Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benim günüm geçmedi ama kimbilir belki die eşimle beraber olmaktan korkuyorum ya varsa ve bişi olursa die:)) ya bu kadın olmak ne zor iş((

kızlar bende haftasonu adet oldum. ve çok yoğun şu anda. ama kendimi hamile gibi hissediyorum ben yaa neden acaba??

kızlar ben en onemlı belırtıyı unuttum galıba göğüslerde büyüme şişlik bide uçları sürekli dikti ve ağrı vardı

kızlar bakın en buyuk etken stres ve üzüntü kafaya taktıkca olmuyo rahat olun ben bu ay hıc dusunmedım ve oldu o yuzden canınızı sıkmayın ınş olucak

kızlar bakın en buyuk etken stres ve üzüntü kafaya taktıkca olmuyo rahat olun ben bu ay hıc dusunmedım ve oldu o yuzden canınızı sıkmayın ınş olucak

inşallah canım, hayırlı olsun senin bebişinde, sağlıkla kucağına inşallah al.

deryo cum tebrık ederım cnm ıns sağlıkla sıhatle kucagına alırsın bebegını... darısı butun ısteyenlerın basına ...

arkadaşlar bu son mesajım ne siteye gircem ne mesaj atcam bu 4 gün geçene kadar.yoksa kafayı yiycem..
hoşçakalın...

deryo, çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. hatırlıyosan bendede aynı şeyler var diye konuşmuştuk gçen gün bende kanda test yaptırdım ama bişey çıkmadı zaten ertesi günde hastalandım.... hamişlerin duaları kabul olurmuş sende dua et benim için

kızlar bişey sorabilirmiyim bebek düşünenler öncesinde folic asit kullanıyomusunuz kullanmak gerekiyomuşda hamilelikden 6-8 hfta öncesinden bilgisi olanwarmı??

Yaptım şimdi test. 2. günü gecikmemin Negatif.. bakalım hastalanmazsam ilerleyen günlerde tekrarlıcam =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…