Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sebebim25 hoşgeldin canım özlettin kendini nasıl gidiyor hamilelik ? Bize hamilelik belirtilerinle ilgili biraz tüyo verirmisin ?
kan testi yaptırsana? :) çok heyecanlı bir şey nasıl bekleyeceksin..
bizi unuttun, arada bi buraya TAKIL ÖZLETME KENDİNİ,ben çok sevdim bu grubu:79::80:
Dimi ama grubumuz çok güzel içten ve sıcak insanlarla dolu.Hep böyle kalalım inşallah hepimiz de hamile haberlerimizi verelim burda.:92:
Dimi ama grubumuz çok güzel içten ve sıcak insanlarla dolu.Hep böyle kalalım inşallah hepimiz de hamile haberlerimizi verelim burda.:92:
inşallah bu grup bu ay hamile kalır yani kalırız benim yarın adet olmam lazım 2 gündür biraz ateşim yükseldi neolduunu bilmiorum karnım davul gibi oldu yaa çok merak ediorum bide şu ağzımdaki metal tadı iğrenç bişey off bilmiorum beklemek ne zormuş bide hamile kalsam 9 ay napcam bilmiorum
selincim sanırırm senin bebiş yolda söylediklerine göre hadi hayırlısı inş.
inşallah bu grup bu ay hamile kalır yani kalırız benim yarın adet olmam lazım 2 gündür biraz ateşim yükseldi neolduunu bilmiorum karnım davul gibi oldu yaa çok merak ediorum bide şu ağzımdaki metal tadı iğrenç bişey off bilmiorum beklemek ne zormuş bide hamile kalsam 9 ay napcam bilmiorum
bende de var o metal tadı,ama kocam sende dolgu var ya ondan diyo, bazen renksiz, bazen açık renkli,bazen beyaz bir akıntı var,kaşıntım falan yok,smear da yaptırmıştım,bişey çıkmamıştı,kesin sen hastaneden mikrop kaptın diyo,göğüslerim sertleşti,psikolojik olabilir,evlilikten olabilir diyo,idrar rengim koyu sarı,yediklerinden olabiliyor diyo,çok fazla gaz var,üşütmüşsün diyo,çok sık tuvalete gidiyom diyom soğuktan diyo,iddiaya bile girdik,inş. kazanırım iddiayı,biliyorum çok sevinmeyeyim,hayal kurmayayım diye herşeye bi kılıf uyduruyo
canım benım bende heyecanlanıyorum çokta merak ediyorum
Yenı tasındım etrafı pek bılmıyorum ama yarın falanda reglı olmazsam
kan testi mutlaka yaptırırım...
Ablamla konustum az önce suan hamıle oda ıdrar testını adeti gectıkten 4 gün sonra yapmıs
çıkmamıs...1 hafta sonra tekrar yapmıs cıkmıs off hayırlısı
Bencede hamilesin canım bir an önce yaptır kan testini meraktan ölücez
Bencede hamilesin canım bir an önce yaptır kan testini meraktan ölücez
bende de var o metal tadı,ama kocam sende dolgu var ya ondan diyo, bazen renksiz, bazen açık renkli,bazen beyaz bir akıntı var,kaşıntım falan yok,smear da yaptırmıştım,bişey çıkmamıştı,kesin sen hastaneden mikrop kaptın diyo,göğüslerim sertleşti,psikolojik olabilir,evlilikten olabilir diyo,idrar rengim koyu sarı,yediklerinden olabiliyor diyo,çok fazla gaz var,üşütmüşsün diyo,çok sık tuvalete gidiyom diyom soğuktan diyo,iddiaya bile girdik,inş. kazanırım iddiayı,biliyorum çok sevinmeyeyim,hayal kurmayayım diye herşeye bi kılıf uyduruyo
slm kızlar ben arada katılıyorum aranıza ya bişiler sorcam size benim gecen ay adetim bitti 2 gun sonra gögüslerim şişti sonra bu ay adet oldum ama inmedi şişti ve hala şiş yumurtlama gunun deyim bugun 15.gun ve kasık agrım var batması var gögüşlerim hem şiş hemde ucları acıyor bacaklarımı karnıma dogru cekemiyorum bide tuvalete sık cıkıyorum biraz beklesem bile cok rahatsız ediyor ve adetim bittikten sonra 9.gun test yaptım negatifn acaba bidahamı yapsam karnımın altı iki büklüm oturamıyorum hep uzatacam ayaklarımın bide genellikle akşamları midem bulanıyor kazınıyor tok olsamda ya ne yapsam ben acilllllll cvp bekliyorum.....:26:
bende metal tadı yok ama bazı insanlarda oluyor ve diğer dediklerinde hamilelik belirtileri mesela gaz olayı bende çok var idrar rengide koyu.eşin umutlanmaman için öyle diyor.kafaya takmaman için bence çok açık sonuçlar ama hayırlısı adetine nekadar var?
yani 2 bucuk haftamı bekleyecem üstüne görmüş olabilirmiyim ondan cıkmaya bilir belki 1 bucuk aydır gögüslerim hep şiş hiç inmedi adette hep inerdi ama neyse kendime kılıf uydurmayayım..