Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba benimde şu an adetime 7 gün var ve son 4 gündür çokça süt gibi beyaz akıntım ve yumurta akı gibi akıntım oluyordu bugün kesildi buda bir hamilelik belirtisi olabilir mi sizce

Merhaba benimde şu an adetime 7 gün var ve son 4 gündür çokça süt gibi beyaz akıntım ve yumurta akı gibi akıntım oluyordu bugün kesildi buda bir hamilelik belirtisi olabilir mi

Korunmasız ilişki üstünden 1 hafta geçti adete 15 gün var ama gögüs ağrısı ve hafif kramp var
Bilgisi olan var mı

Ben merak ettim sizi rabbim öncelikle gönlünüze göre versin benide haberdar edin olur mu? Geciken regl hem mevsimsel hemde bedenin hamileliğe hazirlanmasiyla oluyor çok araştırdım ordan biliyorum, umarım istediğiniz gibi olur herşey

Eki Görüntüle 3010290 kizlar hafif bir çizgi var erken gebelik testinde adetime 8 gün var. Anlayamadım
Merhaba ,
Bu süreçte bu kadar erken test, belirti vb. şeylerle kendinizi kasmayın.
Hedefiniz bat olsun ve o gün geldiğinde kaset test yapın. Eğer silik çizgi görürseniz kan testi yaparak durumu takip etmeye başlayabilirsiniz.
Umarım müjdeli haberlerinizi alırız. :)

Buaksam gittim kan testi verdim emin olmak için çünkü önceden düşüğüm var ilaç başlamam gerekti hamileysem. Şuan değer 12.72 çıktı bu çok yeni umarim artar ve sağlıklı olur

Buaksam gittim kan testi verdim emin olmak için çünkü önceden düşüğüm var ilaç başlamam gerekti hamileysem. Şuan değer 12.72 çıktı bu çok yeni umarim artar ve sağlıklı olur
İnşallah güzel haberler alırsınız. Süreç bu tarz problemlerle daha da strestli oluyor maalesef.
Olabildiğince sükûnetinizi koruyarak ilerlemeniz sizin ve bebeğinizin sağlığı için yararınıza.

Merhaba benim adet günüm yarın dün kan testi yaptırdım bugün çıkacak. Dün kan verdikten sonra dayanamadım predictor erken gebelik testi aldım. Silik de olsa ikinci çizgi belirdi. Ama bugün ateşim 36,4 ağkadım üzüldüm bi yerde okumuştum bazen düşebiliyormuş ateş o konuyu da sonra bulamadım forumda. Bekliyorum.

Resmen hayalet çizgi bu yakınlaştırmadan bile gördüm :) Umarım bir yanılgı değildir şimdiden hayırlı olsun darısı başıma

Hanımlar merhaba. Benim reglim bugünle beraber 14 gün gecikti, 7 günden itibaren 4 test yaptım hepsi negatif çıktı silik çizgi bile yoktu. neden bugüne kadar hastaneye gitmedin derseniz benim zaten düzensiz bir döngüm var 10 gün geciktiğini hatırlıyorum ama ilk defa bu kadar uzun sürdü. sizce ilk etapta kan testi mi ultrason mu yaptırmalıyım. Bu arada belirtilerin çoğu var ama testte neden ısrarla negatif çıkıyor anlamadım. Açıkçası pozitif çıkarsa çok zamansız olur çünkü planlamış bir şey değildi.

Gwbe olunca ates kaç oluyorki daha mı yuksek

Dün değerim 12.72 idi bugün 22 çıktı. Kahverengi lekelenme koyu renge döndüğü ve arada bir şiddetli ağrı girdiği için gittim devlet acile. Ama doktor ultrasonda bile bakmadan düşük yapıyorsun dedi ama değerim yükselmiş okadar acele ettiki hatta odada bile değil kapıda değerime baktı hamile olduğunu mu dusunuyosun sen dedi çok moralim bozuldu. İnanmak istemiyorum daha adetime 6 gün var değerim 22 inanmak istemiyorum düşük olduğuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…