Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ya pelin7 arkadaşım ben seni selin7 ile karıştırdım kusura bakma. mide bulantısı adete yakın başlıyo duyduğum kadarıyla

20 sinde adet günüm 2 güne belli olur kesin ama adet belirtilerim var özellikle akıntım oluyo hastalanıcağım zaman hep olurdu

merhaba bende şuan hamişim pazar günü öğrendim.bende de adet belirtileri vardı hatta hiçumudum yoktu.bendede akıntı oluyor yani hamile olunca daha çok akıntı oluyor ve adet belirtileriyle aynı şeyleri yaşıyosun.benim adet olacağım zaman başım ağrırdı o bile oldu ama şuan hamişim yani inş tamamına varırım.darısı sana umudunu kırma....

cnm benimde aynı göğüslerim çok acıo ve gazım var karnım gerildi içi şiş hissediorum sadece akıntım yok adetime 2 gün kaldı bakalım ne olcak ama kasık ağrım falan kalmadı

selincim merhaba canım..
aynı şeyleri yaşıyoruz şuan ama benim adetime daha bir hafta var.. umarım hamilesindir (hamileyizdir) :)

Allah bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin evet herkes adet belirtisi ne yaşarsan aynılarını yaşarsın diyor ama şüphede etmiyor değilim....inşallah bakalım 2 güne belli olur artık

herkese merhaba kızlar bişey sorucam pzr akşamı kahverengi akıntı geldi hala aynı minval devam edyor adet gibide degil sanki napiyim sizce çok fenada gribim ilaç içtim artık ama içimde rahat değil adet günüm asıl bugun ama agrı sızı yoğunluk yok ay şaşırdım
üstüne gözuküyo veya yerleşiyo olabilirmi ???????????

vay be yarın ben en iyisi son bi kez yapim

günaydın kızlar,evde net yok,dün akşamdan beri epey bişey konuşulmuş,entrikalı saatler geçmiş,bakalım,ay sonuna kadar kaçımız hamile olcaz

Günaydın kızlar,adetim bir gün geçti..ama yaklaşık 10 gündür kasıklarım ağrıyor
Normalde adet tarihime bir kaç gün kala agrılarım başlardı ama bu ay 10 gün öncesinden başladı.
Gögüslerim büyüdü,belim ağrıyor,sık idrara çıkıyorum,yüzüm kızarıyor ateş gibi oluyor ama vücudum elim ayağım buz gibi,sadece yüzümde aşırı sıcaklık ve kızarma oluyor...

Sizce hamile olabilirmiyim? 1 gün geçti ama meraktan çatlıycam

kesin hamilesin canım,hemen bir idrar testi al ve bizi sevindir

bence de hamilesin.. bu kadar belirti bir arada..

Kızlar cevapladığınız için teşekkür ederim
Bu arada yanlış hesaplamışım adetim 2 gün geçmiş 1 gün değil.
Dayanamadım gittim test aldım yaptım ama sonuc negatif çıktı.
Eczacı 2gün erken bir süre,olmazsa 1 hafta sonra tekrar yap dedi
ben 1 hafta nasıl beklıycem ya...Kan testi kesın sonuc ama işte off

kan testi yaptırsana? :) çok heyecanlı bir şey nasıl bekleyeceksin..

kızıl mavicim senin de beklenen BAT 26 sı. benim de. sen kaç günde bir regl oluyorsun bu ayki hesaplamalarına göre yumurtlama günlerin hangisiydi

Selam elagulum evet bu ay 26 sında bekliyorum.Benim SAT 30 Aralık,4 Aralık,7 Kasım,10 Ekim,15 Eylül çok düzenli sayılmaz bazen 26 günde bazen 28 günde bir oluyorum bu yüzden yumurtlama günlerimde değişiyor sanırım umarım denk getirebilmişizdir bu ay 10.günden itibaren günaşırı çalıştık.Özelliklede 12,14 ve 16.günler sanırım yumurtlama günlerim.Senin Sat nasıldı hangi günler yumurtlaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…