Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben birşey sorucam Pre~seed die bir ürün duydum hamile kalmaya yarıyormuş ama genelde sperm bozuklupu yada tek tüplü bayanlar kullanıyormuş.eşimde de bende de sorun yokmuş test yaptırdık ama bu ürünü kullansam bir sakıncası olur mu sizde acilll cvp lütfenn
cnm ikinizdede sorun yokken neden kullanasınki doktorun birşey önermediği sürece kullanma derim ben zararlı olup olamayacağını bilemeyiz... Biliyorum meleğine biran önce kavuşmak istiyorsun ama Allah'tan herşeyin hayırlısını dile cnm vakti zamanı gelince olur elbet moralinidi bozma stresede girme çok şükürki eşinde sende sağlıklısın bir sürü insan var problemlere sahip olan.
söylediğin çok doğru ama ben 6 sene kist tedavisi gördüm sonra da yumurtalıklarım tembelleşti falan tekrar olucak diye çok korkuyorum o yüzden de biran önce olsun istiyorum bu tarz sorunları olmayanlarda kullanabiliyormuş aklımı karıştıran o oldu ve kullanan hamile kalıyor çok ilginç :) ( tabi söylenenler doğruysa)
ayy ne biliyim ya amann offf :))
ama alsak kullansak dimi yani ama gelsinler onlarda hemen ne kadar akıl yoruyoruz onlar için :teytey:
öle valla hemen her belirtiyi onlarmı acaba diye düşüne düşüne bir hal kaldık sempatiksalakcinni
valla ya zaten stres baş düşmanı ama bende ki kaynanayla stres olmamak mümkün değil:dance:
selam kızlar 8 gün kaldı benimde e yarın kan testi yaptırsam çıkarmı?antibiyotik kullancam boğazım ağrıyo ama cesaret edemiyorum ya zararı olursa diye
ahahahha ((= ayy bu kaynanalar bu konu buraya pek uygun değil sanırsam kaydirigubbakcemile3
bencede bu arada o ürün için aradım konuştum ordan biriyle aklıma yattı gibi almayı düşünüyorum
10-15 gün içinde başlıyor
sağol canım , bende 1 hafta sonra kasıklarımda baya sızlamalar oldu da , daha çok erken olduğunu biliyorum ama hiç öyle olmamıştı o yüzden belkide yumurtlamam devam ediyor diye de olabilir.İnşallah bu ay hamile kalabilirim,daha ilk denememiz dua edin kızlar eyvahedigeldismile
eskiden bu kadar yoğun değil di duygularım bebek için mesleğim gereği çocuklarla birlikteyim sürekli birde eşim beklenmedik bir şekilde bebek delisi oldu
bende seviyordum zaten bebekleri o yüzden mi ne anlamadım valla yaa sırnaşık şey