerçekten zaman geçmiyo(((((((
kızlar daha 6 gün, nasıl geçecek bilmiyorum. dün bacak ile kukumun eklem yeri olan yerinde sağlı sollu ağrı/yanma mı garip bişey başladı. sivilcelerimde aldı başını gitti, gerçi sivilcelerim gonal f i vurulurken başlamıştı, ilaçdan ötürü sanırım sivilcelerim. offff ama açıkcası pek ümidim yok gerçekten bu ay. şöyle baktımda yazılarıma dünden beri sızlanıp duruyorum bu forumda kaydirigubbakcemile
morala ihtiyacım var kızlar lütfeeen
merhaba desert_rose85 yazılanları okuyordum bende bekleme sürecindeyim bugün tam 28. gün test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
yazdığın bişey dikkatimi çekti sivilcelerim aldı başını gidiyor demişsin ya bunun hamilelikle bi alakası varmı bende de yüzümde helede çenemin yanlarında baya çıktı bu ay . böyle olmazdı çıksa çıksa 1 tane en fazla
bu yüzden merak ettim sadece bildiğin bişey varsa paylaşırsan sevinirim :)
valla canım, normalde benim adet öncesi 1 tane sivilce çıkardı çene bölgesinde, en fazla 2 tane olurdu. ama bu ay coştu suratım. mayın tarlasını andırıyor resmen. kimilerinde gebelik oluştuğunda sivilce çıkıyormuş, hormonlar yükseldiği için, kimininde yüzü tertemiz oluyormuş, anlıyacağın bünye meselesi. bide ben bu ay gonal f adında ilaç kullanmıştım, iğneyi vurmaya başladıkdan 2-3 gün sonra sivilcelenmeye başlamıştım, o yüzden kesin bişey diyemiyorum.
bu arada 28. gün demişsin, 28. gün derken? yumurtlama olalı mı, adet günü geçeli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?