• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

merhaba kızlar... ya ben bişey danışıcam sizlere BAT 20 sinde ama ben bugün dayanamayıp test yaptım ve 2. çizgi açık pembe belirdi sizce hamilemiyim ???? :61:

merhaba kızlar... ya ben bişey danışıcam sizlere BAT 20 sinde ama ben bugün dayanamayıp test yaptım ve 2. çizgi açık pembe belirdi sizce hamilemiyim ???? :61:

cnm hamile olabilirsin pembe çizgi gören arkadaşlar genelde hamiş oldu. umarım sende öylesindir. belirtilerin oldu mu bu arada

kız tuba hamilesin tabi silik de çıksa hamile oluyomuşsun ama adet gününün geçmesi lazım mutlaka adet günün ne zaman

minar meraba canım. senin günün geçmişti doğru hatırlıyorsam son durumun nedir takip edemedim

canım evet bat 13.01 dı.bende 17 sınde yanı dun kandan baktırdım ama 2.00 cıktı negatıf yanı halada olmadım ve hıc bır belırtı yokk sadce basım cok agrıyor valla baska da bısey yok hee bırde akıntım cok fazla beklıyorum canım benimm:43:

kızıl mavicim senin de beklenen BAT 26 sı. benim de. sen kaç günde bir regl oluyorsun bu ayki hesaplamalarına göre yumurtlama günlerin hangisiydi

minar yap tabi ısı takibini araştırmalarıma göre adet öncesi ısı düşermiş.bi de ovulasyon zamanı ısı yükselirmiş.

canım evet bat 13.01 dı.bende 17 sınde yanı dun kandan baktırdım ama 2.00 cıktı negatıf yanı halada olmadım ve hıc bır belırtı yokk sadce basım cok agrıyor valla baska da bısey yok hee bırde akıntım cok fazla beklıyorum canım benimm:43:

cnm ama hala regl olmadın üzme kendini burada 1.90 negatif olup da sonradan taaaa kaçlara fırlayanlar var. belki sende de öyle olur. bekleyelim biraz daha olmadı bi kaç güne yine bi test yaptırırsın

cnm hamile olabilirsin pembe çizgi gören arkadaşlar genelde hamiş oldu. umarım sende öylesindir. belirtilerin oldu mu bu arada

inşallah hayırlısı... belirtim sadece yumurtlama günüden 1 2 sonra göğüslerim şişti normalde adetime 5-7 gün kala şişerdi şüheleniyordum ama nasip yine de birde farklı olarak yumurtlama günümde böğürtlen kökünü demleyip içmiştim

:nazar:
cnm ama hala regl olmadın üzme kendini burada 1.90 negatif olup da sonradan taaaa kaçlara fırlayanlar var. belki sende de öyle olur. bekleyelim biraz daha olmadı bi kaç güne yine bi test yaptırırsın

canım beim saol öle umuyorumm bende bır umudum var az bısey valla hayırlısı dedık bakalım allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsinn

tubaacım inş hamılesındırrr..ki ole gozukuyorcok sevındım adına hadi bakalımmmmm

tuubaayaz

20 sinde adet günüm 2 güne belli olur kesin ama adet belirtilerim var özellikle akıntım oluyo hastalanıcağım zaman hep olurdu

olsun ya belli olmaz o kafana takma bekle sadece. hem hamilelikte de akıntı oluyomuş2 gün daha sabret.benim de 3 günüm var dayanamayıp akşam üstü test yaptım negatif çıktı ama bekliyorum ümitliyi gibiyim yani nasip artık

:nazar:

canım beim saol öle umuyorumm bende bır umudum var az bısey valla hayırlısı dedık bakalım allahım hepimize sağlıklı bebişler nasip etsinn

tubaacım inş hamılesındırrr..ki ole gozukuyorcok sevındım adına hadi bakalımmmmm

inşallah minarcım... sende çok takma kafana kanda negatif çıkıp hamile olan arkadaşlarım vardı hatta onlar doktorlarla inatlaştılar hamileyim diye doktor da hayır değilsin diyordu ama hamilelerdi üzme kendini :50: Allah gönlüne verir inşallah

kızlar hamilelerde mide bulantısı,kusma,baş dönmesi gibi rahatsızlıklar tahminen kaç haftalık olduğunda başlar?

inşallah minarcım... sende çok takma kafana kanda negatif çıkıp hamile olan arkadaşlarım vardı hatta onlar doktorlarla inatlaştılar hamileyim diye doktor da hayır değilsin diyordu ama hamilelerdi üzme kendini :50: Allah gönlüne verir inşallah

saol canım kendı kendıme bırde sızler sayesınde ıste teselli ediyorum kendımı ve teselli ediyoruz işte hakkımızda en başta hayırlısın ıstemek gerekıyor bakalım bende eger adet olursam adetimde bıttıkten sonra muayne olacam bır baksınlar durumlar nasıl aşağıdaaa:DDDD:nazar:

saol canım kendı kendıme bırde sızler sayesınde ıste teselli ediyorum kendımı ve teselli ediyoruz işte hakkımızda en başta hayırlısın ıstemek gerekıyor bakalım bende eger adet olursam adetimde bıttıkten sonra muayne olacam bır baksınlar durumlar nasıl aşağıdaaa:DDDD:nazar:

:))) sen bi adet ol da...bakarsın 1 1,5 sene sonra olursun :49::nazar:

Back