- 11 Aralık 2009
- 2.528
- 652
- 163
şuanda bebişim tam 4 hafta 5 günlük kuzum benim
hayırlı olsun canım sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşursun inşallah darısı bekleyenlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şuanda bebişim tam 4 hafta 5 günlük kuzum benim
canım benim yaaaa....senin adına çok sevindim...darısı ben ve diğer isteyenlerin başına((
sagol canım allah razı olsun allah ısteyen herkese hayırlı bebişler nasıp etsın inşhayırlı olsun canım sağlıklı sıhhatli bebeğine kavuşursun inşallah darısı bekleyenlere
deryo peki hamilelik belirtilerin neler değişik bişey varmıydı hamileliği sadece adet gecikmesindenmi anlayabiliriz.
kızlar size mutlu haberi veriyorum.Hamileyimmmmmmmmmmmmm
Tebrikler canım çook sevindim. umarım iyi bi hamilelikten sonra kucağına almayı nasip eder Allah.. Darısı başımıza inş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
bende bi kaç saat sonra yapıcam test suan tutuyorum malum tutmak lazım daha erken.. bakalım :hulya:
canım sagol allah razı olsun allah sana nasıp etsın ınş 4 saat tut ıdarırını benım 2 gun gecmıstı hemen cıktı hemde cok nettı silik falanda degıldı
mrb arkadaşlar ben yeni üyeyim 2 aydır evliyim evliliğimin ilk ayı çocuk istemiyorduk fakat sonra karar değiştirdik adetim bittikten hemen sonra korunmadan ilişkiye girmeye başladık ve 2 hafta sonra bende aşırı uykusuzluk yorgunluk mide bulantısı olmaya başladı kaynanam bile acaba hamile misin diye şüphelenmeye başladı çünkü bazı yiyeceklerden tiksinmeye başlamıştım kokuları midemi bulandırıyordu üstelik ben tatlı şeyler sevmediğim halde tatlı yiyecekler yemeye başlamıştım sürekli tatlı bişiler istiyordum 3. haftasında kaynanamla pazara gittik pazar arabamızın tekeri koptu çok ağırdı ben onu bi anda kaldırdım ve kasıklarımda çok fazla bi ağrı oldu kasıklarım yanmaya başladı eve geldiğimde adet olmuştum normalde 6 gün sürer ama 2 gün sürdü bu süre zarfında hiçbirşey hissetmemeye başladım artık göğüslerim sızlamıyordu canım tatlı bişiler istemiyordu sadece mide bulantısı vardı ben çok üzüldüm çünkü çevremdekiler bana kesin hamilesin gözüyle bakıyordu ve kendimi buna hazırlamıştım kanama olunca çocuklar gibi oturup ağladım şimdi ben hamile değil miyim
malesef hatta 1 hafta öncesinden 2 günlük bi kanamam oldu
test yapmaya korkuyorum olumsuz bi sonuç çıkarsa henüz bunu kabullenmeye hazır değilim annecim saolsun çok fazla hamilesin dedi ve bende kendimi öyle gördüm....