ya cok afedersin aama cok sinirlendim bu doktorlar mal.Dün değerim 12.72 idi bugün 22 çıktı. Kahverengi lekelenme koyu renge döndüğü ve arada bir şiddetli ağrı girdiği için gittim devlet acile. Ama doktor ultrasonda bile bakmadan düşük yapıyorsun dedi ama değerim yükselmiş okadar acele ettiki hatta odada bile değil kapıda değerime baktı hamile olduğunu mu dusunuyosun sen dedi çok moralim bozuldu. İnanmak istemiyorum daha adetime 6 gün var değerim 22 inanmak istemiyorum düşük olduğuna
Amin inşallahya cok afedersin aama cok sinirlendim bu doktorlar mal.
benim regle 5 gün varken hcg:41 ile öğrendim ben. doktor hiç dinlemeden sağlıklı gebelik olmayabilir dedi. ya millet regl gecikmesinde bu değerlerle öğrenebiliyor.... şuan cok sükür 8. haftamın içindeyim..
sen 48 saatte bir aynı yerde test yaptırmaya devam et canım. hayırlısı ile rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etmiştir inşallah.
Hayırlı olsun inşAllah sağlıkla kucağına almakta nasip olsun canım. Birkaç gün geçince tekrarla o zaman koyulaşıyor :)bu arada test sonucum böyle.
Sen canını sıkma, sen sadece resmen hcg’yi daha yükselirken havada yakalamışsınAmin inşallah
Akintin tekrar başladı mı?Merhaba benimde şu an adetime 7 gün var ve son 4 gündür çokça süt gibi beyaz akıntım ve yumurta akı gibi akıntım oluyordu bugün kesildi buda bir hamilelik belirtisi olabilir mi
Sanmıyorum. Aynı durumdayım. Test negatif. Başka bir sebepten gecikmiştir.Selam herkese kızlar adetim 2 gün geçti kasıklarımda adet olacak gibi agrı var normalde gögüs hassasiyeti de olurdu dolgunlaşırdı bunlar yok sadece kasıkta agrı var hamilelik belirtisi olabilir mi test yaptım negatif çıktı
merhaba bugun bende aynı sorunla kraı karsıya kaldım suanda durmunuz nedirBenimde bat yarin vajinamda ara ara böyle çok kısa süreli cekilme iğne batma tam tarif edemediğim birsey oluyor neden olabilir ki
Merhaba 20 subata muhtemelen ovulasyon gunlerinizmis o yuzden kahverengi akintilar gelmistir bende de oyle oluyodu.. test yaptiniz mi hic?hamilelik belirtisine de benziyor goguslerde agri ve kasiklarimda agri vardi benim ayni adet olcakmisim gibi hissetmiştim..ama adet belirtileri de olabiliyor bazen...bence test yapmalisiniz varsa bisey cikarMerhaba anneler acil bilgilerinize ihtiyacim var.4 subatta regl oldum 10 subatta bitti ve 20 subatta kahverengi lekeler geldi 3 gün sürdü kesildi ara ara kasik agrisi devam etti 5 mart regil günüm olmadim 4 gün reglden gecti ve goguslerde gerginlik var idrar yaparken sol kasıkta agrı var sizce hamilemiyim 1 senelik evliyim korunmasiz iliski oldu yardimci olursaniz sevinirim
Sizinki poztifmi cikti pekiiMerhaba 20 subata muhtemelen ovulasyon gunlerinizmis o yuzden kahverengi akintilar gelmistir bende de oyle oluyodu.. test yaptiniz mi hic?hamilelik belirtisine de benziyor goguslerde agri ve kasiklarimda agri vardi benim ayni adet olcakmisim gibi hissetmiştim..ama adet belirtileri de olabiliyor bazen...bence test yapmalisiniz varsa bisey cikar
Evet cok şukur 7 haftalik hamileyim insallah sizde hamilesinizdirSizinki poztifmi cikti pekii
Merhaba ..yerleşme kanamasi bu kadar erken olmaz diye biliyorum..adete yakin olur bu yerlesme kanamalari benim adete 3 4 gun yerlesme olmustu..ben ovulasyon gunlerimde kanama yasiyordum ayni sizin gibi leke leke geliyordu ..dr kontrolumde de hersey normaldi 3 4 ay surdu ovulasyon gunlerimde lekelenmeler ama o aralar hamile kalamamistim..sonra rahim filmi cektirdim tuplerime bakildi hersey iyidi cok sukur ve o ay hemen hamile kaldim 2 sene sonra cok şukurKızlar benim de bir sorum olacak lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi? Öncelikle hamilelik isteyen herkese Allah nasip etsin olmaması ne kadar zor bilirim çünkü 1 senedir hiç korunmadık ve doktorun belirlediği tarihlere göre de korunmadan ilişkiye girdik ama Rabbim nasip etmedi. Kontrollerimizde bi sıkıntı da çıkmadı ama olmadı maalesefdüzenli adet görüyorum 28 günde bir olacak şekilde. Her ay adet başlangıcımdan itibaren sayıp 10. günden itibaren 2 gün arayla birlikte olmamızı söylüyordu doktor. Bu ay ilk defa adetimin bittiği gün birlikte olduk, üzerinden tam 7 gün geçti ve tam şuanda lavaboya gittiğimde akıntıyla karışık pembemsi kan gördüm. Boşa umutlanmak istemiyorum ama bu yerleşme kanaması olabilir mi? Adetime henüz 17 gün var bu kadar erken olabilir mi, adetimin son günü yumurtlama yaşıyor olabilir miyim? Belki de bu yüzden bir senedir hamile kalamadım şuan aşırı umutlandım var mı bu durumu bu kadar erken yaaşayan? Okuduğunuz için hepinizden Allah razı olsun şimdiden hakkınızı helal edin
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip eylesin darisi benim basima olsun insallahEvet cok şukur 7 haftalik hamileyim insallah sizde hamilesinizdirama doktor kontrolune gitmelisiniz cunku benim kahverengi lekelenmem normal demişti 3 4 ay surekli yumurtlama gunumde akintilarim vardi ama o aralar hamile kalamadim..ama herkeste farkli olabilir..beslenmeme dikkat ettim bagişiklgimi duzelttim oyle gecti ..yarin bi test yapsaniz zaten cikar hemen varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?