Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

o testlere güvenme bence okuduğum bi çok yazıda kesin sonuç için kan tahlili diyo... çok geç olmadan bi kan tahlili ver derim

Bebek yok malesef ama ilk hamileliğim değil.. 1,5 sene önce 25 haftalık erken doğum yaptım kızım oldu ama yaşamadı malesef.. Senin?

3 yıllık evliyim ama daha başaramadım.bebeğin için üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim yenisini en kısa zamnada nasip etsin

3 yıllık evliyim ama daha başaramadım.bebeğin için üzüldüm çok geçmiş olsun rabbim yenisini en kısa zamnada nasip etsin

Teşekkürler canım.. Bu ay ilk denemem. nisanda 3 yıl biticek benimde.. Hayırlısı olsun hepimiz için.. doğru zaman önemli. kısmet ne zamansa bekliyoruz =)

kızlar 15 gün önce amh hormon testi yaptırmıştım onun sonucuna göre doktor tüp bebek diyecek ne olur dua edin iyi çıksın kötü çıkarsa aşılama yapılmadan direk tüp dedi

kızlar 15 gün önce amh hormon testi yaptırmıştım onun sonucuna göre doktor tüp bebek diyecek ne olur dua edin iyi çıksın kötü çıkarsa aşılama yapılmadan direk tüp dedi

Allah yardımcın olsun inş gerek kalmaz böyle şeylere :Saruboceq:

kızlar bişey sorabilirmiyim bebek düşünenler öncesinde folic asit kullanıyomusunuz kullanmak gerekiyomuşda hamilelikden 6-8 hfta öncesinden bilgisi olanwarmı??

evet canım kullanmak gerekiyor ben bebek düşünüyorum 2 aydır kullanıyorum.

hayırlı olsun cnm. allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin. senin adına çok sevindim...
allah hepimize nasib etsin o duyguyu yaşamayı..

canım üzülme inş en kısa zamanda olur stres yapma rahat ol rabbım ınş sanada nasip etsın anne olmayı dua edıyorum hepınız için canlarım benım

kızlar size en kolay hamile oldugunu ögrenme yolu anlatayım...............ben hamile oldugumu idrar testi vede kan tahlilinden ögrenmedim................adet günüm gelmişti ve ben adet olmamıştım ama kasık agrılarım gögüslerimde dolgunluk agrıma hissi vardı bu yüzden test falan yapmadım ama arkadasımın tavsiyesi üstüne bu testi uyguladım........ilk önce bi kaba işiyoruz ve sonra onu ocakta kaynatıyoruz kaynayınca beyaz beyaz köpürürse aynı beyaz akıntılarımız oluyorya öle işte vede kötü kokarsa hamilesiniz demektir eger normal kaynarsa su gibi o zaman yoktur demektir......evet kızlar ben böle ögrendim hamile oldugumu idrarımı kaynatmıştım beyaz beyaz köpürdü sonra idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm daha sonrada kan tahlili yaptırdım pozitif sonucunu aldımmm.........darısın tüm bebek isteyenlereeeee.......

ateş basmalar kesin hamilelik belirtisidir canım..inş hamilesindir.güzel haberlerini bizimle paylaşman dileğiylee

İnşallah cnm hamileyimdir zaten üstümde bi sakinlik var her ay bi heyecanlı olurdum hamilemiyim değilmiyim diğe bu defa nedense sakinim eğer hamileysem kesinlikle buraya yazıcam... umarım hislerim yanıltmıyordur beni hissediyorum sanki..

ilginçmiş bu taktiği uygularsam kusarım içimde bebek varsa o da infilak eder sanırsamkafamçokkarıştı

merhaba arkadaşlar ben bugün katıldım aranıza ama ne zamandır takip ediyordum . Bende buradaki herkez gibi bebiş istiyorum rabbim inşallah isteyenlerede ve banada nasib eder. Ben eylül adetimin bittiği günden sonra doktora gittim ve gebe kalmak istediğimi söyledim herşeyin çok normal olduğunu söyledi ve folic asit verdi kullanıyorum.Benim normalde dün( 3 ekim) adet olmam gerekiyordu olmadım halen daha. adetime bi hafta varken sürekli kasık ağrıları bel ağrısı çektim. çok istediğimden acaba psikolojik mi diye düşündüm ama gerçekten adet sancılarıma benziyordu adet günümü bilmeseydim adet olacam diye düşünürdüm. geçtiğimiz çarşamba günü test aldım yaptım fakat negatif çıktı. Şimdi de günüm geçti ama test almaya korkuyorum hayal kırıklı yaşamaktan . . . hamile olabilir miyim acaba. kasık ve bel ağrıları normal miydi ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…