• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Merhaba anneler acil bilgilerinize ihtiyacim var.4 subatta regl oldum 10 subatta bitti ve 20 subatta kahverengi lekeler geldi 3 gün sürdü kesildi ara ara kasik agrisi devam etti 5 mart regil günüm olmadim 4 gün reglden gecti ve goguslerde gerginlik var idrar yaparken sol kasıkta agrı var sizce hamilemiyim 1 senelik evliyim korunmasiz iliski oldu yardimci olursaniz sevinirim😘😘🥰

Merhaba anneler acil bilgilerinize ihtiyacim var.4 subatta regl oldum 10 subatta bitti ve 20 subatta kahverengi lekeler geldi 3 gün sürdü kesildi ara ara kasik agrisi devam etti 5 mart regil günüm olmadim 4 gün reglden gecti ve goguslerde gerginlik var idrar yaparken sol kasıkta agrı var sizce hamilemiyim 1 senelik evliyim korunmasiz iliski oldu yardimci olursaniz sevinirim😘😘🥰
Merhaba 20 subata muhtemelen ovulasyon gunlerinizmis o yuzden kahverengi akintilar gelmistir bende de oyle oluyodu.. test yaptiniz mi hic?hamilelik belirtisine de benziyor goguslerde agri ve kasiklarimda agri vardi benim ayni adet olcakmisim gibi hissetmiştim..ama adet belirtileri de olabiliyor bazen...bence test yapmalisiniz varsa bisey cikar 😇

Merhaba 20 subata muhtemelen ovulasyon gunlerinizmis o yuzden kahverengi akintilar gelmistir bende de oyle oluyodu.. test yaptiniz mi hic?hamilelik belirtisine de benziyor goguslerde agri ve kasiklarimda agri vardi benim ayni adet olcakmisim gibi hissetmiştim..ama adet belirtileri de olabiliyor bazen...bence test yapmalisiniz varsa bisey cikar 😇
Sizinki poztifmi cikti pekii🥰

Sizinki poztifmi cikti pekii🥰
Evet cok şukur 7 haftalik hamileyim insallah sizde hamilesinizdir 😇 ama doktor kontrolune gitmelisiniz cunku benim kahverengi lekelenmem normal demişti 3 4 ay surekli yumurtlama gunumde akintilarim vardi ama o aralar hamile kalamadim..ama herkeste farkli olabilir..beslenmeme dikkat ettim bagişiklgimi duzelttim oyle gecti ..yarin bi test yapsaniz zaten cikar hemen varsa 😊

Kızlar benim de bir sorum olacak lütfen bilen biri yardımcı olabilir mi? Öncelikle hamilelik isteyen herkese Allah nasip etsin olmaması ne kadar zor bilirim çünkü 1 senedir hiç korunmadık ve doktorun belirlediği tarihlere göre de korunmadan ilişkiye girdik ama Rabbim nasip etmedi. Kontrollerimizde bi sıkıntı da çıkmadı ama olmadı maalesef:KK43: düzenli adet görüyorum 28 günde bir olacak şekilde. Her ay adet başlangıcımdan itibaren sayıp 10. günden itibaren 2 gün arayla birlikte olmamızı söylüyordu doktor. Bu ay ilk defa adetimin bittiği gün birlikte olduk, üzerinden tam 7 gün geçti ve tam şuanda lavaboya gittiğimde akıntıyla karışık pembemsi kan gördüm. Boşa umutlanmak istemiyorum ama bu yerleşme kanaması olabilir mi? Adetime henüz 17 gün var bu kadar erken olabilir mi, adetimin son günü yumurtlama yaşıyor olabilir miyim? Belki de bu yüzden bir senedir hamile kalamadım şuan aşırı umutlandım var mı bu durumu bu kadar erken yaaşayan? Okuduğunuz için hepinizden Allah razı olsun şimdiden hakkınızı helal edin
Merhaba ..yerleşme kanamasi bu kadar erken olmaz diye biliyorum..adete yakin olur bu yerlesme kanamalari benim adete 3 4 gun yerlesme olmustu..ben ovulasyon gunlerimde kanama yasiyordum ayni sizin gibi leke leke geliyordu ..dr kontrolumde de hersey normaldi 3 4 ay surdu ovulasyon gunlerimde lekelenmeler ama o aralar hamile kalamamistim..sonra rahim filmi cektirdim tuplerime bakildi hersey iyidi cok sukur ve o ay hemen hamile kaldim 2 sene sonra cok şukur 🥰🥰 rahim filminden sonra hamile kalma şansi yüksek oluyor

Evet cok şukur 7 haftalik hamileyim insallah sizde hamilesinizdir 😇 ama doktor kontrolune gitmelisiniz cunku benim kahverengi lekelenmem normal demişti 3 4 ay surekli yumurtlama gunumde akintilarim vardi ama o aralar hamile kalamadim..ama herkeste farkli olabilir..beslenmeme dikkat ettim bagişiklgimi duzelttim oyle gecti ..yarin bi test yapsaniz zaten cikar hemen varsa 😊
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip eylesin darisi benim basima olsun insallah🥰🥰bi kac gun daha bekleyip test yapacagim duzensiz adet oldugum icin korkuyorum yine negatif cikar die ❤️

Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip eylesin darisi benim basima olsun insallah🥰🥰bi kac gun daha bekleyip test yapacagim duzensiz adet oldugum icin korkuyorum yine negatif cikar die ❤️
Cok tesekur ederim inşallah 🙏🙏Hic umudunuzu kaybetmeyin ama dr kontrolerini ihmal etmeyin insallah en yakin zamanda hamile kalirsiniz🙏😇 test yapinca haber verin ❤

