Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benim de öyle olmuştu,her yanım ağrıyodu,tir tir titretmişti beni,normalde toplam da 6 pet kullanırım ama bunda 2 gün içinde 7 tane bitirmiştim,aynı gün 2 parça yoğun kan pıhtısı geldi

şuan çok sancım var ama kanamam çok az bilemiyorum ya tek bildiğim kanamam çok az ama sancı çokk

selam kızlar adete 3 gün var bakalım ne olcak göğüs uçları karardı sanki bi de normalde adetten önce sertleşirdi ama bu ay öyle değil. arada kısa süreli mide bulantısı oluyo bilmem psikolojik mi ?sizce bunlar belirti olabilir mi?yardım edecek varmı bana

cnm belki geç döllenmedir adet düzensizliğin de varmış çünkü üzme kendini vakti zamanı var demek ki ama daha önceden 15 gün gecikmede olmamış kanda baktırdın mı?

baktırmadım kanda ama olabilir gec olması aklıma gelmemişti en son doktorum adet olman ıcın yumurtanın catlaması sende gec oluyor demişti ilac vermişti.bide bu idrar testlerindeki ikinci çizgi ilk çizgiyle beraber aynanda mı cıkıyor yoksa ilk cizgi cıktıktan 5 dk sonramı cıkmaya başlıyor ben testi yaptıgımda 2 dk bekledim ilk cizgi cok belirginleşmişti sonra beklemedim attım sonradan dedim acaba ikinci çizgi cıkmısmıdır :44:

hamilelik testi diyosan 2 dakika içinde ikisi de çıkıyo varsa 5 dakika beklemene gerek yok yani. en azından bende öyle olmuştu

bişey daha var belirti gün içinde vücut ısımı ölçüyorum ve normalde35.5 civarı olan ısı 3 gündür ölçüyorum36nın altına inmedi bu da belirti midir

ben yaklaşık 8 tane gebelik testi almıştım kafayı bozmuştum artık canım ilk çizgi hemen çıkmıştı benmkilerde diğeri ise 3dk sonra varla yok gibiydi hatta bi tanesinde 2ci çizgi çıkmadı diye lavaboda bırakıp gitmiştim bi kaç saat sonra bi baktım eşim elinde hoplaya zıplaya getiriyordu yani bu testlerin hassasiyeti farklılık gösterebiliyor canım..

Son düzenleme:
Benim bu ay adet görmem gereken gün 26 Ocak. 1 haftadır göğüslerim dokunduğumda çok ağrıyor. Özellikle sol göğsüm. Normalde benim hiç böyle bir ağrım olmaz. Acaba gebelik belirtisi olabilir mi? Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu?

bişey daha var belirti gün içinde vücut ısımı ölçüyorum ve normalde35.5 civarı olan ısı 3 gündür ölçüyorum36nın altına inmedi bu da belirti midir

ısını sabah yataktan kalkmadan gözlerini açar açmaz ölçeceksin ve onu baz alacaksın gün içinde ölçtüğün ateş değişiklik gösterir eğer ateşini ölçerek hamile kalkmak istiyorsan ateş ölçme topiği var sabit oraya gel yardımcı oluruz

canım belki geç döllenmedir,umudunu yitirme,neden bizim ki <1 den küçük te seninki 2, bence olabilir

canım benim inşallah dediğin gibidir bende bazen belkı diyorum ama hala olmadım..yarında olmazsa test alıcam ıdarar testi yapıcam bakalım kıst falan olmasınn aman aman Allah kaorusunnn aklıma arada gelıyor ama hıc ole bır sıkıntım olmamıstı bakalımmm görücez neden oldugunu:90:

canım benim tebrik ederim Allah tamamına erdirsin sağlıcaklaa darısı başımıza deniyecem bendee tavsiyenı saoll canım tekrardan tebrık ederım seniiii gözünüz aydın olsun

arkadaşlar ilginiz için teşekkürler. sabah yataktan kalkmadan ölçtüm normal yumurtlama öncesi 35.6 oluyodu. bugün ölçtüm 36.1 eşimin daha sıcak olması gerek ama sabah da gün içinde de aramızda fark var benim ısım daha yüksek. diğer sayfada kalmış yazdıklarım göğüslerim sertleşirdi adet öncesi şimdi sertlik falan yok???????

canım inş hamilelik belirtidir ben hıc denemedımm bende bır denıyım yaa ısıyıı hadı hayırlısı olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…