herkese merhaba bi kaç yerde arkadaşlara yazdım ama cvp alamadım daha yeni olduğumdan sanırım bende 5 aylık evliyim ve adetim 4gündür geçiyor hamilemiyim bilmiyorum başka belirtide yok kafam karıştı daha önce adet sorunuda yaşamadım bişeyler yazarsanız mutlu olurum
hamile olan arkadaşlar ve olmayanlar ben çıldırcam yine kahverengi akıntı geldi,benim adetimin gelmesi gerekiyodu ama gelmio ve çok geriliyorum ben hasta olabilirmiyim??bu akıntı neden??2 damla kan gelio neden reglim olmuo,biyolojik olarak da psikolojik olarak da rahat değilim :S
seni çok iyi anlıyorum canım geçen hafta tamda anlattığın gibi bi durumu ben ve DERYO da yaşadı hatta paylaştık bunu birbirimizle sürekli damla damla kahve rengi leke günde 2-3 damlaydı bende ve normal adet olamadım 1 hafta geçti kan testi yaptırdım hamile değilmişimmama deryo aynı şeyleri yaşadı ve o hamile sanırım kişiden kişiye belirtiler değişiyor... inşallaaaaaaahh sende hamilesindir canım en kısa zamanda yaptır testi sonucu öğren en azından
ben kist olduğunu düşünüyorum bende,yani içime doğan bu(((ama akşama test yaptırmayı düşünüyorum onda da çıkmazsa kesin kist....yau ben anlamıyorum filmlerde bile tecavüze uğrayan kızlar hemen hamile kalıo biz o kadaruğraşıoz yine tırt:S
sende ne oldu peki regl mi oldun canım??
kist vardır diye düşünme stres yapma neolur. ben de oluyordu daha önceden bu kahverengi akıntı hafif enfeksyon olabilir. hamile de olabilirsin böyle düşüneceğine bir test al yap lütfen. bu arada ben test yaptım sonuç pozitif hala inanamıyorum kan testi de yaptıracağım. inşallah Allah sana ve tüm isteyenlere nasip eder
Bende hala yemedim kırmızı kart.. 3. günü gecikmemin. hayırlısı bakalım :hulya:
ben kist olduğunu düşünüyorum bende,yani içime doğan bu(((ama akşama test yaptırmayı düşünüyorum onda da çıkmazsa kesin kist....yau ben anlamıyorum filmlerde bile tecavüze uğrayan kızlar hemen hamile kalıo biz o kadaruğraşıoz yine tırt:S
sende ne oldu peki regl mi oldun canım??
kist vardır diye düşünme stres yapma neolur. ben de oluyordu daha önceden bu kahverengi akıntı hafif enfeksyon olabilir. hamile de olabilirsin böyle düşüneceğine bir test al yap lütfen. bu arada ben test yaptım sonuç pozitif hala inanamıyorum kan testi de yaptıracağım. inşallah Allah sana ve tüm isteyenlere nasip eder
merhaba arkadaşlar ben siteye epeydir üyeyim ama diğer bölümlerde genelde dolaşıyordumartık buaya takılacka gibiyim. ben 3,5 yıllık evliyim eşim çocuk istemiyordu epeydir mücadele ediyorum 3-4 gün önce ikna ettim ve artık korunmuyoruz çok mutluyum çokk pazar gününden beri korunmadan birlikte oluyoruz ilk denememiz fakat regl çok yakın 3-4 gün içiersinde olacağım kafama tkaılan şu acaba hamile kalabilirmiyim reglim ykaın olmasına rağmen, yoksa bu ay umutlanmayayımmı, regl olursam bu ay umudu keseyimmi yoksa üstüne görme ihtimalim varmı ve en erken nezaman öğrenebilirim birliktelikten sonra 10 gün yeterlimi yardımcı olursnaız çok sevinirim şimdidne teşekkürler çok heycanlı ve çokm utluyum
ilaç kullanmıyorduk canım şu salka şey var onunla hıhhh hiç sevmemiştim zaten
şekerim bu işler hiç belli olmazzz inş. Allah bekletmez hemencik verir bir minicik yürek:) ayrıca benim hiç sabrım kalmadı desem inanırmısın çok mücadele ettim biran önce lsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?