Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

ya cok afedersin aama cok sinirlendim bu doktorlar mal.
benim regle 5 gün varken hcg:41 ile öğrendim ben. doktor hiç dinlemeden sağlıklı gebelik olmayabilir dedi. ya millet regl gecikmesinde bu değerlerle öğrenebiliyor.... şuan cok sükür 8. haftamın içindeyim..
sen 48 saatte bir aynı yerde test yaptırmaya devam et canım. hayırlısı ile rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etmiştir inşallah.

Amin inşallah

Kızlar merhaba regl biteli 10 gün oldu fakat pazar akşamı kahverengi çamur gibi lekelenmem gledi günde 1 ped bile doldurmadi ama sildikce hep geldi bugün 2, günü lekelenmenin hafif pıhtılaşma vardı ama rengi kahverengi çamur gibiydi gene ve 2 gün sonunda bitti hamilelikle belirtisi olabilir mi?

merhabalar kızlar 6 aylık evliyim 3 ay yasmin hapı ile korundum. bu denememizin 3. ayı ve ovulasyon dönemim bittikten sonra uzayan şeffaf akıntım devam ediyor düzenli adet görüyorum ovulasyon dönemi dışında hiç öyle akıntım devam etmezdi. bu hamilelik belirtisi midir. Bat 4 mart ama meraktan çatlıyorum.

Selam herkese kızlar adetim 2 gün geçti kasıklarımda adet olacak gibi agrı var normalde gögüs hassasiyeti de olurdu dolgunlaşırdı bunlar yok sadece kasıkta agrı var hamilelik belirtisi olabilir mi test yaptım negatif çıktı

Sanmıyorum. Aynı durumdayım. Test negatif. Başka bir sebepten gecikmiştir.

Kızlar benim de bir sorum olacak lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi? Öncelikle hamilelik isteyen herkese Allah nasip etsin olmaması ne kadar zor bilirim çünkü 1 senedir hiç korunmadık ve doktorun belirlediği tarihlere göre de korunmadan ilişkiye girdik ama Rabbim nasip etmedi. Kontrollerimizde bi sıkıntı da çıkmadı ama olmadı maalesef düzenli adet görüyorum 28 günde bir olacak şekilde. Her ay adet başlangıcımdan itibaren sayıp 10. günden itibaren 2 gün arayla birlikte olmamızı söylüyordu doktor. Bu ay ilk defa adetimin bittiği gün birlikte olduk, üzerinden tam 7 gün geçti ve tam şuanda lavaboya gittiğimde akıntıyla karışık pembemsi kan gördüm. Boşa umutlanmak istemiyorum ama bu yerleşme kanaması olabilir mi? Adetime henüz 17 gün var bu kadar erken olabilir mi, adetimin son günü yumurtlama yaşıyor olabilir miyim? Belki de bu yüzden bir senedir hamile kalamadım şuan aşırı umutlandım var mı bu durumu bu kadar erken yaaşayan? Okuduğunuz için hepinizden Allah razı olsun şimdiden hakkınızı helal edin

Kızlar hani kollarımızı arkayanatıp geriliriz ya ilk günlerde geceleri onu yapan oldu mu bu aralar kasıklarım çok ağrıyor, bacaklarımı uzatıp yatamıyorum onunla mı alakalı bilmiyorum geceleri uyanıp hafif hafif geriliyorum özellikle karın bölgemde hissediyorum bunu. Gcg en son geçen hafta 4,5 çıktı

bat 15 mart 8 günüm var yaklasık 1 haftadır kasıklarımda hafif hafif agrım var yumurta takibi yaptım üzerinden 10 gün geçti enfeksiyon yok baktırmıstım ama bugun bir ande 2 defa özür dilerim vajina bölgeme iğne batar hissi oldu neden oluyor acaba basına gelen varmı yardımcı olabilirmisimiz

Merhaba arkadaslar 5 aylık evliyim en son 13 Şubatta regl oldum 7 gün sürüyor hep döngümde 29 güne bir zaten 26 şubatta yumurtlamam vardı birlikte olduk eşim korundu ama geri çekildi yani sonrasında 2 4 6 Martta birlikte olduk korunmadık bebek istediğimize karar verdik 2 marttan 5 gün sonra kasığıma bi ağrı girdi değişik bi ağrıydı ve göğslerimde cok ağrımaya basladı bugünde sağ taraftan belim ağrıyor ve cok uyumak istiyorum normalde 14 martta regl olmam gerek Ama aşırı merak ediyorum sizce hamile kalır mıyım reglim bu yaşıma kadar hiç düzensizlik yaşamadı hep aynı tarihte oldum sizce olur mu?

Merhaba anneler acil bilgilerinize ihtiyacim var.4 subatta regl oldum 10 subatta bitti ve 20 subatta kahverengi lekeler geldi 3 gün sürdü kesildi ara ara kasik agrisi devam etti 5 mart regil günüm olmadim 4 gün reglden gecti ve goguslerde gerginlik var idrar yaparken sol kasıkta agrı var sizce hamilemiyim 1 senelik evliyim korunmasiz iliski oldu yardimci olursaniz sevinirim

Merhaba 20 subata muhtemelen ovulasyon gunlerinizmis o yuzden kahverengi akintilar gelmistir bende de oyle oluyodu.. test yaptiniz mi hic?hamilelik belirtisine de benziyor goguslerde agri ve kasiklarimda agri vardi benim ayni adet olcakmisim gibi hissetmiştim..ama adet belirtileri de olabiliyor bazen...bence test yapmalisiniz varsa bisey cikar

Sizinki poztifmi cikti pekii

Sizinki poztifmi cikti pekii
Evet cok şukur 7 haftalik hamileyim insallah sizde hamilesinizdir ama doktor kontrolune gitmelisiniz cunku benim kahverengi lekelenmem normal demişti 3 4 ay surekli yumurtlama gunumde akintilarim vardi ama o aralar hamile kalamadim..ama herkeste farkli olabilir..beslenmeme dikkat ettim bagişiklgimi duzelttim oyle gecti ..yarin bi test yapsaniz zaten cikar hemen varsa

Merhaba ..yerleşme kanamasi bu kadar erken olmaz diye biliyorum..adete yakin olur bu yerlesme kanamalari benim adete 3 4 gun yerlesme olmustu..ben ovulasyon gunlerimde kanama yasiyordum ayni sizin gibi leke leke geliyordu ..dr kontrolumde de hersey normaldi 3 4 ay surdu ovulasyon gunlerimde lekelenmeler ama o aralar hamile kalamamistim..sonra rahim filmi cektirdim tuplerime bakildi hersey iyidi cok sukur ve o ay hemen hamile kaldim 2 sene sonra cok şukur rahim filminden sonra hamile kalma şansi yüksek oluyor

Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip eylesin darisi benim basima olsun insallahbi kac gun daha bekleyip test yapacagim duzensiz adet oldugum icin korkuyorum yine negatif cikar die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…