Günaydın herkeseee , yamukprensescim,gunes_16 cım,elagulum,gulse84 cüm,candasım nerelerdesiniz koptuk mu yine yoksa ?
merhaba kızlar... ya ben bişey danışıcam sizlere BAT 20 sinde ama ben bugün dayanamayıp test yaptım ve 2. çizgi açık pembe belirdi sizce hamilemiyim ????
minar meraba canım. senin günün geçmişti doğru hatırlıyorsam son durumun nedir takip edemedim
canım evet bat 13.01 dı.bende 17 sınde yanı dun kandan baktırdım ama 2.00 cıktı negatıf yanı halada olmadım ve hıc bır belırtı yokk sadce basım cok agrıyor valla baska da bısey yok hee bırde akıntım cok fazla beklıyorum canım benimm
cnm hamile olabilirsin pembe çizgi gören arkadaşlar genelde hamiş oldu. umarım sende öylesindir. belirtilerin oldu mu bu arada
kız tuba hamilesin tabi silik de çıksa hamile oluyomuşsun ama adet gününün geçmesi lazım mutlaka adet günün ne zaman
cnm ama hala regl olmadın üzme kendini burada 1.90 negatif olup da sonradan taaaa kaçlara fırlayanlar var. belki sende de öyle olur. bekleyelim biraz daha olmadı bi kaç güne yine bi test yaptırırsın
canım beim saol öle umuyorumm bende bır umudum var az bısey valla hayırlısı dedık bakalım allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsinn
tubaacım inş hamılesındırrr..ki ole gozukuyorcok sevındım adına hadi bakalımmmmm
inşallah minarcım... sende çok takma kafana kanda negatif çıkıp hamile olan arkadaşlarım vardı hatta onlar doktorlarla inatlaştılar hamileyim diye doktor da hayır değilsin diyordu ama hamilelerdi üzme kendiniAllah gönlüne verir inşallah
sende başladımı yoksa peliiiin?
saol canım kendı kendıme bırde sızler sayesınde ıste teselli ediyorum kendımı ve teselli ediyoruz işte hakkımızda en başta hayırlısın ıstemek gerekıyor bakalım bende eger adet olursam adetimde bıttıkten sonra muayne olacam bır baksınlar durumlar nasıl aşağıdaaaDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?