• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

benim günüm geçti daha doğrusu düzensiz adet oluyorum 2 aydır olduğum tarihte olmadım 9 gün falan geçti çubukla test yaptım ama negatif çıktı çubuklarda yanlıs ölçüm yaparmı

benim günüm geçti daha doğrusu düzensiz adet oluyorum 2 aydır olduğum tarihte olmadım 9 gün falan geçti çubukla test yaptım ama negatif çıktı çubuklarda yanlıs ölçüm yaparmı

yapar tabi hata payı var onalrın hamile olanlarınkini negatif fösteriyo :( çok duydum sende onlara para verme canım en iyisi kann adetine 3-4 gün kala bile çıkıyor kanda

slmm arkadaslar ben bugun dr a gıtıtm kan tahlılı sonucum yarın cıkıcak ogleden sonra 2 bucukta sımdı deger aralıgı kac oluyo hamıle olunca ve olmayınca

slmm arkadaslar ben bugun dr a gıtıtm kan tahlılı sonucum yarın cıkıcak ogleden sonra 2 bucukta sımdı deger aralıgı kac oluyo hamıle olunca ve olmayınca

en az 5. gibi bi rakam çıkması lazım diye biliyorum canım.. güzel haberlerini bekliyoruz:emir_bebek:
benimki 0,007 çıktı bu ay yaptım bişey yok yanieyvahedigeldismile

en az 5. gibi bi rakam çıkması lazım diye biliyorum canım.. güzel haberlerini bekliyoruz:emir_bebek:
benimki 0,007 çıktı bu ay yaptım bişey yok yanieyvahedigeldismile

amin cnm ınsallah bende guzel haberler almayı dılıyorum.. yarın ögleden sonra verırım haberi

benimde 3 günüm geçti ama test yapmaya korkuyorum :( fakat çok belim ağırıyor arada sol kasığıma sancı giriyor.adet sancısıdır diye umutlanmak istemiyorum inş hamileyimdir :Saruboceq:

günaydın arkadaşlar
ben dün bhcg yaptırdım bebek yok..ama reglimde gelmedi,bekleyip hormon testlerimi yaptırıp doktora muayeneye gidicem....
beklenen bebek başka bahara kaldı:))

günaydın arkadaşlar
ben dün bhcg yaptırdım bebek yok..ama reglimde gelmedi,bekleyip hormon testlerimi yaptırıp doktora muayeneye gidicem....
beklenen bebek başka bahara kaldı:))

günaydın canım, hadi hayırlısı bişey çıkmaz inşallah... şu başka baharlar ne zaman gelecek yaaa her ay bi umut sonra hayal kırıklığı bu kadar zormuymuş bu iş yaaa:ecrin_bebek:

günaydın canım, hadi hayırlısı bişey çıkmaz inşallah... şu başka baharlar ne zaman gelecek yaaa her ay bi umut sonra hayal kırıklığı bu kadar zormuymuş bu iş yaaa:ecrin_bebek:

aynen öyle canım,gerçi ben zaten anlamıştım ama...şimdi testler,doktorlar!!!!!keşke erkek olsaydım :((

aynen öyle canım,gerçi ben zaten anlamıştım ama...şimdi testler,doktorlar!!!!!keşke erkek olsaydım :((

yok yaaa erkek olmasaydık boşver iyi böyle...:1: eninde sonunda anne olucağımızı düşünsene canım bu düşünce bile denemeye değer dedirtiyor insana inşallah anne oluruz güzel haberilerimizi paylaşırız burda

yok yaaa erkek olmasaydık boşver iyi böyle...:1: eninde sonunda anne olucağımızı düşünsene canım bu düşünce bile denemeye değer dedirtiyor insana inşallah anne oluruz güzel haberilerimizi paylaşırız burda

o umudu bi besleyebilsem zaten sorun kalmıcak...allah sana,bana isteyen herkese güzel güzel bebişler nasip etsin inşşşşşşaaaallllaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh amin.

senağlamasenağlamasenağlama tes yaptım negatif çıktı :'( ne yapacam ben şimdi . . . o testlerde de yanılma payı var mı acaba

günaydın kızlar test yaptım çift çizgi çıktı hayırlısı olur inşallah cuma gunu tekrar test yapacam haftaya da kan tahlılı yaptırmayı düşüyorum.emin olmadan çok sevinmek de istemiyorum açıkcası hayal kırıklığına uğramak istemiyorum.umarım cıhaz doğru söylüyordur.

tebrik ederim canım çift çizgi çıktıysa olay bitmiştir. allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Back