arkadaşlar ben çok ilginç birşey yaşıyorum 3 gün kaldı reglimin olmasına,yani normal zamanda olursa..kasık ağrım,bel ağrım hala var,dün akşamüstü 2 damla açık kırmızı kan geldi sonrasında az kahverengi lekelenme ve sabaha kadar da hiç bişi olmadı..midemde çok gaz var ayrıca..
ben sökülemiyorum gibi geliyo.siz ne dersiniz hasta mıyım ben??
Canım hamile olabilirsin bence, yerleşme kanaması olabilir yani dikkat et kendine..
canım ben pek düşünmüyorum artık hamile olduğumu ama 3 gün var dedim ya reglime gelmesi lazımdı aslında çünkü hep bikaç gün önceden gelir sağolsun..dün kanda baktırcaktım aslında ama o 2 damla kan vazgeçmeme neden oldu,ayrıca doktorlar çoğu gebeliğin tam gerçekleşmeden kanda sonlandığından bahsediyorlar.benim korkum bir hastalık olması :S
günaydın kızlar test yaptım çift çizgi çıktı hayırlısı olur inşallah cuma gunu tekrar test yapacam haftaya da kan tahlılı yaptırmayı düşüyorum.emin olmadan çok sevinmek de istemiyorum açıkcası hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.umarım cıhaz doğru söylüyordur.[/QUOTE
Hayırlı olsun cnm çok güzel bi haber bu peki adetin ne kadar gecikti de teste çıktı benimde ikinci günü bu gün aklımdan test alıp yapmak geçiyor şu an bilemedim napsam hemn çıkarmı
ilginçmiş bu taktiği uygularsam kusarım içimde bebek varsa o da infilak eder sanırsamkafamçokkarıştı
arkadaşlar ben çok ilginç birşey yaşıyorum 3 gün kaldı reglimin olmasına,yani normal zamanda olursa..kasık ağrım,bel ağrım hala var,dün akşamüstü 2 damla açık kırmızı kan geldi sonrasında az kahverengi lekelenme ve sabaha kadar da hiç bişi olmadı..midemde çok gaz var ayrıca..
ben sökülemiyorum gibi geliyo.siz ne dersiniz hasta mıyım ben??
canım hayırlısı olsun cok sevındım ama sana sunu soylıyım ıdrar testı pozıtıf cıktıysa kesınlıkle yanılma payı yokmus o yuzden bence bebiş gelıyo canımgünaydın kızlar test yaptım çift çizgi çıktı hayırlısı olur inşallah cuma gunu tekrar test yapacam haftaya da kan tahlılı yaptırmayı düşüyorum.emin olmadan çok sevinmek de istemiyorum açıkcası hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.umarım cıhaz doğru söylüyordur.
canım bendede aynısı olmustu 3 gun kala lekelenme olmustu ve suan hamıleyım ınş sende hamılesındır canım bıraz bekle gunun 1 - 2 gun gecsın test yaptır.
merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. 8 aydır bebek düşünüyoruz. 3 gün gecikti adetim son 1 haftadır karnımda kasılmalar oluyordu ve 5 gün önce de çok açık pembe 2-3 damlacık kan gelmişti. dayanamadım bugün miratecth diye bir test aldım test çubuğunda 2 çigi var ama 2. si diğerine göre daha açık renkli. ama baya da belirgin silik falan değil. çok istediğim için hala inanamıyorum hamileyim sanırım:) ama kan testi de yapsammı yanlış sonuç olmuş olabilir mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?