Merhaba arkadaslar 5 aylık evliyim en son 13 Şubatta regl oldum 7 gün sürüyor hep döngümde 29 güne bir zaten 26 şubatta yumurtlamam vardı birlikte olduk eşim korundu ama geri çekildi yani sonrasında 2 4 6 Martta birlikte olduk korunmadık bebek istediğimize karar verdik 2 marttan 5 gün sonra kasığıma bi ağrı girdi değişik bi ağrıydı ve göğslerimde cok ağrımaya basladı bugünde sağ taraftan belim ağrıyor ve cok uyumak istiyorum normalde 14 martta regl olmam gerek Ama aşırı merak ediyorum sizce hamile kalır mıyım reglim bu yaşıma kadar hiç düzensizlik yaşamadı hep aynı tarihte oldum sizce olur mu?
Bende öyleyim şuan reglime 8 gün var ve 10 gün önce birliktelik oldu kasıklarda batma, bağırsaklarda hareketlilik, gaz sancılarını ve göğüs ucun değil ama yanları çok ağırıyor ilk denemeniz pek ümitli değilim ama hayırlısı olsun hakkımızda inşallah hamilesindir🙏🏻🤲🏻

Merhaba ..yerleşme kanamasi bu kadar erken olmaz diye biliyorum..adete yakin olur bu yerlesme kanamalari benim adete 3 4 gun yerlesme olmustu..ben ovulasyon gunlerimde kanama yasiyordum ayni sizin gibi leke leke geliyordu ..dr kontrolumde de hersey normaldi 3 4 ay surdu ovulasyon gunlerimde lekelenmeler ama o aralar hamile kalamamistim..sonra rahim filmi cektirdim tuplerime bakildi hersey iyidi cok sukur ve o ay hemen hamile kaldim 2 sene sonra cok şukur 🥰🥰 rahim filminden sonra hamile kalma şansi yüksek oluyor
Merhaba evet bunu çok duydum, bu arada gittim doktora. Rahim filmi için bu ay gerek yok çok büyük bir yumurtan var o çatlamış onun kanaması bu dedi. Bu ay gebelik şansın yüksek dedi bebeğin rahme tutunması için de ilaç verdi. Bekliyorum inşallah bu ay ben de nasibim varsa hamiş olurum. Allah bağışlasın :) isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah

Merhaba evet bunu çok duydum, bu arada gittim doktora. Rahim filmi için bu ay gerek yok çok büyük bir yumurtan var o çatlamış onun kanaması bu dedi. Bu ay gebelik şansın yüksek dedi bebeğin rahme tutunması için de ilaç verdi. Bekliyorum inşallah bu ay ben de nasibim varsa hamiş olurum. Allah bağışlasın :) isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah
Tesekur ederim Inşallah hamilesinizdir Allah isteyen herkese nasip etsin

Mrb arkadaşlar yumurtlama günlerimi değerlendirdik ardından 1 hafta boyunca kasık ağrısı baş dönmesi özellikle gece uyurken bel ağrısı ve aktıntılar oldu hastalığıma 4 gün Kala şeffaf akıntı oldu 1 gün kala beyaz berrak akıntı oldu ve bugün hasta olmam gerek olmadım sizce hamile olabilirmiyim

Bende 8 senedir evliyim çocuk hiç düşünmedik taki bu aya kadar. Bu ay ilk defa 2 kez korunmasız ilişki yaşadık. Ovülasyon testleriyle yumurtlama günlerinin olduğu dönemlerde yaşadık. İlişkiden sonraki günler rahim ağrısı yaşadım. Adetlerim hep düzenlidir çok nadir seker. Bat 14 martta. Ama yaklaşık 10 gün önce adet olacakmışım gibi ağrılar başladı. Hatta kendi kendime evet adet olucam erken olucam dedim. Olmadım. O süreçte göğüslerim aşırı ama aşırı ağrılandı. Dokununca acıyor. Normaldede adet zamanımdan 1 hafta öncesi başlardı. Daha adet günüme 3 gün var ben meraktan bugünde dahil son 6 gündür test yaptım hepsi negatif çıktı. Hamile düşüncem yok tabi ama hevesim var. İnş olur diye umut ediyorum. Beklemek çok sabır işiymiş.

Mrb arkadaşlar yumurtlama günlerimi değerlendirdik ardından 1 hafta boyunca kasık ağrısı baş dönmesi özellikle gece uyurken bel ağrısı ve aktıntılar oldu hastalığıma 4 gün Kala şeffaf akıntı oldu 1 gün kala beyaz berrak akıntı oldu ve bugün hasta olmam gerek olmadım sizce hamile olabilirmiyim
İnş adet olmazsın ve inş hamilesindir cnm

Mrb kızlar nasılsınız inşallah güzel hamileyim haberleriniz vardır bugün adet gecikmemin 2. İlk defa karşılaştığım kahverengi leke geldi test yapmaktan çekiniyorum

Test yap bence korkma sonuçta varsa belli edecek yoksada belli edecek 2. Gün geçmiş çıkması gerekir

Selam kızlar 😊 bir sorum olucak size dün bat günüm adet olacakmış gibi ağrım oldu ama sadece akıntı oldu.bugün ne ağrım var ne de adet oldum bu şekilde olup hamile kalan var mı yoksa mevsimsel bir gecikme mi yaşıyorum test yapmaya çok korkuyorum ihtimal de vermiyorum hamile olmaya ama umut dünyası işte ...

Back