arkadaşlar adetime 2 gün kaldı.ve adet olmak istemiyorum:))
benim günüm geçti daha doğrusu düzensiz adet oluyorum 2 aydır olduğum tarihte olmadım 9 gün falan geçti çubukla test yaptım ama negatif çıktı çubuklarda yanlıs ölçüm yaparmı
slmm arkadaslar ben bugun dr a gıtıtm kan tahlılı sonucum yarın cıkıcak ogleden sonra 2 bucukta sımdı deger aralıgı kac oluyo hamıle olunca ve olmayınca
ela Allah kucağına almayı nsip etsin canım çok sevindimboshayallersmile
en az 5. gibi bi rakam çıkması lazım diye biliyorum canım.. güzel haberlerini bekliyoruz
benimki 0,007 çıktı bu ay yaptım bişey yok yanieyvahedigeldismile
slmm arkadaslar ben bugun dr a gıtıtm kan tahlılı sonucum yarın cıkıcak ogleden sonra 2 bucukta sımdı deger aralıgı kac oluyo hamıle olunca ve olmayınca
canım devlet hastanesinde mi yaptırdın,özel de mi???
günaydın arkadaşlar
ben dün bhcg yaptırdım bebek yok..ama reglimde gelmedi,bekleyip hormon testlerimi yaptırıp doktora muayeneye gidicem....
beklenen bebek başka bahara kaldı:))
günaydın canım, hadi hayırlısı bişey çıkmaz inşallah... şu başka baharlar ne zaman gelecek yaaa her ay bi umut sonra hayal kırıklığı bu kadar zormuymuş bu iş yaaa:ecrin_bebek:
aynen öyle canım,gerçi ben zaten anlamıştım ama...şimdi testler,doktorlar!!!!!keşke erkek olsaydım(
yok yaaa erkek olmasaydık boşver iyi böyle...eninde sonunda anne olucağımızı düşünsene canım bu düşünce bile denemeye değer dedirtiyor insana inşallah anne oluruz güzel haberilerimizi paylaşırız burda
günaydın kızlar test yaptım çift çizgi çıktı hayırlısı olur inşallah cuma gunu tekrar test yapacam haftaya da kan tahlılı yaptırmayı düşüyorum.emin olmadan çok sevinmek de istemiyorum açıkcası hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.umarım cıhaz doğru söylüyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?