Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhaba
her ayın aynı günü olan reglim bu ay gecikti bugun 3. günüm ve dün dayanamayıp test yaptım olumsuz cıktı
regl olacakmısım gibiyim gögüsler vs..
diger yandan midemde bulanıyor
ay bilmiyorum
hamilemiyim değilmiyim

hmm idrar testlerinde yanılma payı vardır bi test daha al yap yada kan testi yaptır kesin sonucu öğren hayırlısı olsun cnm

size belirtilerimi yazıyorum hamile olabilirmiyim?adetin 13. günü sağ yumurtalığım ağrıdı bir saat kadar yumurtlamadır diye düşündüm.17. gün sağ yumurtalığımda baya bi ağrı oldu ve aynı zamanda göğüs uçlarım acımaya başladı sağ göğsüm sertleşti şuan kasıklarıma dokununca ağrım var.bugün 19.gün.adet olmama 8 gün kaldı bir haftadır akşama kadar sürkli uykulu geziyorum gece çok rahat uyuyamıyorum iki gündür işteyken fenalık basıyo 5 dk kadar hemen geçiyor.gün içinde hiç yorulmamama rağmen ayakların ağrıyordu yataktan kalktığımda.bugün çok az burnum kanadı karnım şiş biraz ve sertleşti....sizce????????????????

birde sabahları yataktan çok zor kalkıyorum midemdende bugün acı su geldi bulantım yok

sence 6 günde bu kadar belirtil olurmu? bence olmaz psikolojik..

haklısın galibaaa sabırsızlık iştee

ama bunu tamamen psikolojimiz yapıyo aslında düşüne düşüne kendimizi dinleye dinleye biz yapıyoruz bunu kendinimize... haa noluyo adetimiz gecikiyo düzensizleşiyo psikolojimiz bozuluyo vs. vs...
benimde adetime 9 gün var ve döllenme olduysada 2-3 günlük bişeydir. bende kendikendime belirgin belirtiler yaratıyorum :) mesela idrarımın koyuluğu göğüslerimin şimdiden dolgunlaşması ve ağrıması,miğde bulantısı, gaz :)))) boşvermek lazım.. geleceği varsa önüne geçilemez bekleyip göreceğiz.

ya umuyorumki hamilelik belirtisi olsun bütün bunlar hepimiz için.belirti değil belki boğazım yara onun belirtilerimi görülenler acabaa

ya umuyorumki hamilelik belirtisi olsun bütün bunlar hepimiz için.belirti değil belki boğazım yara onun belirtilerimi görülenler acabaa

bence kendimizi fazla dinlediğimizden oluyor gerçekten de. ben geçen ay bütün belirtileri yaşadım ama bişey olmadı. zor evet ama beklememek unutmak lazım.

inşallah hepimiz alırızı sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza.

yatmakdan sıkıldım artık ya offff.... benimde sol sağ kasık garip bi ağrı mı desem yanma mı desem öyle bişey başladı, adet olacakmışım gibi :1no2: daha 7 gün var, nasıl geçecek şu günler

hangi gün adet olacaksın canım ya da olamayacaksın:)

sol kasığımda aşırı batma devam ediyor ama ateşim düştü 1 haftadır bütün belirtiler vardı göğüs uçlarımda acı hariç ama artık hamile değilim gibime geliyor

ateş yumurtlama döneminden sonra düşmüyor 37 derecede sabitleniyorsa hamile olma ihtimali yüksekmiş. ne kadar doğru bilemiyorum. yarın gidip bir termometre alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…