Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya pelin7 arkadaşım ben seni selin7 ile karıştırdım kusura bakma. mide bulantısı adete yakın başlıyo duyduğum kadarıyla
20 sinde adet günüm 2 güne belli olur kesin ama adet belirtilerim var özellikle akıntım oluyo hastalanıcağım zaman hep olurdu
cnm benimde aynı göğüslerim çok acıo ve gazım var karnım gerildi içi şiş hissediorum sadece akıntım yok adetime 2 gün kaldı bakalım ne olcak ama kasık ağrım falan kalmadı
merhaba bende şuan hamişim pazar günü öğrendim.bende de adet belirtileri vardı hatta hiçumudum yoktu.bendede akıntı oluyor yani hamile olunca daha çok akıntı oluyor ve adet belirtileriyle aynı şeyleri yaşıyosun.benim adet olacağım zaman başım ağrırdı o bile oldu ama şuan hamişim yani inş tamamına varırım.darısı sana umudunu kırma....
selincim merhaba canım..
aynı şeyleri yaşıyoruz şuan ama benim adetime daha bir hafta var.. umarım hamilesindir (hamileyizdir) :)
:))) sen bi adet ol da...bakarsın 1 1,5 sene sonra olursun
ben yaklaşık 8 tane gebelik testi almıştım kafayı bozmuştum artık canım ilk çizgi hemen çıkmıştı benmkilerde diğeri ise 3dk sonra varla yok gibiydi hatta bi tanesinde 2ci çizgi çıkmadı diye lavaboda bırakıp gitmiştim bi kaç saat sonra bi baktım eşim elinde hoplaya zıplaya getiriyordu yani bu testlerin hassasiyeti farklılık gösterebiliyor canım..
aman aman 1. 1,5 sene sonra ne olım kızz hamılemı anlamadım aman aman en yakın ve hayırlısı ne ise o olsunnn( ama tez zamanda hamile olalım)(amin)[/QUOTE1
1 1.5 sene sonra adet ol demek istemiştim dedin ya adet olursam kontrole gideim diye o yüzden adet olmaaaa diyorum bende :))))))) inşallah tez zaman da hamile kalırsın
minarcım arkadaş 1 sene sonra adet ol demek istiyo yani son adetin olsun demek istedi sanırım:13:
20 sinde adet günüm 2 güne belli olur kesin ama adet belirtilerim var özellikle akıntım oluyo hastalanıcağım zaman hep olurdu
Günaydın kızlar,adetim bir gün geçti..ama yaklaşık 10 gündür kasıklarım ağrıyor
Normalde adet tarihime bir kaç gün kala agrılarım başlardı ama bu ay 10 gün öncesinden başladı.
Gögüslerim büyüdü,belim ağrıyor,sık idrara çıkıyorum,yüzüm kızarıyor ateş gibi oluyor ama vücudum elim ayağım buz gibi,sadece yüzümde aşırı sıcaklık ve kızarma oluyor...
Sizce hamile olabilirmiyim? 1 gün geçti ama meraktan çatlıycam
Günaydın kızlar,adetim bir gün geçti..ama yaklaşık 10 gündür kasıklarım ağrıyor
Normalde adet tarihime bir kaç gün kala agrılarım başlardı ama bu ay 10 gün öncesinden başladı.
Gögüslerim büyüdü,belim ağrıyor,sık idrara çıkıyorum,yüzüm kızarıyor ateş gibi oluyor ama vücudum elim ayağım buz gibi,sadece yüzümde aşırı sıcaklık ve kızarma oluyor...
Sizce hamile olabilirmiyim? 1 gün geçti ama meraktan çatlıycam
Kızlar cevapladığınız için teşekkür ederim
Bu arada yanlış hesaplamışım adetim 2 gün geçmiş 1 gün değil.
Dayanamadım gittim test aldım yaptım ama sonuc negatif çıktı.
Eczacı 2gün erken bir süre,olmazsa 1 hafta sonra tekrar yap dedi
ben 1 hafta nasıl beklıycem ya...Kan testi kesın sonuc ama işte off
kızıl mavicim senin de beklenen BAT 26 sı. benim de. sen kaç günde bir regl oluyorsun bu ayki hesaplamalarına göre yumurtlama günlerin hangisiydi