benim dünden beri mide bulantım var ama bunu belirti saymıyorum,üşüttümmü diye düşünüyorum,bu ay adetim geciksede 5 gün falan test mest yapmıycam
benim de öyle olmuştu,her yanım ağrıyodu,tir tir titretmişti beni,normalde toplam da 6 pet kullanırım ama bunda 2 gün içinde 7 tane bitirmiştim,aynı gün 2 parça yoğun kan pıhtısı geldi
şuan çok sancım var ama kanamam çok az bilemiyorum ya tek bildiğim kanamam çok az ama sancı çokk
ben de üşüttüm ama bulantı falan yok,bence sen hamilesin canım,inş. Ay sonunda herkes müjdeli haberlerle döner
kızlar misafir geldi,acil çıktım ben,sonra tekrar görüşürüz.
Görüşürüz canım bende çıkıyorum dışarıda işlerim var hem temiz hava ityi gelir psikolojiye :))
cnm belki geç döllenmedir adet düzensizliğin de varmış çünkü üzme kendini vakti zamanı var demek ki ama daha önceden 15 gün gecikmede olmamış kanda baktırdın mı?
baktırmadım kanda ama olabilir gec olması aklıma gelmemişti en son doktorum adet olman ıcın yumurtanın catlaması sende gec oluyor demişti ilac vermişti.bide bu idrar testlerindeki ikinci çizgi ilk çizgiyle beraber aynanda mı cıkıyor yoksa ilk cizgi cıktıktan 5 dk sonramı cıkmaya başlıyor ben testi yaptıgımda 2 dk bekledim ilk cizgi cok belirginleşmişti sonra beklemedim attım sonradan dedim acaba ikinci çizgi cıkmısmıdır :44:
niye bana cevap vermiyonuz yaaaa
bişey daha var belirti gün içinde vücut ısımı ölçüyorum ve normalde35.5 civarı olan ısı 3 gündür ölçüyorum36nın altına inmedi bu da belirti midir
canım belki geç döllenmedir,umudunu yitirme,neden bizim ki <1 den küçük te seninki 2, bence olabilir
Arkadaslar ben 6 haftalık hamıleyım. Rabbım sızede bu guzellıgı fazla bekletmeden ama dogru zamanda yasatsın ınsallah. Benım belırtılerım sunlardı. Adetıme 10 gun kala asırı sıddetlı tarıf edemeyecegım bır bas agrısı yasamıstım. Sonra kasıklarımda adet agrısınabenzer agrılar oldu ama ınsan ayırabılıyor bu agrıyı ve ben cok emındım adet olmayacagıma ama kendı kendıme gelın guvey olmamak ıcın soyleyemıyordum esıme bıle.
Adet tarıhım yaklastıkca goguslerım olması gerekenden daha cok hassaslastı ve belımın agrısı sıddetlendı. Adetım 2 gun gecıkınce ıdrar testınde cıft cızgıyı gordum hemen ogun hcg yaptırdım 3688.6 cıktı yıne o gun ultrasona gırdım keseyı gordum. Rabbım sızede yasatsın ınsallah.
Kızlar sıze tavsıyem kendızı kasmayın rahat olun elbet Allah bu duyguyu sızede yasatacak merak etmeyın. Bırde ben yumurtlama tarıhlerımı hesaplamıstım ve ılıskıden sonra belımın altına yastık koyup 1 saat kadar kımıldamadan yattım (anne tavsiyesı) 7 aylık evlıyız ve ılk kez bebek sahıbı olmayı denedık basarılı olduk. Ama hıc acaba olurmu olmazmı dıye dusunmedık olursa da Allahtan olmazsada Allahtan... Rahat olun kızlar elbet bırgun olacak...
Basarılar
arkadaşlar ilginiz için teşekkürler. sabah yataktan kalkmadan ölçtüm normal yumurtlama öncesi 35.6 oluyodu. bugün ölçtüm 36.1 eşimin daha sıcak olması gerek ama sabah da gün içinde de aramızda fark var benim ısım daha yüksek. diğer sayfada kalmış yazdıklarım göğüslerim sertleşirdi adet öncesi şimdi sertlik falan yok???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?