• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

tebrik ederim arkadaşım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin bişey sorcam idrarında beyaz minik parçacıklar varmı bakarmısın çok merak ediyorum bende var da o yüzden soruyorum..........

çok teşekkürler canım idrarımda beyaz parçacık görmedim ama daha önce hissedilmeyen bi koku oluyor idrarda...Allah sanada nasip etsin cnm bnmhihoyyyt

4 mart...........
7 nisan .........
5 mayıs .......
31 mayıs .........
26 haziran.........
25 temmuz ..........
19 ağustos..........
18 eylül..........
kızlar sizce yumurtlamam düzenli mi ve ekim ayının kaçında olmam gerekir adet.pek anlamıyorum da yardımcı olursanız sevinirim.

birde sol kasığımda ara ara ağrı oluyo batma şeklinde acaba dua edin kızlar hamiş olayım yaa

ben 5 aylık evk
lıyım cocuk ıstıoruz.hic korunmadık bendede aynı şikayet var adetıme 15 gün var sol ymurtalıgım cok agrıyo bel agrısı 6 gündür sürüor şimdide gögüslerim şişti ve biraz agrıyo lütfen bilgilendirin

ben 5 aylık evk
lıyım cocuk ıstıoruz.hic korunmadık bendede aynı şikayet var adetıme 15 gün var sol ymurtalıgım cok agrıyo bel agrısı 6 gündür sürüor şimdide gögüslerim şişti ve biraz agrıyo lütfen bilgilendirin

hamilelik belirtisi için çok erken daha bu kadar ağrı olması normal değil. şimdiden belirti bekleme, sakin olmaya çalış, kendini strese sokma. inşallah hamilesindir canım.

kızlar daha 6 gün, nasıl geçecek bilmiyorum. dün bacak ile kukumun eklem yeri olan yerinde sağlı sollu ağrı/yanma mı garip bişey başladı. sivilcelerimde aldı başını gitti, gerçi sivilcelerim gonal f i vurulurken başlamıştı, ilaçdan ötürü sanırım sivilcelerim. offff ama açıkcası pek ümidim yok gerçekten bu ay. şöyle baktımda yazılarıma dünden beri sızlanıp duruyorum bu forumda kaydirigubbakcemile
morala ihtiyacım var kızlar lütfeeen

kızlar daha 6 gün, nasıl geçecek bilmiyorum. dün bacak ile kukumun eklem yeri olan yerinde sağlı sollu ağrı/yanma mı garip bişey başladı. sivilcelerimde aldı başını gitti, gerçi sivilcelerim gonal f i vurulurken başlamıştı, ilaçdan ötürü sanırım sivilcelerim. offff ama açıkcası pek ümidim yok gerçekten bu ay. şöyle baktımda yazılarıma dünden beri sızlanıp duruyorum bu forumda kaydirigubbakcemile

cnm benim herşeyin hayırlısı strese sokma kendini rahat ol iyi düşün iyi olsun birazda akışına bırak kendine güven herşeyin iyi olacağına inan bu ay olmasa vardır elbet bir hayır dünyanın sonu değil ya diğer aya denersiniz. opuyorumnanaktan

canım zaten hep diğer ay diğer ay diye diye 2 1/2 yıl oldu bitti :1no2: bide doktor yatacaksın dedi bişey yapmayacaksın dedi, iyice daraldım sıkıldım. kitap okuyorum olmuyor, tv setediyorum olmuyo...:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

merhaba desert_rose85 yazılanları okuyordum bende bekleme sürecindeyim bugün tam 28. gün test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
yazdığın bişey dikkatimi çekti sivilcelerim aldı başını gidiyor demişsin ya bunun hamilelikle bi alakası varmı bende de yüzümde helede çenemin yanlarında baya çıktı bu ay . böyle olmazdı çıksa çıksa 1 tane en fazla
bu yüzden merak ettim sadece bildiğin bişey varsa paylaşırsan sevinirim :)

merhaba desert_rose85 yazılanları okuyordum bende bekleme sürecindeyim bugün tam 28. gün test yapmamak için zor tutuyorum kendimi
yazdığın bişey dikkatimi çekti sivilcelerim aldı başını gidiyor demişsin ya bunun hamilelikle bi alakası varmı bende de yüzümde helede çenemin yanlarında baya çıktı bu ay . böyle olmazdı çıksa çıksa 1 tane en fazla
bu yüzden merak ettim sadece bildiğin bişey varsa paylaşırsan sevinirim :)

valla canım, normalde benim adet öncesi 1 tane sivilce çıkardı çene bölgesinde, en fazla 2 tane olurdu. ama bu ay coştu suratım. mayın tarlasını andırıyor resmen. kimilerinde gebelik oluştuğunda sivilce çıkıyormuş, hormonlar yükseldiği için, kimininde yüzü tertemiz oluyormuş, anlıyacağın bünye meselesi. bide ben bu ay gonal f adında ilaç kullanmıştım, iğneyi vurmaya başladıkdan 2-3 gün sonra sivilcelenmeye başlamıştım, o yüzden kesin bişey diyemiyorum.
bu arada 28. gün demişsin, 28. gün derken? yumurtlama olalı mı, adet günü geçeli mi?

kızlar banada yardım edin ben ağustos 30 da adet oldum ama 4 gün ve çok az sadece kahverengi leke geldi bende şüphelendim ama diğer adetimi bekleyeyim dedim.ama eylül 20sinde normal şekilde adet gördüm başıma ilk defa böyle şey geldi benim adetlerim 30-35 gün arayla olurdu niye böyle oldu anlamadım.diğer adetim nezaman olcak onuda bilemiyorum büyük ihtimal 20 sinde olabilir diye düşünüyorum ama neden böyle oldu ben hiç anlamadım aklım çok karıştı bi fikir verin kızlar yaa :(

valla canım, normalde benim adet öncesi 1 tane sivilce çıkardı çene bölgesinde, en fazla 2 tane olurdu. ama bu ay coştu suratım. mayın tarlasını andırıyor resmen. kimilerinde gebelik oluştuğunda sivilce çıkıyormuş, hormonlar yükseldiği için, kimininde yüzü tertemiz oluyormuş, anlıyacağın bünye meselesi. bide ben bu ay gonal f adında ilaç kullanmıştım, iğneyi vurmaya başladıkdan 2-3 gün sonra sivilcelenmeye başlamıştım, o yüzden kesin bişey diyemiyorum.
bu arada 28. gün demişsin, 28. gün derken? yumurtlama olalı mı, adet günü geçeli mi?

yok canım :) SAT 17 eylül ondan itibaren sayınca 28. günümdeyim. ondan dedim
bende bu ay pregnly çatlatma iğnesi vurundum bende ilaçtanmıdır diye düşünüyorum ama senin yazını okuyunca acaba dedim bişey varda ben mi bilmiyorum diye :D
ondan merak ettim canım
benim sivilcelerimde mayın tarlasından geri kalmaz pütür pütür

bu yorgunluk uyku hali sürekli uyuma isteği nedir böyle yaaa?7 gün kaldı belki bugün test yaptırıcammm

Hic onceden test yapmayin ben reglimin geciktiginin ertesi
Gun predictorle yaptim negatif cikti
Ve hala regl olmadim bugun 4. Gun
Bekli gercekten bisi yok ama bosa uzulmeyin sizde

ben direk kan testi yaptırıcam bir haftadır böleyim aynı zamanda da boğazımda ağrı var hamilelik yoksa ilaç alıcam onun içinn

Back