Arkadaslar ben 6 haftalık hamıleyım. Rabbım sızede bu guzellıgı fazla bekletmeden ama dogru zamanda yasatsın ınsallah. Benım belırtılerım sunlardı. Adetıme 10 gun kala asırı sıddetlı tarıf edemeyecegım bır bas agrısı yasamıstım. Sonra kasıklarımda adet agrısınabenzer agrılar oldu ama ınsan ayırabılıyor bu agrıyı ve ben cok emındım adet olmayacagıma ama kendı kendıme gelın guvey olmamak ıcın soyleyemıyordum esıme bıle.
Adet tarıhım yaklastıkca goguslerım olması gerekenden daha cok hassaslastı ve belımın agrısı sıddetlendı. Adetım 2 gun gecıkınce ıdrar testınde cıft cızgıyı gordum hemen ogun hcg yaptırdım 3688.6 cıktı yıne o gun ultrasona gırdım keseyı gordum. Rabbım sızede yasatsın ınsallah.
Kızlar sıze tavsıyem kendızı kasmayın rahat olun elbet Allah bu duyguyu sızede yasatacak merak etmeyın. Bırde ben yumurtlama tarıhlerımı hesaplamıstım ve ılıskıden sonra belımın altına yastık koyup 1 saat kadar kımıldamadan yattım (anne tavsiyesı) 7 aylık evlıyız ve ılk kez bebek sahıbı olmayı denedık basarılı olduk. Ama hıc acaba olurmu olmazmı dıye dusunmedık olursa da Allahtan olmazsada Allahtan... Rahat olun kızlar elbet bırgun olacak...
Basarılar