- 15 Kasım 2009
- 425
- 180
- 323
kırmızı görene kadar devam sabahta yazışmıştık hatırlamadın sanırım
Pardon cnm karıştı çok konuda sürtünce böyle oluyo a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kırmızı görene kadar devam sabahta yazışmıştık hatırlamadın sanırım
Pardon cnm karıştı çok konuda sürtünce böyle oluyo a.s.
hiç bebek var mı yoksa ilk mi olacak
Bebek yok malesef ama ilk hamileliğim değil.. 1,5 sene önce 25 haftalık erken doğum yaptım kızım oldu ama yaşamadı malesef.. Senin?
3 yıllık evliyim ama daha başaramadım.bebeğin için üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim yenisini en kısa zamnada nasip etsin
kızlar 15 gün önce amh hormon testi yaptırmıştım onun sonucuna göre doktor tüp bebek diyecek ne olur dua edin iyi çıksın kötü çıkarsa aşılama yapılmadan direk tüp dedi
bilmiyorumkismileAllah yardımcın olsun inş gerek kalmaz böyle şeylere :Saruboceq:
bilmiyorumkismile
kızlar bişey sorabilirmiyim bebek düşünenler öncesinde folic asit kullanıyomusunuz kullanmak gerekiyomuşda hamilelikden 6-8 hfta öncesinden bilgisi olanwarmı??
gelelım belırtılere bende en onemlı belırtı yerleşme kanasıydı adetıme 3 gun kala hafıf pembe ve daha sonra kahverengı kanamam oldu ve cok kısa sürdü.onun dışındakı belırtıler tamamen adet belırtılerıyle aynı sadece bazı farklar var sol kasıkta sureklı agrı ıgne batması şeklınde ara ara üşüme ve ateş basması burnumda hafif kanama karında şişkinlik ve aşırı gaz sancısıagızda sureklı kuruluk ve su içme isteği ben bıde gece uykusuzluk gunduzde uyku halı yasadım baska aklıma gelenler şimdilil bu kadar kızlar haa bıde ıdrarda beyaz tortular akıntının fazlalaşması agızda acımsı bır tat ama en onemlısı annelık hıssı kızlar ben hıssettım bebegımı yerleşme kanamasını oldugu gun eşime soledım ben hamıleyım bana ınanmadı tabı üzülmemı ıstemedıgı ıcın cunku kendımı kaptırmamı ıstemıyodu şimdi o benden daha heyecanlı kızlar evde oturamıyo sureklı gulerek gezıyo yavrum benım neyse cok uzattım galıba belırtılerle ılıgılı yardımcı olduysam ne mutlu bana canlarım hepınızı kocaman öpüyorummm
canım üzülme inş en kısa zamanda olur stres yapma rahat ol rabbım ınş sanada nasip etsın anne olmayı dua edıyorum hepınız için canlarım benımderyo, çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hatırlıyosan bendede aynı şeyler var diye konuşmuştuk gçen gün bende kanda test yaptırdım ama bişey çıkmadı zaten ertesi günde hastalandım.... hamişlerin duaları kabul olurmuş sende dua et benim için
sagol canım allah razı olsun ınş sanada nasıp olur tez zamanda...hayırlı olsun cnm. allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin. senin adına çok sevindim...
allah hepimize nasib etsin o duyguyu yaşamayı..
kızlar size mutlu haberi veriyorum.Hamileyimmmmmmmmmmmmm
ateş basmalar kesin hamilelik belirtisidir canım..inş hamilesindir.güzel haberlerini bizimle paylaşman dileğiylee
kızlar size en kolay hamile oldugunu ögrenme yolu anlatayım...............ben hamile oldugumu idrar testi vede kan tahlilinden ögrenmedim................adet günüm gelmişti ve ben adet olmamıştım ama kasık agrılarım gögüslerimde dolgunluk agrıma hissi vardı bu yüzden test falan yapmadım ama arkadasımın tavsiyesi üstüne bu testi uyguladım........ilk önce bi kaba işiyoruz ve sonra onu ocakta kaynatıyoruz kaynayınca beyaz beyaz köpürürse aynı beyaz akıntılarımız oluyorya öle işte vede kötü kokarsa hamilesiniz demektir eger normal kaynarsa su gibi o zaman yoktur demektir......evet kızlar ben böle ögrendim hamile oldugumu idrarımı kaynatmıştım beyaz beyaz köpürdü sonra idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm daha sonrada kan tahlili yaptırdım pozitif sonucunu aldımmm.........darısın tüm bebek isteyenlereeeee.......
ilginçmiş bu taktiği uygularsam kusarım içimde bebek varsa o da infilak eder sanırsamkafamçokkarıştı