• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadaşlar ben çok ilginç birşey yaşıyorum 3 gün kaldı reglimin olmasına,yani normal zamanda olursa..kasık ağrım,bel ağrım hala var,dün akşamüstü 2 damla açık kırmızı kan geldi sonrasında az kahverengi lekelenme ve sabaha kadar da hiç bişi olmadı..midemde çok gaz var ayrıca..
ben sökülemiyorum gibi geliyo.siz ne dersiniz hasta mıyım ben??

arkadaşlar ben çok ilginç birşey yaşıyorum 3 gün kaldı reglimin olmasına,yani normal zamanda olursa..kasık ağrım,bel ağrım hala var,dün akşamüstü 2 damla açık kırmızı kan geldi sonrasında az kahverengi lekelenme ve sabaha kadar da hiç bişi olmadı..midemde çok gaz var ayrıca..

Canım hamile olabilirsin bence, yerleşme kanaması olabilir yani dikkat et kendine..

Canım hamile olabilirsin bence, yerleşme kanaması olabilir yani dikkat et kendine..

canım ben pek düşünmüyorum artık hamile olduğumu ama 3 gün var dedim ya reglime gelmesi lazımdı aslında çünkü hep bikaç gün önceden gelir sağolsun..dün kanda baktırcaktım aslında ama o 2 damla kan vazgeçmeme neden oldu,ayrıca doktorlar çoğu gebeliğin tam gerçekleşmeden kanda sonlandığından bahsediyorlar.benim korkum bir hastalık olması :S

günaydın kızlar test yaptım çift çizgi çıktı hayırlısı olur inşallah cuma gunu tekrar test yapacam haftaya da kan tahlılı yaptırmayı düşüyorum.emin olmadan çok sevinmek de istemiyorum açıkcası hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.umarım cıhaz doğru söylüyordur.

Bende hala adet olmadın bu gün ikinci günü ama hiç bir adet belirtisi yok meraktayım:((:ecrin_bebek:

canım ben pek düşünmüyorum artık hamile olduğumu ama 3 gün var dedim ya reglime gelmesi lazımdı aslında çünkü hep bikaç gün önceden gelir sağolsun..dün kanda baktırcaktım aslında ama o 2 damla kan vazgeçmeme neden oldu,ayrıca doktorlar çoğu gebeliğin tam gerçekleşmeden kanda sonlandığından bahsediyorlar.benim korkum bir hastalık olması :S

Canım umutsuz olma bence eğer iki damla kan geldi ve devamı yoksa bence hamilelik belirtisi bu bi çok hamileden duydum bunu sakin ol ve bence eğer kan testi yaptırabiliyorsan yaptır için rahat olsun

günaydın kızlar test yaptım çift çizgi çıktı hayırlısı olur inşallah cuma gunu tekrar test yapacam haftaya da kan tahlılı yaptırmayı düşüyorum.emin olmadan çok sevinmek de istemiyorum açıkcası hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.umarım cıhaz doğru söylüyordur.[/QUOTE

Hayırlı olsun cnm çok güzel bi haber bu peki adetin ne kadar gecikti de teste çıktı benimde ikinci günü bu gün aklımdan test alıp yapmak geçiyor şu an bilemedim napsam hemn çıkarmı

canım bendede aynısı olmustu 3 gun kala lekelenme olmustu ve suan hamıleyım ınş sende hamılesındır canım bıraz bekle gunun 1 - 2 gun gecsın test yaptır.

günaydın kızlar test yaptım çift çizgi çıktı hayırlısı olur inşallah cuma gunu tekrar test yapacam haftaya da kan tahlılı yaptırmayı düşüyorum.emin olmadan çok sevinmek de istemiyorum açıkcası hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.umarım cıhaz doğru söylüyordur.
canım hayırlısı olsun cok sevındım ama sana sunu soylıyım ıdrar testı pozıtıf cıktıysa kesınlıkle yanılma payı yokmus o yuzden bence bebiş gelıyo canım

herkese merhaba bi kaç yerde arkadaşlara yazdım ama cvp alamadım daha yeni olduğumdan sanırım bende 5 aylık evliyim ve adetim 4gündür geçiyor hamilemiyim bilmiyorum başka belirtide yok kafam karıştı daha önce adet sorunuda yaşamadım bişeyler yazarsanız mutlu olurum

teşekkür ediyorum kızlar hepimizin hakkında hayırlısı olsun.sabahdan beri midemde hafif hafif bulantı var ve hafif sancım var ama daha önceden de bahsetmıstım bu sancı olayı nerdeyse bır haftadır var.

canım bendede aynısı olmustu 3 gun kala lekelenme olmustu ve suan hamıleyım ınş sende hamılesındır canım bıraz bekle gunun 1 - 2 gun gecsın test yaptır.

artık umutlanmıyorum canım çünkü akşam o 2 damla kan umudumu kaybettirdi ama 3 gün daha beklicem olmazsam direk doktoruma muayeneye..hayırlısı....

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. 8 aydır bebek düşünüyoruz. 3 gün gecikti adetim son 1 haftadır karnımda kasılmalar oluyordu ve 5 gün önce de çok açık pembe 2-3 damlacık kan gelmişti. dayanamadım bugün miratecth diye bir test aldım test çubuğunda 2 çigi var ama 2. si diğerine göre daha açık renkli. ama baya da belirgin silik falan değil. çok istediğim için hala inanamıyorum hamileyim sanırım:) ama kan testi de yapsammı yanlış sonuç olmuş olabilir mi ki

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım. 8 aydır bebek düşünüyoruz. 3 gün gecikti adetim son 1 haftadır karnımda kasılmalar oluyordu ve 5 gün önce de çok açık pembe 2-3 damlacık kan gelmişti. dayanamadım bugün miratecth diye bir test aldım test çubuğunda 2 çigi var ama 2. si diğerine göre daha açık renkli. ama baya da belirgin silik falan değil. çok istediğim için hala inanamıyorum hamileyim sanırım:) ama kan testi de yapsammı yanlış sonuç olmuş olabilir mi ki

maşallah. :nazar: tabiki hamilesin canım. bence kan testide yaptır hem emin olmuş olursun.

çok sağol moonlight inanamıyorum hala kaç aydır hep hüsrana alışmışım yarın dr a gidicem eşimle:) inşallah sağlıklısıyla gelir. Allah isteyen herkese nasip etsin

hamile olan arkadaşlar ve olmayanlar ben çıldırcam yine kahverengi akıntı geldi,benim adetimin gelmesi gerekiyodu ama gelmio ve çok geriliyorum ben hasta olabilirmiyim??bu akıntı neden??2 damla kan gelio neden reglim olmuo,biyolojik olarak da psikolojik olarak da rahat değilim :S

bazen regl öncesi kırılma kanaması da olabiliyormuş kahverengi akıntı bazen de hamilelik belirtisi. canım korkulcak bişey yok eğer adetin geciktiyse test yap için rahatlar

benimde ayın 6 sına regl olmam lazım inşallah olmam çünkü 2 aydır kotunmuyoruz eşimle ve 2 günde bir birlikte oluyoruz çok istiyorum bir ker daha anne olmayı 2.5 yaşınd bir oğlum var bizden kırmızı kardeş istiyomuş:)))) öylee diyo inşallah bakalım hayırlısı olsun.

Back